Cevap veremedim ya içimde kaldı!

Ya açıkcası kendisi cidden yataktan yeni kalkmış gibiydi şalıda aceleyle bağlamış hani bakkala gideriz ya öyleydi. Düşününce kıskançlık belirtisi mantıklı da ne gereksiz ya. Sizin olayda kötüymüş insanlar çok tuhaf ya. Sanırsın kusursuzlar:50:

Bakışı göreydin, gözüyle dövdü o an beni:27:

Yaaa:16:Ablamda biz kadınlar kıskanınca saçmalayabiliyoruz sevinseydin diyo:9:

Ya normalde durmam o an tutuldum mübarek böyle bön gibi kaldım jetonum çok geç düştü.:25::9:

biliyorum o bakışları:27::1::1::1:

Kıskanmıştır o sevgilisinin dikkatini çeker de beğenir falan
kıyaslar diye.... Hemen karalayayım beğeneceği varsa da
beğenmez belki diye düşünmüştür..

İnsanlar tuhaf.. Cevap versen de sinir olurdun ama emin ol..
Durum tatsız bir durum sonuçta:34:

Ben refleks hali kalktıklarında minibüs hareketlendi diye bakınca sevgilisine mi bakıyorum sandı naptı:44: Bencede sinir olurdum çünkü hani anlaşılır ya bi'şey desem eminim 10 laf fazladan sayardı. Bende o an bişey diyemez sinirimden gözlerim dolardı. Benim öyle kötü bi'huyum var kavga edemem, içimde kalır oturur ağlarım bi'de kız lisesinde okudum bu konuda bana hiç bişey katamadılar:25::9:
boşver sen en iyisini yaptın ;) böyle haddsizlerle münakaşaya girmek bile gereksiz...sabah sabah işi gücü seni incelemek mi olmuş :) demek ki dikkat çekmişsin ki fesatlığından ne yapacağını şaşırmış, oda çözümü çamur atmakla yetinmiş :) gizli eleştiri gizli hayranlıktır ;)) ben senin yerinde olsam sevinirdim, demek ki bu kadar dikkat çekmişim ki kızın ağzına malzeme verebilmişim :)
Ya normalde özgüvenimle bi'problemim yok çok şükür de o an niyeyse moralim bozuldu dedim acaba cidden aceleyle makyajı kötü mü yaptım diye bi'sürü şey düşündüm de o an hiç aklıma "ya kıskandı:82:" gelmedi:9:

Kesinlikle fesatlıktan başka bişey değil buuu :) Ben yolda ne laflar duyuyorum bi bilsennn kızın birisi hiç unutmam 'şu kızın yüzüne kaynar su dökesim var' demiştiii gülüp geçerim ben ya da benım bi bakışım vardır öldürücü bakış onu atıyorummm :9:

klasik kendine güveni olmayan hatun hareketidir. seninle alakası yok yani o orda yanındakine oynamış. haa tabi bu arada sen güzel olmuşsun demek ki kızın dikkatini çekmişsin..

Kesinlikle fesatlıktan başka bişey değil buuu :) Ben yolda ne laflar duyuyorum bi bilsennn kızın birisi hiç unutmam 'şu kızın yüzüne kaynar su dökesim var' demiştiii gülüp geçerim ben ya da benım bi bakışım vardır öldürücü bakış onu atıyorummm :9:

İşin komik tarafı sevgilimin yanında kızlar beni inceleyince sevgilimin tepkisi "bak kızlar şuan senin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyolar:51:" diyo diyorum sen o bakışı tanımıyosun kendine pay çıkarma hemen:19: :9::9:

Sen onun seviyesine inmemişsin kendini rezil etmiş basitliğini çekememezliğini göstermiş boşver o yüzden...

bencede kıskanmış :27: ama iyi olmuş cevap vermediğin bu konu da tamam cevap verilmeyebilir o senin onun seviyesine düşmediğini gösterir :34: ama başka konularda bu durumdan bende muzdaribim neden o anda cevap veremeyiz ki eve gelince yada yarım saat sonra kafamıza dank eder ne söylememiz gerektiği anlamış değilim bunu yenmek istiyorum aslında ama yapamıyorum bir türlü :51:

Son düzenleme:
bencede kıskanmış :27: bu durumdan bende muzdaribim neden o anda cevap veremeyiz ki eve gelince yada yarım saat sonra kafamıza dank eder ne söylememiz gerektiği anlamış değilim bunu yenmek istiyorum aslında ama yapamıyorum bir türlü :51:
Normalde cırcır konuşurum o an kitledim yeminle :53: :9:

Öndeki kız arkadaşımız belli ki seni kıskanmış ne diyeceğini şaşırmış :) . İyiki bir şey demedin boşver . Azıcık bir makyajla bile ne kadar güzel göründüğünün farkında ol . Sevin :):)

Öndeki kız arkadaşımız belli ki seni kıskanmış ne diyeceğini şaşırmış :) . İyiki bir şey demedin boşver . Azıcık bir makyajla bile ne kadar güzel göründüğünün farkında ol . Sevin :):)

Yaa, teşekkür ederimm:17: İnsanlar garip ama cidden yarım saatte olsa canımı sıktı durduk yere:19:

Kesinlikle kıskançlıktan canım hıc moralını bozma sen dısarı cık %80 nı o sekılde bakışlar ve laf atmalarla kendını rahatlatıyor .

