Cevap Vermedi.. :( Allahım ne saçma bir insanım ben ?

Bir şey sorucam kızlar bu bana çok sert davranıyor elindeki kulaklığını fırlattı filan masaya ne yapmaya çalışıyor valla anlamadım..
Face insatadan çıkardım diyemi böyleki kimseylede konuşmuyor söndü sanki. Ama ben bişe yapmadım ki :/ Yüzüme bile bakamıyor bi değişik.. Yani küs gibi psikolojik sorunu var galiba

Son düzenleme:
İyi de face den instagramdan niye çıkardınız. Yani ben de olsam bozulurdum. Çocuk size bişey yapmadı ki. Ha mesaja geç vermesi sizi kırmadan ne yazayım diye düşünmesindendir.

Kulakligi cikarip firlatti derken sana mi firlatti?? Sana ne gibi sert(!) hareketler yapiyor?? Konunu basindan beri okuyorum normal olan adam. Psikolojik sorunu olan sen gibi gozukuyorsun.

İyi de face den instagramdan niye çıkardınız. Yani ben de olsam bozulurdum. Çocuk size bişey yapmadı ki. Ha mesaja geç vermesi sizi kırmadan ne yazayım diye düşünmesindendir.
Verdiği cevap 3 saat sonra gitmek zorundayım alışamadım Dedi..
Asıl bu kabalık yanı bu kadar sürede bunumu düşündü ki hemen ilk etapta bunu zaten uygun bir dille yazabilir di. Resmen oynuyor benimle. Bende sinirlerdim ve çıkardım tepem attı çünkü..

Kulakligi cikarip firlatti derken sana mi firlatti?? Sana ne gibi sert(!) hareketler yapiyor?? Konunu basindan beri okuyorum normal olan adam. Psikolojik sorunu olan sen gibi gozukuyorsun.
Masaya fırlattı bi kere hiç konuşmuyor kimseyle hiç kimseyle.
Lafına dikkat et ben olanı anlatıyorum bir hışımla çıktı gitti

Bakmasın yüzüne, konuşmasın.
Neden umursuyorsun bu kadar adamın umrunda değilken?
Bir hışımla çıkıp gitmiş sana ne yani ben anlamıyorum derdini.
Bi hırsız evine kadar kovalanmaz Merviş bırak artık adamı.

merve ama sana sinirlenmiş olsa vs, o olaydan dolayı trip atıyor olsa bi mesaj atıp sormaz mıydı neden cikardiniz diye?
kendiyle ilgili sorunları olabilir mi?
bence çok izleme artık bu adamı. isteyen erkek bu kadar çabaya gerek bırakmadan gelir çünkü

A
aynen guzelim Ben de okudugumu yorumluyorum. Adamin seni salladigi yok. Sen her hareketini sozunu ustune aliniyorsun. Masaya kulaklik falan firlatmasi(!) strestendir. Sayet kucuk bir sinek gibi davraniyorsan adamin mutlu mesut calismasini bekleyemezsin. :/

Üzülüyorum bende acaba kırdım mı dşye.. Ben kimseyi üzmek kırmak istemeyen birisiyim sinirim bile sabun köpüğü gibidir. Zaten bişe yapmıyorum bende konuşmuyorum

B
Üzülüyorum bende acaba kırdım mı dşye.. Ben kimseyi üzmek kırmak istemeyen birisiyim sinirim bile sabun köpüğü gibidir. Zaten bişe yapmıyorum bende konuşmuyorum
bak herkes sana ayni seyi soyluyor. Hicbir sey olmamis gibi davran.unut mesaj gonderdigini! Sana deger vermeyeni hayatinin merkezi yapma. Hem 3 sat gec degilki. Ben mesela sadece esime ve aileme hmen cevap veriyorum o bile bazen iki uc saat sonra olabiliyor. Ne kadar mesgul olduguma bagli. . O kadar ince dusunme. Sagligina zarar.

Aslışah diye sürekli söylüyor birileri kim o ? Merak ettim
aynı senin gibi platonik aşık olup, kendi kendine trip atan sonra barışan biri. o kadar çok benziyosunuz ki insan merak ediyo aynı kişim diye valla bilgilerinizde aynı. itiraf et hadi Mune

Son düzenleme:
Aslışah diye sürekli söylüyor birileri kim o ? Merak ettim
Seninle aynı yaşta, iş yerinden birine aşık olan, her yeni gelişmede konuya devam etmek yerine yeni konu açan, bu sefer bitti deyip ertesi gün yine aşığım diyen kısaca uçlarda yaşayan bir üye. İfade tarzınız çok benziyor o sebeple.

Ya Allah aşkına üzülme en azından ne olacaksa şimdiden olsun sana hisleri yoksa ,sendeki hisler yükselmeden söylesin ki daha sonradan çok daha fazla üzülmeyesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…