Cevap veremedim ya içimde kaldı!

uyuza bak seenn:47: çekememiş gıcık kız boşver cnm memnun bile ol. valla ben yanlış anlamayın sözüm meclisten dışarı. böyle hazırlanıp süslenip çıkınca eğer gören kızlar yan yan bakıyolarsa tamam bugün çok güzel olmuşum diyorum :1:

İlginç , durduk yerde tanımadığı birinin makyajına karışamaz ki:44:
Kıskandı mı acaba :1: erkek arkadaşı sana baktıysa yanlış anlamıştır ve gıcıklığına yermeye çalışmıştır belki

Yoksa çok daha ala makyajlı insanlar da var sıfır makyajla gezenlerde, sen ikisinin ortasıyken alakasız birinin dil uzatması çok saçma..

Herkesi kendi tercihi bağlar..

Bu insanın kendine güveni yok, kendi içinde sorunları var bence, onun için çevresindeki bayanlarda olmayan kusurlar arıyor. Normal bir insan zaten böyle birşeyi yapmaz, sorunluymuş yani. :1:

Birde toplu taşıtlarda bayanlara saygı yok artık, çok sinirleniyorum bu duruma, kendimi çantamla koruyorum. Sanki görünmezim, ezecekler neredeyse, hemen çantamdan yardım alıp ittiriyorum, bazıları farkedip çekiliyor. Bir tanesi de daha çok sıkıştırdı ben ittirdikçe, sonunda elimle ittim, yavaş dedim. Açmışsın bacağını vs.. sinirden ne dediğimi hatırlamıyorum. İlk defa başıma geldi, birisiyle tartıştım, utanmadan birde karşılık verdi. Ben hayv... vs saydırıyordum kısık sesle, oda sanki hatalı değilmiş gibi benimle tartışıyor, benimde sonradan aklıma geldi, keşke senin annen, kardeşin yokmu deseydim belki birileri arka çıkardı. Kafama 1-2 gün taktım bu durumu. Böyle insanlarla uğraşıyoruz işte.

Son düzenleme:
takma kafana, seni çok beğenmiş ve kıskanmış,çekemediği için canını sıkmaya çalışmış.
benim başıma da çok gelir bu:) ama güler geçerim,acırım karşımdakinin haline:))
birgün işe geç kalıcaktım,makyaj malzemelerimi çantama attım evden apar topar çıktım,
işe vardım içeri girerken kapıda çalışma arkadaşımla karşılaştım,
tuttu beni seyrediyor,şaşırdım noluyo diye
aaaaaa sen çokta güzel bir kız değilmişsin ya, makyajsız halini hiç görmemiştim
hahhaaa inanmıyorum falan filan diye saçmaladı.
bende gülümsedim evet ne zannetmiştin,dünya güzeli değilim
sende makyaj yap benim kadar olursun dedim yürüdüm:))

Takmaya bile değmez. Dün benim başıma gelen hadsizliğin yanında hiç belki yaşadığın
ama ben bile takmıyorum.

Dün işten çıktım, asansörü çağırdım, gelmesini bekliyorum. Bizim bina görevlisi de asansörün
birini kullanarak çöpleri topluyor. Genelde kapıyı tutar ama sanırım yanlışlıkla kapı kapandı ve
benim çağırmamla asansör geldi. Kapıyı açtım, çöpler var ve pis de bir koku var. Kapatıp
yeniden 'çağır' butonuna bastım. Tam o anda yandaki ofisten biri çıktı. Ofis çalışanları yurt
dışına arama yapan, çok görgüsüz, plaza içinde yüksek sesle konuşan, koridorlarda sigara
içen kişiler. Çıkan kişi haklı olarak kokudan rahatsız oldu. Beklemedi, aşağı indi ve birşeyler
söyledi. Yoğun bir gün geçirmiştim ve ilgim dağınıktı ama sanırım kokunun benden geldiğini ima
etti. Neyse diğer asansör geldi, kapıyı açtım, bu çocuk asansörde ve beni görünce indi :53::53::53:

Resmen adam bana kokmuş muamelesi yaptı. Ben kişisel temizliğime özenirim. Duşumu düzenli alırım.
Parfümü pek yoğun kullanmam ama roll-on ve kokulu vücut kremi mutlaka kullanırım. Bugüne kadar
koktuğumu ima etmeyi bırakın, bisküviye benzer kokumun kaynağını yolda durdurup soran bile
olmuştur. Bana o muameleyi yapan insan suretindeki mahluksa, bir haftadır aynı kıyafeti giyiyor,
leş gibi sigara kokuyor ve saçları yağ içinde.

