Cevabınız ne olurdu?

kedikiz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
34
5
1
30
Erkek arkadaşınızın sizi çok ihmal ettiğini düşünseniz ve ona 1 haftadır sesimi duymak için bile aramıyorsun diye sitem etseniz oda her gün arkadaşlarıyla oyuna giriyor olsa size cevap olarak ''kendi kendime takılmayı sevdiğimi biliyorsun kafam rahat oluyor bu yüzden diyorum işte düşünmek zorunda kalmıyorum '' diye bir cevap verse tepkiniz ne olurdu?

Bir hafta boyunca beni arayıp sormayan adama erkek arkadasım demem, sesimi duymak istemiyorsun hele dilimi kesseler demem. Ondan sessizce ayrılırım, Bıgun aklına geldıgımde fark eder. Haber dahi vermem.

Allah insana Genclıgı, tarafından sevılmedıgı kısının pesınden kosmak ıcın vermiyor.

Hicbirsey. Düşünen beyinlere ihtiyacım var diyip Beyniyle ona başarılar dilerim

Aklıma eski sevgilim geldi oda arkadaşlarıyla takılırdı benim yanıma bile gelmezdi hep ben onun yanına giderdim işim var derdi kızlarla çok arkadaşı vardı gizli gizli bile buluşuyordu onlarla bana hiçbirşey anlatmazdı artık fazla taviz vermiştim ona çünkü. sizde fazla taviz vermişsiniz malesef artık ilgiyi çok vermiyor size. Evet insanlar yalnız kalmayı sevebilir bende severim ama sevgilim yazsa yazarım konuşurum ama ona kendi kendime takılmayı seviyorum demem eğer çok boğduysanız biraz aralık bırakın aranızda o yazmadan yazmayın biliyorum zor olucak ama fazla ilgi vermenin karşılığı böyledir malesef mesafe şart

Seni kaybetme korkusu yok adamın. Öyle olsa sirinlikle falan hatasının üzerini kapatır.
Seni kaybetme korkusu olmayan adamı da salla gitsin. Sana faydası olmaz.

Adil Yıldırım'ın etkili bir ayrılık mesajı var, onu at ayrıl bence

Şey derdim haklısın seninle takılabılecek tek kişi kendinsin
Ben aradan çekiliyorum 2 güne de hem kendi kendine hem de sevgilisiyle takılabılen normal zekada olup senden daha üst seviyede birini bulabılırım

korona olmasa sadece bir gündü iyi akşamlar derim

arayıp sormazdım bir süre. Mesajlarına cevapta yazmazdım. En güzeli bu kafada biriyle vakit harcamamak tabi de işte bunu sen yapar mısın? Vazgeçmeyi göze alır mısın?

arayıp sormazdım bir süre. Mesajlarına cevapta yazmazdım. En güzeli bu kafada biriyle vakit harcamamak tabi de işte bunu sen yapar mısın? Vazgeçmeyi göze alır mısın?
Bence göze alamaz. Kırılma noktasına henüz gelmedi

Baş tacısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…