- Konu Sahibi limonbanyosu
-
kısa zaman önceye kadar bende böyleydim ve artık ruh sağlığımın bozulmaya bsşladığını farkettim.millet içini boşaltıyo keyfinde biz kafamızı doldurup kafayı yiyoruz.attım herkesi üstümden kimin ne payı varsa nasibini aldı kafam bomboş oldu mutluyum.Insanlar bana laf sokunca igneleme yapinca afedersiniz ama mal gibi kaliyorum azcikta sen ac agzini aren diyorum sonra sus kirilir diyorum eve gidncede kendimi yiyip bitiriyorum
Kırmızı çorabın manası neymiş kiGeçengün teyze dediğim birini bir arkadaşta gördüm
Merhaba merhaba
Saygı duyduğum biridir
Ben kırmızı bir çorap giymişim
Çok güzeldi bana göre
Arkadaşların yanında teyzem bana
Kırmızı mı çorapların
He dedim
Gülümsüyorum
Kızım kırmızı çorapların anlamı derindir hiç yakışıyor mu yaşına dedi
Elimde çay kahve neyin olsa düşerdi heralde
İlk defa duyuyorum böyle bişey
Hemen kendimi toparlamam lazımdı
Kızardım heralde
Kadın sessizliğimi fırsat bildi
O çorapları kaldır kızların çeyizine
La havle
Ne diyodu bu ya
çok mu beğendin sanada alayım heralde ihtiyacın var o yüzden bu kadar anlamı üzerinde düşündün
Deyiverdim
Şimdi gelde böylesine cevap verme
Verin cevabınızı acımayın
Eşimden öğrendiğim en önemli şey. Kimsenin seviyesine inme.Insanlar bana laf sokunca igneleme yapinca afedersiniz ama mal gibi kaliyorum azcikta sen ac agzini aren diyorum sonra sus kirilir diyorum eve gidncede kendimi yiyip bitiriyorum
Hayır hiç öyle düşünme. Eve gidince aklına gelmesinden iyidir. Ben de öyleydim ki üniversiteye gittiğimde kyk yurdunda ezilene kadar. Artık kendi teyzem bile olsa söylüyorum. Söyle ki dili yok sanıp tepene çıkmasınlar. Hem de kendine güvenin gelir.Insanlar bana laf sokunca igneleme yapinca afedersiniz ama mal gibi kaliyorum azcikta sen ac agzini aren diyorum sonra sus kirilir diyorum eve gidncede kendimi yiyip bitiriyorum
Ben kazık yiye yiye tecrübe ettim tecrübe kazanman gerek tecrübeden sonra özgüven geliyor zaten bende öyle oldu tecrübeyle olgunlaşıp sonradan umursamaz oluyor insan zatenInsanlar bana laf sokunca igneleme yapinca afedersiniz ama mal gibi kaliyorum azcikta sen ac agzini aren diyorum sonra sus kirilir diyorum eve gidncede kendimi yiyip bitiriyorum
Ayni benGulerek laf koymayi basarabilmek mesele bunu nasil yapicaz peki aklimagelmiyo Benim o an mesela.sonrada kendimi yiyorum
Ben hayatımda hiç böyle olamadım ya iyi mi kötü mü onu düşündüm konuyu okuyuncaInsanlar bana laf sokunca igneleme yapinca afedersiniz ama mal gibi kaliyorum azcikta sen ac agzini aren diyorum sonra sus kirilir diyorum eve gidncede kendimi yiyip bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?