Dünden beri içim içimi yiyor neden cevap vermedim diye ama adam olup da yüzüme konuşmadı
ve benim zihnim çok yorgundu. Bu akşam çıkışta yakalayayım da yerin dibine sokayım diye
sabırsızlıkla bekliyorum şimdi.

Seninki bakımlı olmana edilmiş bir laf en azından. Muhtemelen altında bir özenti yatıyordur.
Yine hatırladım ve çok sinirlendim...

Üstelik bu insanlar burada izinsiz çalışıyor. Şikayet etmeyi düşünüyordum ama dün sinirlenince
kararım kesinleşti. Ben çatır çatır vergimi peşin öderken onlar denetimden sıyrılmak için girişteki
tabelalarınını bile kaldırmışlar. Konunu katlettiysem üzgünüm, sadece seninle aynı basamakta
olmayanın dediğini kaale almaman gerektiğini anlatmak istedim. Çünkü herkes 'zeka'sı!! yettiğince
düşünüp konuşuyor.

ama böyle durumlarda cevap vermemek daha iyi oluyor bazen.

ünv.te sondaydım sanırım,metroya bindik karşı koltuğada iki çocuk oturdu.birisi gözlerini gözlerime dikti bakıyor tabii anladım bişey diyecek ama ne zaman..sonra "off çok tatlısın ya dedi":53:

ben de o panikle ve sinirle çocuğa ne dedim dersiniz?

"sen kendine bak" :27:

adama iltifat ettim resmen.bu sefer yapıştı aa o da beni talı buldu bilmem ne tüm metroya rezil olmuştum :52:

o yüzden susmak bazen iyidir :)

Sen boya küpü görmemissin deseydin :)
Emin misin bu arada? Anlattiklarindan boya küpü olacak bir durumun yok görünüyor cünkü belki de arkanda baska bir kadin falan vardi olabilir mi? :)
Eger sana dediyse de takma lütfen.
Ikincisi boya küpü bile olsa insan, eger öyle mutlu hissediyorsa kendini, sorun yok.
Ben cok makyaj sevmem bana da hortlak gibi diyenler olabilir :D

ünv.te sondaydım sanırım,metroya bindik karşı koltuğada iki çocuk oturdu.birisi gözlerini gözlerime dikti bakıyor tabii anladım bişey diyecek ama ne zaman..sonra "off çok tatlısın ya dedi":53:

adama iltifat ettim resmen.bu sefer yapıştı aa o da beni talı buldu bilmem ne tüm metroya rezil olmuştum :52:

:1::1::1::1::1::1::52::52::52::52::52::52::52:

Kadesa seni o an görmeyi cok isterdim :27::27::27::27:

Bir kahkaha attim ki sorma :D

Bence de bazen susmak en iyisi insan panik aninda ne diyecegini bilemiyor :)

:1::1::1::1::1::1::52::52::52::52::52::52::52:

Kadesa seni o an görmeyi cok isterdim :27::27::27::27:

Bir kahkaha attim ki sorma :D

Bence de bazen susmak en iyisi insan panik aninda ne diyecegini bilemiyor :)

:9::9:

rezil olmuştum,kıpkırmızı bi suratla indim metrodan.insanlar laf atana kızmayı bıraktı bana güldüler ya :1:

Sinirlerim zıpladı falan derken bunu okudum,
bir de müdür kendi odası yok gibi benim odada
karşı koltukta konferans yapıyor ve ben kahkaha
atamamak için kendimi zor tuttum :9::9::9::9::9:

Kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...

Herneyse minibüsteyim;
Önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:

O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.

İnsanlar ne kadar garip:47:

ay aman gül geç canım ya ,
gerizekalı çok memlekette

terbiyesiz.ona neymiş ki?bak çok gıcık oldum.kendi içinde kaldıysa,makyaj yapamıyorsa egosunu tatmin etmiş aklı sıra...ben de yaşıyorum buna benzer durumları.sinir bozucu..

