- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Bi seçecek yoktu bende onu yaptım uyan oydu yaniProfilinizde yönetici asistanı yazıyor ? Mesleğinizi farklı yazmamış mıydınız dün ?
Allah şifa versin o zaman Merviş hastasıyız konularının :)Hıhı haklısınız :)
Amin :)Allah şifa versin o zaman Merviş hastasıyız konularının :)
3 saat sonra yazdı gitmek zorundayım alışamadım diye bende Anladım. Yazdım bu kadar :)Sonuç ne yazdi mi?
Evet durumları anlatıyorum en en en en güzel halimle süslü bir şekilde girdim ofise kafasını çevirdi şaşırmış mahcup gibi beni izledi öylece. Hiç pas vermeden odama masama geçtim. 3 tane devrem geldi ( erkek ) Hanfendi bu ne güzellik filan dedilersonra bu ceketini aldığı gibi hırsla çıktı gitti :)
Bişe yapmadım ki bilmem öyleydi hal ve hareketleri ben sadece sessiz kaldım. Hiç konuşmadım.Böyle hırslanıcak ne yaşandı ki?
Bişe yapmadım ki bilmem öyleydi hal ve hareketleri ben sadece sessiz kaldım. Hiç konuşmadım.
sadece bundan yola çıkarak mı sizden hoşlandığınıa karar verdiniz?Yok hak etti. Görmemi gerektirecek bir durum yok.
Evveliyatı var benim aşkla ilgili paylaştığım sözleri beğeniyordu hep.
Sadece aşkla ilgili olanlarısadece bundan yola çıkarak mı sizden hoşlandığınıa karar verdiniz?
sadece aşkla ilgili sözlerinizi mi beğeniordu yoksa beğendiklerinin içinde onlar da mı vardı? arada fark var bence
belki gerçekten aşıktır o yüzden beğenmiştir ama size değil olamaz mı?Sadece aşkla ilgili olanları
Hayır olamaz çünkü Merviş çevresi tarafından çok beğenilen, yer yer 23 kimi zamansa 25 yaşında genç bir kadın. Hem de genç yaşta mesleğinde yükselmiş. Adam aşık olmayıp napsın?belki gerçekten aşıktır o yüzden beğenmiştir ama size değil olamaz mı?
naptın bugün anlat bakalım çekirdeemi alıp gleiimTamam ya tamambir daha aşık olmak yok..
uf bi sormayın artık şu soruyu ya komiser olsa ne olmasa ne? siz işin özüne baksanızaYa sen komiser misin gerçekten
Mervish sen gerçekten ama gerçekten komiser misin ?uf bi sormayın artık şu soruyu ya komiser olsa ne olmasa ne? siz işin özüne baksanıza
Komserler aşık olup saçmalayamaz mı.. Ya varya neyse of.Mervish sen gerçekten ama gerçekten komiser misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?