Hicbirsey. Düşünen beyinlere ihtiyacım var diyip Beyniyle ona başarılar dilerimErkek arkadaşınızın sizi çok ihmal ettiğini düşünseniz ve ona 1 haftadır sesimi duymak için bile aramıyorsun diye sitem etseniz oda her gün arkadaşlarıyla oyuna giriyor olsa size cevap olarak ''kendi kendime takılmayı sevdiğimi biliyorsun kafam rahat oluyor bu yüzden diyorum işte düşünmek zorunda kalmıyorum '' diye bir cevap verse tepkiniz ne olurdu?
Aklıma eski sevgilim geldi oda arkadaşlarıyla takılırdı benim yanıma bile gelmezdi hep ben onun yanına giderdim işim var derdi kızlarla çok arkadaşı vardı gizli gizli bile buluşuyordu onlarla bana hiçbirşey anlatmazdı artık fazla taviz vermiştim ona çünkü. sizde fazla taviz vermişsiniz malesef artık ilgiyi çok vermiyor size. Evet insanlar yalnız kalmayı sevebilir bende severim ama sevgilim yazsa yazarım konuşurum ama ona kendi kendime takılmayı seviyorum demem eğer çok boğduysanız biraz aralık bırakın aranızda o yazmadan yazmayın biliyorum zor olucak ama fazla ilgi vermenin karşılığı böyledir malesef mesafe şartErkek arkadaşınızın sizi çok ihmal ettiğini düşünseniz ve ona 1 haftadır sesimi duymak için bile aramıyorsun diye sitem etseniz oda her gün arkadaşlarıyla oyuna giriyor olsa size cevap olarak ''kendi kendime takılmayı sevdiğimi biliyorsun kafam rahat oluyor bu yüzden diyorum işte düşünmek zorunda kalmıyorum '' diye bir cevap verse tepkiniz ne olurdu?
arayıp sormazdım bir süre. Mesajlarına cevapta yazmazdım. En güzeli bu kafada biriyle vakit harcamamak tabi de işte bunu sen yapar mısın? Vazgeçmeyi göze alır mısın?Erkek arkadaşınızın sizi çok ihmal ettiğini düşünseniz ve ona 1 haftadır sesimi duymak için bile aramıyorsun diye sitem etseniz oda her gün arkadaşlarıyla oyuna giriyor olsa size cevap olarak ''kendi kendime takılmayı sevdiğimi biliyorsun kafam rahat oluyor bu yüzden diyorum işte düşünmek zorunda kalmıyorum '' diye bir cevap verse tepkiniz ne olurdu?
Bence göze alamaz. Kırılma noktasına henüz gelmediarayıp sormazdım bir süre. Mesajlarına cevapta yazmazdım. En güzeli bu kafada biriyle vakit harcamamak tabi de işte bunu sen yapar mısın? Vazgeçmeyi göze alır mısın?
Bacım sen bugün sinirli gibisin.Dağ başına çıkmasını tavsiye ederim orda oynasın,,,neticede oraya layık...odun herif..
Baş tacısın.Bir hafta boyunca beni arayıp sormayan adama erkek arkadasım demem, sesimi duymak istemiyorsun hele dilimi kesseler demem. Ondan sessizce ayrılırım, Bıgun aklına geldıgımde fark eder. Haber dahi vermem.
Allah insana Genclıgı, tarafından sevılmedıgı kısının pesınden kosmak ıcın vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?