- 9 Ekim 2020
- 5.748
- 7.690
- 148
- Konu Sahibi Denizyelken
Bencede detaylıca sor öğren.bunlar önemli iğne dozu günü vs yabana atılacak şeyler değilYarın bizzat gitmeyi düşünüyorum çünkü birçok konu muallakta kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede detaylıca sor öğren.bunlar önemli iğne dozu günü vs yabana atılacak şeyler değilYarın bizzat gitmeyi düşünüyorum çünkü birçok konu muallakta kaldi
İnşallahTamam muhtemelen ozaman başlatır cetrotide.sen de ozamana kdr 2daha bulursn![]()
Gonal f ye bugün basliycam lakin ovitrelleyi sormayı unuttumArdışık 5gün kullanılacak önce yumurta büyütücü ipneler başlıcak 2.kontrolde bu iğnede eklenecek
oteiville son kontrolde verecek doktorun.yumurtalarn gelişio toplama aşamasına gelince son kontrolde 1yada 2 adet oteiville vurulmanı söyleyecek cetrotide sordn demiGonal f ye bugün basliycam lakin ovitrelleyi sormayı unuttumonu nezaman kullanicam
![]()
Cetrodite haftaya muayeneden sonra.ovitrelleyi aldım ama ne zaman kullanicagimi sormayı unuttum valla akıl kalmadı bendeoteiville son kontrolde verecek doktorun.yumurtalarn gelişio toplama aşamasına gelince son kontrolde 1yada 2 adet oteiville vurulmanı söyleyecek cetrotide sordn demi
:) sanırım 2 yada 3.kontrolde tedavi tamamlanınca vurduracak otriville doktor zaten sırayla söyler ne kullanacagını sımdlk gonalf sadeceCetrodite haftaya muayeneden sonra.ovitrelleyi aldım ama ne zaman kullanicagimi sormayı unuttum valla akıl kalmadı bende
İnşallah aminKandiliniz kutlu olsun kızlar Allah'ım bebek isteyen herkese rabbim ikizler 3 uzler nasip etsin dualrim siznle
Amin canım benim inşallahİnşallah aminhayırlı kandiller
Bazı hanımlar ilacın saati dahi önemli demiş.doktorum bana saati ile ilgili hicbirsey demedi acaba hergün gece 12 yi kendime baz alsam yanlış mı olurki:) sanırım 2 yada 3.kontrolde tedavi tamamlanınca vurduracak otriville doktor zaten sırayla söyler ne kullanacagını sımdlk gonalf sadece
gonalf için 3tedavim dede soktorlar saat 16.00 uygun gördü.lütfen iğneleri saati saatine ol zamanı önemli.geneldede 15-17 arası die belirtilir zaten doktorun neden bu kdr ilgisiz iğne için çizelge vermesi gerekliydi saati dozu vsBazı hanımlar ilacın saati dahi önemli demiş.doktorum bana saati ile ilgili hicbirsey demedi acaba hergün gece 12 yi kendime baz alsam yanlış mı olurki
Hayırlı kandiller cümlemizeKandiliniz kutlu olsun kızlar Allah'ım bebek isteyen herkese rabbim ikizler 3 uzler nasip etsin dualrim siznle
O halde bende bu gece 12 de olup yarından sonrakileride 16:00 da olsam olurmuki.canim benimki üniversite hastanesi doktorun teli dahi yok hemşire desem h.ici belirli saate kadar ulasabiliyorumgonalf için 3tedavim dede soktorlar saat 16.00 uygun gördü.lütfen iğneleri saati saatine ol zamanı önemli.geneldede 15-17 arası die belirtilir zaten doktorun neden bu kdr ilgisiz iğne için çizelge vermesi gerekliydi saati dozu vs