- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sevgililer geçicidir baki olan arkadaşlardır
Bana mesaj atmayan arkadasım amaSevgililer geçicidir baki olan arkadaşlardır
Onunla cok uzun yıllardır tanısıyoruz.En kotu zamanlarımız bıle bırlıkte atlattık.Böyle yapmasına sasırdım.sanırım o artık evlenecegını ve bana ıhtıyacı olmadıgını dusunduYalnız kalmış ondan yanlıyo sana.Cevap yazma bence.Böyle insanlar vakit kaybıdır.
Zaten benımle konusmak ıstemeyen o.Ben ona cok mesaj attım cok aradım.Bana ukela ukela konustu soguk yaptı falan.Engellemeniz gereksiz olmuş, dünyanın binbir türlü hali var başına bir durum gelse ulaşamaz-haber veremez.
Aradan 6ay falan gectı amaBence cevap verin açıkça sorun. Bu soğukluk Nedir ne oluyor diye. Ben sorardim
Yok canım baktım profiline halaa fotografları duruyo.Bence çocuk benım sevgılımı sevmedı bu yuzden kızla benı görusturmedı.Cocukla zaten yuzyuze bulusmuyorlar aylardır.Cocuk bu yaz kızın sehrıne gelıcektı.İstedıgı gıbı ısler yolunda gıtmedı.Kız ıssız evde sureklı ve hıc arkadası yok.Bu yuzden bana yanastı.Belkı sevgılısıyle de kavga etmıstır.Ama bana bunu yapmıycaktı.İnsanlar evlenınce falan degısıyo anlıyorum da bızımkı daha sevgılıyken degıstı.Canım bazıları böyle sevgilisi için anasını babasını unutuyor seni unutmuş çok mu bu ay buna benzer birsey yaşadım 11 senelik arkadaşım bir çocuk yüzünden benimle irtibatı koparttı çünkü çocuk beni sevmiyoMuş lisedeyken benim hep ben çok havalı biriyimsim lise 1de düşün şuanda evliyim univ bile bitti yani arkadaşın muhtemelen ayrılmıştır
Yok canım baktım profiline halaa fotografları duruyo.Bence çocuk benım sevgılımı sevmedı bu yuzden kızla benı görusturmedı.Cocukla zaten yuzyuze bulusmuyorlar aylardır.Cocuk bu yaz kızın sehrıne gelıcektı.İstedıgı gıbı ısler yolunda gıtmedı.Kız ıssız evde sureklı ve hıc arkadası yok.Bu yuzden bana yanastı.Belkı sevgılısıyle de kavga etmıstır.Ama bana bunu yapmıycaktı.İnsanlar evlenınce falan degısıyo anlıyorum da bızımkı daha sevgılıyken degıstı.
Benim arkadaşım sevgili olur olmaz aynı gün gün geçmeden değişti gözlerime inanamadım ikna olmak için ikinci ilişkisini bekledim yine ayrılınca yanaŞti sonra yine barışınca dünyayı unubırıyleE
ben olsam konusmam öyle bırıyle
Benim arkadaşım sevgili olur olmaz aynı gün gün geçmeden değişti gözlerime inanamadım ikna olmak için ikinci ilişkisini bekledim yine ayrılınca yanaŞti sonra yine barışınca dünyayı unuttu
Olsun yine de konuşun. Kimsenin kimseye böyle davranip üzmesine hakki yok ki. Siz de üzülüp kızmişsınızdır.Aradan 6ay falan gectı ama
Bence cevap ver dönem dönem böyle sorunlar yaşanıyor ama dostluk baki kalıyor adı dostsa tabi Sevgiliyle eşle ayrılabiliyor ama dost herdaim yanında oluyor.Onunla cok uzun yıllardır tanısıyoruz.En kotu zamanlarımız bıle bırlıkte atlattık.Böyle yapmasına sasırdım.sanırım o artık evlenecegını ve bana ıhtıyacı olmadıgını dusundu
Benim çok yakın kız arkadaşım vardı.Baya yakındık.Hayatımızda kim olursa olsun birbirimizi bırakmıycaktık.Arkadaşım netten bir çocukla konuşuyordu.Çocuk ciddiyim diyordu hep.Çocuk bizim yaşadıgımız şehre geldi.Kızla görüştüler.Bir gün benim erkek arkadaşım falan dördümüz bulustuk.Sevgilimle çocuk birbirini sevmedi.O günden sonra bana hergün mesaj atan kız yazmadı aramadı.Ben iki üç kez mesaj attım aradım soguk konuştu.Ben mesajı kestim.O da atmadı.Ben de engelledim wpdan.Sevgilisi sözde yasadıgımız şwhre tayin istiycekti tayini doguya çıkmış.Çocuk asker.Aileleri tanıştı ama arada nişan yok.Aradan aylar geçti.Bugün kız bana mesaj atmış.Naber napıyosun yazmış.Cevap atmadım.Aslında kimsin falan yazcaktım vazgectim.İnsanlar ç
Normal smsden yazdı.ben wpdan engelledımEngellediysen nasıl yazdı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?