Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama böyle durumlarda cevap vermemek daha iyi oluyor bazen.
ünv.te sondaydım sanırım,metroya bindik karşı koltuğada iki çocuk oturdu.birisi gözlerini gözlerime dikti bakıyor tabii anladım bişey diyecek ama ne zaman..sonra "off çok tatlısın ya dedi"
ben de o panikle ve sinirle çocuğa ne dedim dersiniz?
"sen kendine bak"
adama iltifat ettim resmen.bu sefer yapıştı aa o da beni talı buldu bilmem ne tüm metroya rezil olmuştum
o yüzden susmak bazen iyidir :)
Kadesa seni o an görmeyi cok isterdim
Bir kahkaha attim ki sorma![]()
Bence de bazen susmak en iyisi insan panik aninda ne diyecegini bilemiyor :)
ünv.te sondaydım sanırım,metroya bindik karşı koltuğada iki çocuk oturdu.birisi gözlerini gözlerime dikti bakıyor tabii anladım bişey diyecek ama ne zaman..sonra "off çok tatlısın ya dedi"
"sen kendine bak"
adama iltifat ettim resmen.bu sefer yapıştı aa o da beni talı buldu bilmem ne tüm metroya rezil olmuştum
Kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...
Herneyse minibüsteyim;
Önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:
O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.
İnsanlar ne kadar garip![]()
"sen kendine bak"
neyi benimsiyorsan onu yaşatacaksınm derim hep... O kapalı kız var ya eminim içi bizlerden açıktır... Sözüm meclisten dışarı... Takma gitsin...kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...
Herneyse minibüsteyim;
önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:
O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.
Insanlar ne kadar garip![]()