- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.561
gunaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlaaaaaaaarrrrrrrrr nerdesiniz??????????
günaydın canım çok merak ettim seni naptın sonuç belli oldumutunaydin hanimlar..
canım tesadüfen instagramda gördüm seni (salonunun fotosundan tanıdımGünaaayyydınnnnnnnn
aynı anda yazmışız bu kadar olurGünaydınlaaarrr
Barones beni instagramda ekleyen evli mutlu kedili barones senmisin
evet canım benimGünaydınlaaarrr
Barones beni instagramda ekleyen evli mutlu kedili barones senmisin
canım tesadüfen instagramda gördüm seni (salonunun fotosundan tanıdım) ekledim teras fotosuna bayıldım ya rengarenk biliyosun bende balkon dekorasyonuna taktım fikir olur biranönce buradada paylaş olur mu?
ya varya inanamadım bende balkon etiketindeki fotolara bakarken fotoyu beğenince profile bakayım belki başka fotolarda vardır dedim senin salonu görünce ben şokPaylaşıcam canım aklımda ama daha öylesine bi yemek yiyelim dedik tam düzenlemedik bitince eklicem
Kız ne tesaduf yaa
ya varya inanamadım bende balkon etiketindeki fotolara bakarken fotoyu beğenince profile bakayım belki başka fotolarda vardır dedim senin salonu görünce ben şokkısmet işte çekiyoruz birbirimizi canım benim
yok canim daha bugun 6. gungünaydın canım çok merak ettim seni naptın sonuç belli oldumu
hosgeldin canim kacgundur misafirim vardi oyuzunden dogru duzgun giremedim, firsat buldugumdada dinlendim cok sukur gittilergünaydın kızlarr,,
baronesim barones ne demek merak ettim ben
mirjam hoşgeldin canım, nerelerdeydin sen bakayımaz biraz sabırlı ol bu arada benim bildiğim 12. günde falan test yapıyolar yanlış hatırlamıyorsam gerçi sen tecrübelisin bu konuda zaten
chilekchiko hoşgeldin canım, tecrübeli cetvelciler yardımcı olurlar inş. ben bilemicem açıkçası
günaydın kızlarr,,
mirjam hoşgeldin canım, nerelerdeydin sen bakayımaz biraz sabırlı ol bu arada benim bildiğim 12. günde falan test yapıyolar yanlış hatırlamıyorsam gerçi sen tecrübelisin bu konuda zaten
chilekchiko hoşgeldin canım, tecrübeli cetvelciler yardımcı olurlar inş. ben bilemicem açıkçası
hosgeldin canim kacgundur misafirim vardi oyuzunden dogru duzgun giremedim, firsat buldugumdada dinlendim cok sukur gittiler
test evet canim 12. gun en erken yapilmasi lazim ama iste diyomya sabirsizligim yuzunden paronayak oldum iyce
çok tatlısın sen yagünaydın kızlarr,,
çok tatlısın sen ya
Baron: Avrupa terminolojisinde asaletin şovalyelikten sonra gelen 2. basamağı, İngiliz literatüründe baronlara " Lord " denilmektedir. Baron eşine barones denir.
canım aramıza hoşgeldinHosbulduk canlar epeydir takip edeyorum anca yazabildim
Çok afilliymiş anlamı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?