Cevap atsam mı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim çok yakın kız arkadaşım vardı.Baya yakındık.Hayatımızda kim olursa olsun birbirimizi bırakmıycaktık.Arkadaşım netten bir çocukla konuşuyordu.Çocuk ciddiyim diyordu hep.Çocuk bizim yaşadıgımız şehre geldi.Kızla görüştüler.Bir gün benim erkek arkadaşım falan dördümüz bulustuk.Sevgilimle çocuk birbirini sevmedi.O günden sonra bana hergün mesaj atan kız yazmadı aramadı.Ben iki üç kez mesaj attım aradım soguk konuştu.Ben mesajı kestim.O da atmadı.Ben de engelledim wpdan.Sevgilisi sözde yasadıgımız şwhre tayin istiycekti tayini doguya çıkmış.Çocuk asker.Aileleri tanıştı ama arada nişan yok.Aradan aylar geçti.Bugün kız bana mesaj atmış.Naber napıyosun yazmış.Cevap atmadım.Aslında kimsin falan yazcaktım vazgectim.İnsanlar ç

Yerinde olsam cevap yazardım en azından derdini öğrenirdin belki pişman olduğu şeyler vardır öyle bir durum varsa bence affetmeye çalış olur böyle şeyler hepimiz insanız

Yerinde olsam cevap yazardım en azından derdini öğrenirdin belki pişman olduğu şeyler vardır öyle bir durum varsa bence affetmeye çalış olur böyle şeyler hepimiz insanız
İçimden yazmak gelmıyo .kac aydır ıssız kımsesı yok.yalnızlıktan yazdı emınım buna

Madem cevap yazmayacaksın,niye konu açıyorsun?
Bir daha konuşmak istemediğim için engelledim diyorsun ,
Ee??
Kararsızım bı yandan ama bı yanım yazma dıyo bı yanım yaz dıyo.Ama ne yazım ne konusulur bu saatten sonra eskısı gıbı olmayız kı

O seni engellese ve sonra yazsa sana hak verebilirdim ama sen engellemissin zamaninda.Farkinda degil mi ki neden sana yaziyo buna ragmen?
Gereksiz bir arkadaslik aranizdaki.Cevap yazip da devam ettirmeye gerek yok.
Bir de birini engellemek ,bir sebep yokken ,bence cok cocukca.Size tavsiyem boyle seyler yapmayin.Sorunlarinizi konusarak halledin yüzyüze

Ama ben bayaa ıkı ay falan bekledım belkı yazar dıye.baktım yazcagı yok sıldım engelledım.o cocuktan sonra böyle oldu

İlişiğini kes cevap yazma konuşmak istemiyorum senle sil numaramı de. Yine hayatı dolunca senden uzaklaşır. 2 yıllık her şeyi feda ettiğim dostumdan da ben gördüm benzerini.
Ben zaten sildim onu da sadece facede ekli.Cevap atmadım ama bana yaptıgı cok koydu cıdden.ben bu kızdan beklemezdım ben naptım ona.Benım sevgılımı begenöıyosa bıle boyle yapması gerekmıyodu.Acıklama bıle yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…