- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Keşke gitmesen burada kalsan.. YazdımÖnceki konunuzdaki mesajı mı yazdınız yoksa sadece keşke gitmesen burda kalsab mı yazdınız
Bu daha iyi olmuş. Çekinmenizi hiç gerektirecek bir sebep yok inanın bana.Keşke gitmesen burada kalsan.. Yazdım
Gitmem gerekiyor alışamadım yazmış şuan
Her yerden çıkardım insta Facebookne aptalım.. Selam bile vermem bundan sonra
Yapıcam işte o bana soru sorduğunda cevap dahi Vermicem.yahu sakın öyle birşey yapma daha çok dikkat çekeceksin..
aynenKeşke silmeseydiniz şimdi daha iyi anlayacak o msj sizden emin olmasi için yeterli değildi yürümesi için bir yoldu ama kullanmak istemedi bence memleketinde bekleyen i var yoksa mal olan anlar
Memleketinde yok kimse biliyorum..Keşke silmeseydiniz şimdi daha iyi anlayacak o msj sizden emin olmasi için yeterli değildi yürümesi için bir yoldu ama kullanmak istemedi bence memleketinde bekleyen i var yoksa mal olan anlar
Yapıcam işte o bana soru sorduğunda cevap dahi Vermicem.
Niye hemen atlayıp anladım yazıyosun küçük emrah modunda ki.Memleketinde yok kimse biliyorum..
Bunu şimdi gördüm yok olmaz kardeşim bu Ada'mla gidecekmiş alışamamış keşke sende anladım yerine yolun açık olsun deseydin :)Yazmışki gitmem gerekiyor alışamadım şimdi yazmış.
Bende anladım. Yazdım bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?