Cevap atsam mı?

Canım bazıları böyle sevgilisi için anasını babasını unutuyor seni unutmuş çok mu bu ay buna benzer birsey yaşadım 11 senelik arkadaşım bir çocuk yüzünden benimle irtibatı koparttı çünkü çocuk beni sevmiyoMuş lisedeyken benim hep ben çok havalı biriyimsim lise 1de düşün şuanda evliyim univ bile bitti yani arkadaşın muhtemelen ayrılmıştır

Yalnız kalmış ondan yanlıyo sana.Cevap yazma bence.Böyle insanlar vakit kaybıdır.
Onunla cok uzun yıllardır tanısıyoruz.En kotu zamanlarımız bıle bırlıkte atlattık.Böyle yapmasına sasırdım.sanırım o artık evlenecegını ve bana ıhtıyacı olmadıgını dusundu

Yok canım baktım profiline halaa fotografları duruyo.Bence çocuk benım sevgılımı sevmedı bu yuzden kızla benı görusturmedı.Cocukla zaten yuzyuze bulusmuyorlar aylardır.Cocuk bu yaz kızın sehrıne gelıcektı.İstedıgı gıbı ısler yolunda gıtmedı.Kız ıssız evde sureklı ve hıc arkadası yok.Bu yuzden bana yanastı.Belkı sevgılısıyle de kavga etmıstır.Ama bana bunu yapmıycaktı.İnsanlar evlenınce falan degısıyo anlıyorum da bızımkı daha sevgılıyken degıstı.

Benim arkadaşım sevgili olur olmaz aynı gün gün geçmeden değişti gözlerime inanamadım ikna olmak için ikinci ilişkisini bekledim yine ayrılınca yanaŞti sonra yine barışınca dünyayı unuttu

Ben olsam konusmam öyle biriyle. Bizim kızın hayatında çok insan oldu ama duzenlı guzel ılıskısı olmadı.Bu cocuk ona baya cıddı yaklastı.Bak ben diploma aldım faceye attıö resım herkes kutladı o kutlamadı.Sogum gunumde gecen haftalarda herkes kutladı o kutlamadı.Evıme yakın yerde bomba patladı deprem oldu nasılsın demedı.Sımdı gelmıs halımı hatrımı soruyo.Tabıkı cevabı bıle haketmıyo.Sımdı yazsam moralım bozulcak.Numarasını da sıldım zaten.Ciddi sekılde yok bıtmıs bızım arkadaslıgımız ya
Benim arkadaşım sevgili olur olmaz aynı gün gün geçmeden değişti gözlerime inanamadım ikna olmak için ikinci ilişkisini bekledim yine ayrılınca yanaŞti sonra yine barışınca dünyayı unuttu

Sadece "çok iyiyim" sen nasılsın falan bile deme yaz gerisi gelirse konuşursun gelmezse de konuyu kapatırsın.
demekki çok yakın dost değilmişsiniz birden bire kestiğine göre ilişkiyi

Onunla cok uzun yıllardır tanısıyoruz.En kotu zamanlarımız bıle bırlıkte atlattık.Böyle yapmasına sasırdım.sanırım o artık evlenecegını ve bana ıhtıyacı olmadıgını dusundu
Bence cevap ver dönem dönem böyle sorunlar yaşanıyor ama dostluk baki kalıyor adı dostsa tabi Sevgiliyle eşle ayrılabiliyor ama dost herdaim yanında oluyor.

Kusura bakma ama lisede falan deniyordu bu arabesk durumlar. Gayet de bırakırsınız birbirinizi, sosyal çevre sürekli değişir hatta 7 yılda bir deniyordu galiba. Engellemek falan komik şeyler bunlar, görüşmek istemiyorsan mesaj atsa da cevap vermezsin biter gider yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…