- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İçimden yazmak gelmıyo .kac aydır ıssız kımsesı yok.yalnızlıktan yazdı emınım bunaYerinde olsam cevap yazardım en azından derdini öğrenirdin belki pişman olduğu şeyler vardır öyle bir durum varsa bence affetmeye çalış olur böyle şeyler hepimiz insanız
Ben engelledım bıdaha konusmak ıatemedıgım ıcınHayatinizda kim olursa olsun birbirinizi birakmamalar whatsapptan engellemek ne bunlar cocuk musunuz siz.
Eeee cevap yazma o zaman kararsizsin sandim ama fikrinde var yani.Ben engelledım bıdaha konusmak ıatemedıgım ıcın
Eger gercekten pişman olsa acıklama yapardı ama o yuzsuz gıbı napıyon yazmısEeee cevap yazma o zaman kararsizsin sandim ama fikrinde var yani.
Madem cevap yazmayacaksın,niye konu açıyorsun?Eger gercekten pişman olsa acıklama yapardı ama o yuzsuz gıbı napıyon yazmıs
Kararsızım bı yandan ama bı yanım yazma dıyo bı yanım yaz dıyo.Ama ne yazım ne konusulur bu saatten sonra eskısı gıbı olmayız kıMadem cevap yazmayacaksın,niye konu açıyorsun?
Bir daha konuşmak istemediğim için engelledim diyorsun ,
Ee??
Dedikodumu yapalim istiyorsun ne yazalim konunun amaci ne.Eger gercekten pişman olsa acıklama yapardı ama o yuzsuz gıbı napıyon yazmıs
Asla olmayacaksınız.Kararsızım bı yandan ama bı yanım yazma dıyo bı yanım yaz dıyo.Ama ne yazım ne konusulur bu saatten sonra eskısı gıbı olmayız kı
Yani benım anlamadıgım kac aydır yazmıyo sımdı amac ne .Acaba sadece sebep sorsam sonra hıc konusmasam mıAsla olmayacaksınız.
Boşu boşuna saçma gerekçeler duymak istiyorsan konuş,cidden gereksiz.
Ama ben bayaa ıkı ay falan bekledım belkı yazar dıye.baktım yazcagı yok sıldım engelledım.o cocuktan sonra böyle olduO seni engellese ve sonra yazsa sana hak verebilirdim ama sen engellemissin zamaninda.Farkinda degil mi ki neden sana yaziyo buna ragmen?
Gereksiz bir arkadaslik aranizdaki.Cevap yazip da devam ettirmeye gerek yok.
Bir de birini engellemek ,bir sebep yokken ,bence cok cocukca.Size tavsiyem boyle seyler yapmayin.Sorunlarinizi konusarak halledin yüzyüze
Normal mesajdan yazdıEngellediysen nasıl yazdı?
Neden şimdi yazdın demek,sohbet etmek istediğin anlamına gelir,Yani benım anlamadıgım kac aydır yazmıyo sımdı amac ne .Acaba sadece sebep sorsam sonra hıc konusmasam mı
Ya ayrıldılar ya sıkıldı dıye tahmın ettım ayrılmamıslar .sanırım yalnız kaldı.En ıyısı yazmamak sanırımNeden şimdi yazdın demek,sohbet etmek istediğin anlamına gelir,
sen bilirsin.
Ben zaten sildim onu da sadece facede ekli.Cevap atmadım ama bana yaptıgı cok koydu cıdden.ben bu kızdan beklemezdım ben naptım ona.Benım sevgılımı begenöıyosa bıle boyle yapması gerekmıyodu.Acıklama bıle yapmadıİlişiğini kes cevap yazma konuşmak istemiyorum senle sil numaramı de. Yine hayatı dolunca senden uzaklaşır. 2 yıllık her şeyi feda ettiğim dostumdan da ben gördüm benzerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?