- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Insanlar bana laf sokunca igneleme yapinca afedersiniz ama mal gibi kaliyorum azcikta sen ac agzini aren diyorum sonra sus kirilir diyorum eve gidncede kendimi yiyip bitiriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben olsam salak gibi bakardim suratinaGeçengün teyze dediğim birini bir arkadaşta gördüm
Merhaba merhaba
Saygı duyduğum biridir
Ben kırmızı bir çorap giymişim
Çok güzeldi bana göre
Arkadaşların yanında teyzem bana
Kırmızı mı çorapların
He dedim
Gülümsüyorjm
Kızım kırmızı çorapların anlamı derindir hiç yakışıyor mu yaşına dedi
Elimde çay kahve neyin olsa düşerdi heralde
İlk defa duyuyorum böyle bişey
Hemen kendimi toparlamam lazımdı
Kızardım heralde
Kadın sessizlimi fırsat bildi
O çorapları kaldır kızların çeyizine
La havle
Ne diyodu bu ya
çok mu beğendin sanada alayım heralde ihtiyacın var o yüzden bu kadar anlamı üzerinde düşündün
Şimdi gelde böylesine cevap verme
Verin cevabınızı acımayın
Yasayamiyirum iste keske yasasamBu dediğin ha diyince olacak birşey değil bi patlama noktası yaşaman lazım
Ne guzelŞimdi cevabı vereceğin kişinin kim olduğuna göre değişir durum. Eğer benden büyük bir dede ya da nineyse susarım ben mesela yaşlı insanlar diye ama orta yaşlarda dedikoducu, her şeye burnunu sokan bir kadın varsa karşımda laaaap diye yapıştırırım, ya da mesela bir ortamda sürekli kendini öne çıkarmaya çalışan tipler vardır ona buna laf sokmaya/küçük düşürmeye çalışır onlara da acımam rezil ederimBirde hiç kaaleye almayacağım tabiri caizse sümüğümü atmayacağım kendini bilmezler var onlara da laf yetiştirmem güler geçerim.Lafı söylemen gereken yeri bilir ve tam zamanında affedersin ama oturtursan bir daha aynı muameleyi yapamıyorlar dene çok eğlenceli
![]()
Uykusuzluktan algılarım mı kapalı anlamadım. Kırmızı çorabın çeyizle ilgisi neymiş?Geçengün teyze dediğim birini bir arkadaşta gördüm
Merhaba merhaba
Saygı duyduğum biridir
Ben kırmızı bir çorap giymişim
Çok güzeldi bana göre
Arkadaşların yanında teyzem bana
Kırmızı mı çorapların
He dedim
Gülümsüyorum
Kızım kırmızı çorapların anlamı derindir hiç yakışıyor mu yaşına dedi
Elimde çay kahve neyin olsa düşerdi heralde
İlk defa duyuyorum böyle bişey
Hemen kendimi toparlamam lazımdı
Kızardım heralde
Kadın sessizliğimi fırsat bildi
O çorapları kaldır kızların çeyizine
La havle
Ne diyodu bu ya
çok mu beğendin sanada alayım heralde ihtiyacın var o yüzden bu kadar anlamı üzerinde düşündün
Deyiverdim
Şimdi gelde böylesine cevap verme
Verin cevabınızı acımayın
Kırmızı çorapların anlamı derindirden gitUykusuzluktan algılarım mı kapalı anlamadım. Kırmızı çorabın çeyizle ilgisi neymiş?
OfffffKırmızı çorapların anlamı derindirden git
Sonuç çıkıyor zaten
Bence de. Böyle bir karaktere sahipsen değiştirebilmen kolay değil. Gün gelicek artık canına tak edecek, tek tek gelin bakiim diyeceksin. Ama çok da sabırlı olma, dışarı çıkması gereken tepkinin devamlı içeride kalması insanı hem psikolojik hem biyolojik açıdan hasta eder. Şimdilik en azından insanların yüzüne söyleyemiyorsan daha sonra kendi kendine söylen ki içinde birikmesin.Bu dediğin ha diyince olacak birşey değil bi patlama noktası yaşaman lazım
İnan her insanın bi sabır sınırı var. O anı zaten öncesinde planlamıyosun şunları bunları söyleyeceğim diye. Anlık oluyor. Önce kan dolaşımın hızlanıyor. Kalbinin sert sert atışını hissediyorsun. Vücudunun en altından beynine doğru bi sıcaklığın yükseldiğini hissediyorsun sonra düşünmeden çıkıyor ve gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ve sonra diyorsun ki ohh be rahatladım.! O saatten sonra hakkını yeri geldikçe çatır çatır savunuyosunYasayamiyirum iste keske yasasam