Ben inerken onuda indiriridim minibüsten valla.Hiç tahammül edemem böyle tiplere.
Kıskançlığından yapmıştır,Ya da erkek arkadaşına "bak ben makyaj yapmıyorum ben iyi kızım bunlar kaka ööö" demek isteyip kendi kendini tatmin etmiştir.

Gayet olması gerektiği gibi günlük makyaj senin yaptığın arkadaşım:)
Çekemeyen içinde kalıp yapamayan ve yapanları görünce kendini böyle tatmin eden kızlarımız var ne yazık ki :)
Ben olsam bir şey söylemem ama alaylı bir şekilde bir kahkaha da ben atardım :27:

istersen gece makyajın olsaydı yüzünde kimsenin kimse hakkında konuşmaya hakkı yok içinden ne düşünüyorsa düşünür bi gün benimde başıma gelmişti cafede yan masada oturan gruptan bi kız bence abartmayın o kadar estetik güzeli makyajla birleşmiş boya yıgıntısı gibi bişey söylemişti sesli bi şekilde ben duyuyım diye ki yüzümde estetik yok kulaklarımı bile yeni yaptırdım makyajı gece çıkmadıgım sürece az yaparım dönüp estetige karşı degilim bence sende bu kadar karşı olmamalısın adeta burnun birazdan gözlerimin içine giricek diye saçma bi cümle kurmuştum sinirden o suratı hala unutmam masadaki erkek arkadaşlarıda dalga geçercesine gülüp bakmışlardı kıza bu şekilde karşı cinse yorum yapan insanlar özgüveni sıfır kıskançlıktan ne dedigini bilmeyen insanlar ben karşımda güzel bi kadın gördügümde aa ne güzel kıza bakın taş maşşallah diyorum acaba bendemi problem var diye düşünüyorum bazen :)

canım benim ya, çok güldüm :))
benimde başıma bir hem cinsim tarafından böyle bir laf atma olayı gelmişti
daha doğrusu benim ve kızkardeşimin başına
ikimiz işten eve dönerken hergün metro kullanırız
ve belirlediğimiz bir koltuk var, hep ona otururuz
o aralarda hepte karşımızdaki kolduğa hergün aynı çift oturuyor,sevgili oldukları belli
neyse biz oralı olmadık, tesadüf olabilir sonuçta, kardeşimle sohbet falan ediyoruz
bu böyle birkaç gün sürdü
kız bize gıcık gıcık bakmaya başladı ama anlamda veremiyorum, çünkü onlarla ilgilenmiyoruz
neyse yine böyle birgün onlar gene geldi karşımıza oturdu
kız bize bakıp demesinmi "of hergün aynı kaş aynı göz aynı yüz falan"
biz şok tabi, erkek arkadaşıda kıza anlam veremedi onun yüzüne baktı, neyse cevap vermedik
son durakta birlikte indik metrodan
metrodan çıkınca kardeşimle peşlerinden gittik
haddini bildircez kıza :41:
yok öyle erkek arkadaşının yanında hava atmak dimi :34:
ben omzuna dokundum, döndü bize
"senin psikolojik bir sorununmu var, sanki biz senin yüzünü görmeye pekmi hevesliyiz, bizden değil yanındaki adamdanda mı utanmıyorsun, demek senin canın hergün başka başka yüzler görmek istiyor" dedim
tabi kız kardeşimde dibimde,
kız bozuldu hiç cevap veremedi, erkek arkadaşıda köşede hiçbir şey yapmıyor valla öyle izledi
sonra ayrıldık onlardan
sonraki günlerde bir daha aynı yerde karşılaşmadık hahaa:21:

kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...

Herneyse minibüsteyim;
önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:

O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.

Insanlar ne kadar garip:47:
neyi benimsiyorsan onu yaşatacaksınm derim hep... O kapalı kız var ya eminim içi bizlerden açıktır... Sözüm meclisten dışarı... Takma gitsin...

O kiza ne ister boya küpü ister boyasiz ol.

Her insan kendine baksin bence. Hem o bilmiyor mu baskasina laf atmak günahtir diye??

Sen böyle dengesizleri bosver arkadasim :). Kendine bakmak güzeldir. Süslen ohhh güzelce herkeste kendine baksin.

Back
X