Cevap atsam mı?

"sevgilin artık izin veriyor galiba benimle arkadaşlık yapmana". diye yaz bir daha da hiçbir şey yazma
yaa duydugum en ıyı cevaptı.Sesli guldum resmen ☺ ama o bana acıklama yapmadan dırek mesajı kestı.Bakalım baska mesaj atarsa bunu yazıcam direk :)

Ya insanlar buraya derdini anlatmaya geliyor. Kafası karısık olan var, yardım isteyen var. Bu " e niye konu açtın o zaman " ya da " nabalım dedikodu mu yapalım" gibi saçma sapan şeyler yazanlar Allah aşkına şu foruma giripte sinir bozmasınlar. Neredeyse her konuda görüyorum şu tiplerden. Size mi soracak yapmak istemiyorsanız yorum yapmayın yani.

Valaa çok güzel yazmışsınız sagolun :) ben gergınlık olmasın ban yemıyeyım dıye bısı demedım ama her yerde var böyle tipler

Valaa çok güzel yazmışsınız sagolun :) ben gergınlık olmasın ban yemıyeyım dıye bısı demedım ama her yerde var böyle tipler

Zorla soylettırıyorlar. Bu tipleri banlasınlar asıl. Polemık yaratmak ısteyenlerı banlamıyorlar cevap verenlerı banlıyorlar ben de bunu anlamadım su forumda. İstisnasız her konuda var yahu.

Onu diğer üyelere de deyin lütfen. Başka konuda değil kendi konumda da rastlıyorum. Eğer fikir sahıbı değillerse tahrik edici yorum yapmasınlar.
Yazdıklarınızla sizde eleştirdiğiniz üyeler gibi davranıyorsunuz.
Rahatsız olduğunuz kurallara uymadığını düşündüğünüz yorumlarda şikayet et butonuna basmalısınız, butona basmak yerine ortaya laf söylerseniz polemik çıkar.
Rica ediyorum genel uyarıları dikkate alınız.

Birkaç kere yaptım ama bir dönüş alamadım ısrarla devam ettiler. Bu mesajın üstüne yine dediğinizi yapıp şikayet et butonuna basacağım. Teşekkürler.

Birkaç kere yaptım ama bir dönüş alamadım ısrarla devam ettiler. Bu mesajın üstüne yine dediğinizi yapıp şikayet et butonuna basacağım. Teşekkürler.
Evet lütfen böyle durumlarda en iyisi butona basmaktır, yöneticiler online olunca yapılan bildirimleri mutlaka inceleyip ya topikte uyarı yazıyor ya da direkt banlanması gereken bir yorumsa işlem yapıyor.
Anlayışınız için teşekkür ederim

Cevap atma.

Pardon !!!!
Ben size sormam gerektigini bilmiyordum.

Sinir bozmak,tip,sacma sapan seyler
yazmak ?

Uslubunuza dikkat edin goz ardi edebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz.

Elestirdigi uyenin yani benim ne kadar terbiyeli ve seviyeli yorum yaptigimi goruyorsundur umarim mune.
Ustelik bu uyeyi banlamamissin bile daha ne yazmasi gerekiyordu.
Konu sahibi bile benim yazdiklarima birsey dememis iken bu kraldan cok kralcilarin uyelikleri iptal edilse ya.

Onu diğer üyelere de deyin lütfen. Başka konuda değil kendi konumda da rastlıyorum. Eğer fikir sahıbı değillerse tahrik edici yorum yapmasınlar.
Ben konu disinda tek bir yorum dahi yapmadim sizin konu haric herseye yorumunuz var.

Fikriniz olmadan ne cok yorum yapmissiniz.

6 ay once atilan mesaj icin acilan konuya az bile yazmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…