Bana 5 tane al dediler ama ikisini iade edicem oraya cuma günü isterseniz yine sorarsınızBULABİLDİNMİ CETROTİDE BENDE ARIYORUM
Raporum cikicak haftaya raporlu hepsini alabilirim o zaman ordan dimi ?Aradığınız için yok demişlerdir siz gidip bakın maslak Acıbadem’in dibi olduğu için eczanede tüm ilaçlar bulunuyor
Bence alırsınız ben 3. Seferdir tedavi görüyorum hiç ilaç yok diye birşeylekarşılaşmadım en kötü şu gün gelecek diyorlarRaporum cikicak haftaya raporlu hepsini alabilirim o zaman ordan dimi ?
Insallah hallederim haftaya gittiğimde. Anadolu yakasinda daha olan bir eczane gormedim.Bence alırsınız ben 3. Seferdir tedavi görüyorum hiç ilaç yok diye birşeylekarşılaşmadım en kötü şu gün gelecek diyorlar
merhaba elimde 5 kutu varMerhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başlayacağım, bir aydır cetrotide arıyorum doktor 6 kutu bul dedi. Ama bir kutu bile bulamadım. Elinde olan var mıdır, istanbuldayım
canım tedavim için aldım fazladan elimde 5 kutu varTELEFONLADA ARIYORUM 1 HAFTADIR. BAKALIM.
Bende onun muadili oxotide var elimde 1 kutu fazladan kaldıHEPSİNİ SEN ALMIŞŞSIN :) BİZİDE DÜŞÜN :) OF NAPICAM VALLA HAFTAYA BAŞLICAM TEDAVİYE İLAÇ YOK
Teşekürler testle hamile oldugumu ogrendim. Gerek kalmadi.Bende onun muadili oxotide var elimde 1 kutu fazladan kaldı
İyi çok sevindim tebrik ederimTeşekürler testle hamile oldugumu ogrendim. Gerek kalmadi.
ÇOK SAĞOLUN EN KISA ZAMANDA SİZİNDE OLUR İNŞALLAHİyi çok sevindim tebrik ederim
Elimde 7 kutu Cetrotide var. Doktorum aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. 13 haftalıl gebeyim çok şükür. Tuzlada oturuyorum, aldığım fiyattan satacağım.Merhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başlayacağım, bir aydır cetrotide arıyorum doktor 6 kutu bul dedi. Ama bir kutu bile bulamadım. Elinde olan var mıdır, istanbuldayım
Elimde 7 kutu Cetrotide var. Soğuk zinciri hiç bozmadım dolapta saklıyorum hala. Aldığım fiyattan satacağım. Tuzlada oturuyorum.BULABİLDİNMİ CETROTİDE BENDE ARIYORUM
Merhaba ben oxotide arıyorum 4 kutu lazım hala varmi elinizde istanbuldayimBende onun muadili oxotide var elimde 1 kutu fazladan kaldı
Eğer hala elinizde varsa ben alabilir miyim? Lütfen geri dönüş yapınElimde 7 kutu Cetrotide var. Soğuk zinciri hiç bozmadım dolapta saklıyorum hala. Aldığım fiyattan satacağım. Tuzlada oturuyorum.
Özelden mesaj attım. Mesajımı görünEğer hala elinizde varsa ben alabilir miyim? Lütfen geri dönüş yapın
Merhaba şuan elinizde mevcut mu bana bir tane lazım.Bende onun muadili oxotide var elimde 1 kutu fazladan kaldı
Zeytinburnu Hamid’i eczanesi var oraya gidip sorun ücretiyle alacağım diye belki 1-2 tane ayarlanabilir , lokman hekim eczanesine sorun demişlerdi ve bir
Merhaba hala elinizde var mıcanım tedavim için aldım fazladan elimde 5 kutu var
evet varMerhaba hala elinizde var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?