Cevap Vermedi.. :( Allahım ne saçma bir insanım ben ?

Aşık oldum napiyim beynim durdu..
Ergenim evet aşık olunca..
Yok en iyisi ondan uzak olmam bu kadar yeterli..

İlerde keşke yazsaydım ona karşı duyduğum hislerden haberi olsaydı diye pişmanlık duyacaktın ve şuanda duyduğun üzüntünün on mislini hissedecektin bunda utanacak üzülecek hiç bir şey yok yazmadıysa yazmadı sorun etmene ölmek istemene hiç gerek yok Can'ım

Cevap yazdı :) gitmem gerekiyor alışamadım diye bende anladım. Yazdım ve sildim her yerden..
Kendi bilir. Her şeyi yalanmış.

24 yasinda nasil komiser olunuyor :)
çok merak ettim valla sormazsam çatlarim
bilmedigim için soruyorum polis kaç yilda olunuyor onuda bulmiyorum gerçi :)

Cevap yazdı :) gitmem gerekiyor alışamadım diye bende anladım. Yazdım ve sildim her yerden..
Kendi bilir. Her şeyi yalanmış.
Siz çocukmuşsunuz sergilemiş olduğunuz tavır silmeniz gerekmiyor keşke cevap yazsaydınız benim İçin kalırsın diye düşünmüştüm

Siz çocukmuşsunuz sergilemiş olduğunuz tavır silmeniz gerekmiyor keşke cevap yazsaydınız benim İçin kalırsın diye düşünmüştüm
Salak değil herhalde onu onun için yazdığım belli :) bilmemezlikten geliyorsa kendisi bilir :) ben elimden geleni yaptım.
Hııı mallık yaptım inanmakla.

24 yasinda nasil komiser olunuyor :)
çok merak ettim valla sormazsam çatlarim
bilmedigim için soruyorum polis kaç yilda olunuyor onuda bulmiyorum gerçi :)
Üni son sınıftayken sınava girdim mülakatlara geçtim 1 yıl okudum komiser yardımcısı olarak başladım canım yalan değil yani :) buradakiler imkansız sanıyor :)

yaa baktın kıvırtıyor okul yıllarındaki arkadaşımgelmişti ist. a ona atacağıma sana atmışım sonra da seni denemek istedim davranışların nasıl diye ama baktım senden tık yok falan dersin

Tepkileriniz çok hızlı geldi bana.. nasıl bir cevap vermesini beklerdiniz ki?
Önceden aklında yoktunuz belkide bu tavrınızla belli ettiniz. Hemen ilk aşk gibi senin için kalmayı düşünüyorum mu deseydi.. Neden alışamadın gibi devam ettirebilirdin.. Hemen nasıl bir cevap vermesi gerektiğini canlandıramadım.

Üni son sınıftayken sınava girdim mülakatlara geçtim 1 yıl okudum komiser yardımcısı olarak başladım canım yalan değil yani :) buradakiler imkansız sanıyor :)
Bir şey soracam da yanlış anlamayın benim bildiğim lise bittikten sonra sınav var birde üni bittikten sonra başvuru yapıp pomeme giriyorsun 6 ay eğitimden sonra oluyorsun üniversite 4 ne sınavına girdin komiser yardımcısı olabildin tamamen meraktan soruyorum 2 kuzenim polis benim kardeşimde merak saldı üni okuyor oda o sınava başvursun.

hakkaten bende anlamadım..

Bence utanicak hicte bisey yok uzulme. Sen icinden geleni yazmissin hemde sonucta cokta bisey yok o mesajda aksine cevirebilirsin dostca yazmis gibi kivirirdim ben olsam bi sekilde hic uzulme bence.

hakkaten bende anlamadım..

bunlar bir dönem kontenjan açılıp da girenler arkadaşlar benim hoşlandığım eleman da böyle komıser olus aynı yıl hem dort yıllık unıversıteden mezun oldu hem de komiser yardımcısı
yanılmıyorsam dort yıllık surecı tamamladıktan sonra da komıser olarak atanacak
normal polisten ortalama 500 lıra gibi fazla maas alıyorlarmıs
ama özellikle erkeklerin gecesi gündüzü yokmuş yani bunu göz önünde bulundursun isteyen

Bende polis cocuguyum kalirsa ne olucak ki aşk statüler üzerine mi kurulmalı..aşik olunacak insani makamina mevki e gore secmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…