Bende çok cazgırımdır hemen laf atarım hatta gider saçını başını bıle yolarım ama tabı bunlar hos değil :D

Bende bir gün hiç unutmuyorum . 4 kızlardı ben annemleydim teki dedi bunuda Allah yarattı bızıde kız kalemle çizilmiş bebek dedi öteki

arkadasıda İNŞALLAH ÖLÜR DEDİ hiç unutmuyorum yani okadar uzulmustum kı hayatımda ilk defa cevap veremedim .

Kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...

Herneyse minibüsteyim;
Önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:

O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.

İnsanlar ne kadar garip:47:

yavrucum versene cevabını orda hemen..sonra eve gelip niye pişman olup strese giresinki...

ben çok aceleci bıcı bıcı bi tipimdir.heleki laf altında kalmayı asla sevmem,cevap veremezsem eve gelince kafamı duvarlara vururum yoksa..eşim benimle otobüs yolculuğu,alışveriş yapmayı sırf bu yüzden sevmez:1::1:

takıl bana azcık ders vereyim ben sana:1::1:

Kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...

Herneyse minibüsteyim;
Önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:

O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.

bunlar iyi günlerimiz

Belkide sevgilisini sana beğenerek bakmıştır , kızda bunu farketmiştir sana gülerek , hem seni sevgilisine karşı kötülemek hemde seni sinir etmek için yapmıştır
çünkü söylediğin makyajı ben evde bile yapıyorum , kaldıki kapalı kızlarda çok güzel ağır göz makyajları yapıyorlar

Herneyse minibüsteyim;

herkes önce kendıne baksa sonra baskalarına baksa,herkesin tercihine saygı duysalar aslında sorun kalmaz ,kime ne ister pür makyaj yaparım ister mini etek giyerım ben böyle mutluysam gerısı boş

sende bosver allah askına kendı örümcek kafalıymıs belli

İnsanların sağlığını tehdit eden en önemli şey sigara, alkol, obezite, kanser falan değil... Karşımızdakine karşı söylemek isteyip söyleyemediğimiz şeyler. Haksızlık anınında tepki veremeyip sonra "keşke şunu deseydim, keşke böyle yapsaydım, o bana bunu derdi bende böyle cevap verirdim" gibi hayali konuşmalar. Bir bakarsınızki saatleriniz düşünerek geçmiş, elinizde bir avuç sinirden başka birşey kalmamış...
Bu olayda üzerinde durup düşünmeni bile gerektirecek birşey yok,seni kıskandığı ap açık.. kesin erkek arkadaşını sana bakarken falan görmüştür, çocuk kötü niyetle bakmasa bile, kendi kafasında egosunu kurtaracak bir plan kurup işlemiştir. salla gitsin.
Ama şu tartışma anlarında yada ani tepkilere ani cevaplar üretebilme konusunda kendini geliştir.Hayat boyu çok lazım olacak, iş hayatı ve evlilik hayatı için 1 numaralı ilaç:52:
Üniversitenin medikososyal bölümünde psikolog çalışıp çalışmadığını öğren ve destek al bence,bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum de, sonra bana çok dua edersin...

Ben kendimi bildim bileli asla kimsenin karşısında tıkanıp kalmadım, çocukluğum dahil. Bir yanlış varsa muhakkak düzeltirim, bir haksızlık varsa savunurum, bir hata yaptıysam özür dilerim. Aileme bu konuda bir teşekkür borçluyum:6:

ne kadar lüzumsuz insan var yaa etraftaa :1::1::1: aman boşver sen egosu yüksek bi insan demekki salla gitsin :1::1:

seni görünce kıskanmış o bence erkek arkadaşına bak boya güzeli bu aslında güzel degil bide bana bak demiş kısacası ego tatmini sinir olurum böyle kadınlara ben olsam pardon ne dedin beyaannnnnn diye dalga geçerdim yerlebir ederdim nazikçe onu bütün dolmuşa hahahh :)))

annemle ben otobüs beklerken bi tip bize bu tarz bişey demişti,sen kendine bak rahibeye benziyosun dedim kadından çok annem utandı ama kendime laf söyletmem asla,kendisi için özgürlük isteyenler nedense başkaları için o isteği duymuyolar

Back
X