• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetrodite hergün mü kullanılıyor

oteiville son kontrolde verecek doktorun.yumurtalarn gelişio toplama aşamasına gelince son kontrolde 1yada 2 adet oteiville vurulmanı söyleyecek cetrotide sordn demi
Cetrodite haftaya muayeneden sonra.ovitrelleyi aldım ama ne zaman kullanicagimi sormayı unuttum valla akıl kalmadı bende

:) sanırım 2 yada 3.kontrolde tedavi tamamlanınca vurduracak otriville doktor zaten sırayla söyler ne kullanacagını sımdlk gonalf sadece
Bazı hanımlar ilacın saati dahi önemli demiş.doktorum bana saati ile ilgili hicbirsey demedi acaba hergün gece 12 yi kendime baz alsam yanlış mı olurki

Bazı hanımlar ilacın saati dahi önemli demiş.doktorum bana saati ile ilgili hicbirsey demedi acaba hergün gece 12 yi kendime baz alsam yanlış mı olurki
gonalf için 3tedavim dede soktorlar saat 16.00 uygun gördü.lütfen iğneleri saati saatine ol zamanı önemli.geneldede 15-17 arası die belirtilir zaten doktorun neden bu kdr ilgisiz iğne için çizelge vermesi gerekliydi saati dozu vs

gonalf için 3tedavim dede soktorlar saat 16.00 uygun gördü.lütfen iğneleri saati saatine ol zamanı önemli.geneldede 15-17 arası die belirtilir zaten doktorun neden bu kdr ilgisiz iğne için çizelge vermesi gerekliydi saati dozu vs
O halde bende bu gece 12 de olup yarından sonrakileride 16:00 da olsam olurmuki.canim benimki üniversite hastanesi doktorun teli dahi yok hemşire desem h.ici belirli saate kadar ulasabiliyorum

Back
X