- Konu Sahibi Mervissh91
-
komiserlerin içinde çalışıyorum çünkü ve bu hanimi o eriskinlikte göremedim ondan.niye? :)
İyi de face den instagramdan niye çıkardınız. Yani ben de olsam bozulurdum. Çocuk size bişey yapmadı ki. Ha mesaja geç vermesi sizi kırmadan ne yazayım diye düşünmesindendir.Bir şey sorucam kızlar bu bana çok sert davranıyor elindeki kulaklığını fırlattı filan masaya ne yapmaya çalışıyor valla anlamadım..
Face insatadan çıkardım diyemi böyleki kimseylede konuşmuyor söndü sanki. Ama ben bişe yapmadım ki :/ Yüzüme bile bakamıyor bi değişik.. Yani küs gibi psikolojik sorunu var galiba
Kulakligi cikarip firlatti derken sana mi firlatti?? Sana ne gibi sert(!) hareketler yapiyor?? Konunu basindan beri okuyorum normal olan adam. Psikolojik sorunu olan sen gibi gozukuyorsun.Bir şey sorucam kızlar bu bana çok sert davranıyor elindeki kulaklığını fırlattı filan masaya ne yapmaya çalışıyor valla anlamadım..
Face insatadan çıkardım diyemi böyleki kimseylede konuşmuyor söndü sanki. Ama ben bişe yapmadım ki :/ Yüzüme bile bakamıyor bi değişik.. Yani küs gibi psikolojik sorunu var galiba
Verdiği cevap 3 saat sonra gitmek zorundayım alışamadım Dedi..İyi de face den instagramdan niye çıkardınız. Yani ben de olsam bozulurdum. Çocuk size bişey yapmadı ki. Ha mesaja geç vermesi sizi kırmadan ne yazayım diye düşünmesindendir.
Masaya fırlattı bi kere hiç konuşmuyor kimseyle hiç kimseyle.Kulakligi cikarip firlatti derken sana mi firlatti?? Sana ne gibi sert(!) hareketler yapiyor?? Konunu basindan beri okuyorum normal olan adam. Psikolojik sorunu olan sen gibi gozukuyorsun.
Bakmasın yüzüne, konuşmasın.Masaya fırlattı bi kere hiç konuşmuyor kimseyle hiç kimseyle.
Lafına dikkat et ben olanı anlatıyorum bir hışımla çıktı gitti
Masaya fırlattı bi kere hiç konuşmuyor kimseyle hiç kimseyle.
aynen guzelim Ben de okudugumu yorumluyorum. Adamin seni salladigi yok. Sen her hareketini sozunu ustune aliniyorsun. Masaya kulaklik falan firlatmasi(!) strestendir. Sayet kucuk bir sinek gibi davraniyorsan adamin mutlu mesut calismasini bekleyemezsin. :/Masaya fırlattı bi kere hiç konuşmuyor kimseyle hiç kimseyle.
bak herkes sana ayni seyi soyluyor. Hicbir sey olmamis gibi davran.unut mesaj gonderdigini! Sana deger vermeyeni hayatinin merkezi yapma. Hem 3 sat gec degilki. Ben mesela sadece esime ve aileme hmen cevap veriyorum o bile bazen iki uc saat sonra olabiliyor. Ne kadar mesgul olduguma bagli. . O kadar ince dusunme. Sagligina zarar.Üzülüyorum bende acaba kırdım mı dşye.. Ben kimseyi üzmek kırmak istemeyen birisiyim sinirim bile sabun köpüğü gibidir. Zaten bişe yapmıyorum bende konuşmuyorum
Aslışah diye sürekli söylüyor birileri kim o ? Merak ettimSen @Assliisahh mısın?
aynı senin gibi platonik aşık olup, kendi kendine trip atan sonra barışan biri. o kadar çok benziyosunuz ki insan merak ediyo aynı kişim diye valla bilgilerinizde aynı. itiraf et hadiAslışah diye sürekli söylüyor birileri kim o ? Merak ettim
Seninle aynı yaşta, iş yerinden birine aşık olan, her yeni gelişmede konuya devam etmek yerine yeni konu açan, bu sefer bitti deyip ertesi gün yine aşığım diyen kısaca uçlarda yaşayan bir üye. İfade tarzınız çok benziyor o sebeple.Aslışah diye sürekli söylüyor birileri kim o ? Merak ettim
İnşallah canım..düşünme üzülecek durum yok zaten unutulur böyle seyler udyulsa bıle
Ya Allah aşkına üzülme en azından ne olacaksa şimdiden olsun sana hisleri yoksa ,sendeki hisler yükselmeden söylesin ki daha sonradan çok daha fazla üzülmeyesin...Kızlar konumu bilirsiniz. Birisi benle ilgileniyordu benden 8 yaş büyük. Hayatında kimse yok biliyorum.
Gel gelelim buradakilerin tavsiyesi üzerine
(Geçici görevle geldiği Eskişehir'den)
Keşke gitmesen hep burada İstanbul'da kalsan.. Yazdım.
Okudusaat 18.00 dan beri whatsaba girmedi, girmiyor. Çok çok kötüyüm..
Aynı iş yerinde çalışıyoruz. O kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben ?
Cevap bile vermedi ne aptalımağlamaktan gözlerim şişti. :'(
( Gerçek anlamda ilgileniyordu)
Ben deli gibi aşık oldum yani resmen beni bağladı kendine.. 24 yaşındayım çevreme göre çok sevilen birisiyim. ( Ama şu düştüğüm duruma bakınabartmıyorum..)
Oda 32 yaşında.
Allahım al canımı kurtuliym((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?