- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Ay bir de o arabesk msj yazacaktın.Onu yazsan ne yapacaktın ya,zor tuttuk seniOna aşığım yazmadım ki keşke gitmesen yazdım bu kadar.
Aşık oldum napiyim beynim durdu..Ya sen neden bu kadar ergence davranıyorsun biraz olgun davran yetişkin gibi davran yaaabak bide aşk dolu mektup vericektin iyiki vermemişsin. Sana söyle belli et diyenlerden biride bendim, farkındamısın çok uçlardasın. Geç cevap verdiyse Nolmuş yani?
Çok güzel yazmışsın o görmezden gelmek istemiş belliki, kendi bilir keyfi bilir.
Evet iyiki varsınız..A
Ay bir de o arabesk msj yazacaktın.Onu yazsan ne yapacaktın ya,zor tuttuk seni
:)) teşekkür ederim..Oy oy, boşver komiserim hep suçlu peşinde kosacak haliniz yok, biraz da ask kovalayin :))
İlerde keşke yazsaydım ona karşı duyduğum hislerden haberi olsaydı diye pişmanlık duyacaktın ve şuanda duyduğun üzüntünün on mislini hissedecektin bunda utanacak üzülecek hiç bir şey yok yazmadıysa yazmadı sorun etmene ölmek istemene hiç gerek yok Can'ımKızlar konumu bilirsiniz. Birisi benle ilgileniyordu benden 8 yaş büyük. Hayatında kimse yok biliyorum.
Ben komser o polis.
Gel gelelim buradakilerin tavsiyesi üzerine
(Geçici görevle geldiği Eskişehir'den)
Keşke gitmesen hep burada İstanbul'da kalsan.. Yazdım.
Okudusaat 18.00 dan beri whatsaba girmedi, girmiyor. Çok çok kötüyüm..
Aynı iş yerinde çalışıyoruz. O kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben ?
Cevap bile vermedi ne aptalımağlamaktan gözlerim şişti. :'(
( Gerçek anlamda ilgileniyordu)
Ben deli gibi aşık oldum yani resmen beni bağladı kendine.. 24 yaşındayım çevreme göre çok sevilen birisiyim. ( Ama şu düştüğüm duruma bakınabartmıyorum..)
Oda 32 yaşında.
Allahım al canımı kurtuliym((
Cevap yazdı :) gitmem gerekiyor alışamadım diye bende anladım. Yazdım ve sildim her yerden..İlerde keşke yazsaydım ona karşı duyduğum hislerden haberi olsaydı diye pişmanlık duyacaktın ve şuanda duyduğun üzüntünün on mislini hissedecektin bunda utanacak üzülecek hiç bir şey yok yazmadıysa yazmadı sorun etmene ölmek istemene hiç gerek yok Can'ım
Siz çocukmuşsunuz sergilemiş olduğunuz tavır silmeniz gerekmiyor keşke cevap yazsaydınız benim İçin kalırsın diye düşünmüştümCevap yazdı :) gitmem gerekiyor alışamadım diye bende anladım. Yazdım ve sildim her yerden..
Kendi bilir. Her şeyi yalanmış.
Salak değil herhalde onu onun için yazdığım belli :) bilmemezlikten geliyorsa kendisi bilir :) ben elimden geleni yaptım.Siz çocukmuşsunuz sergilemiş olduğunuz tavır silmeniz gerekmiyor keşke cevap yazsaydınız benim İçin kalırsın diye düşünmüştüm
Üni son sınıftayken sınava girdim mülakatlara geçtim 1 yıl okudum komiser yardımcısı olarak başladım canım yalan değil yani :) buradakiler imkansız sanıyor :)24 yasinda nasil komiser olunuyor :)
çok merak ettim valla sormazsam çatlarim
bilmedigim için soruyorum polis kaç yilda olunuyor onuda bulmiyorum gerçi :)
Bir şey soracam da yanlış anlamayın benim bildiğim lise bittikten sonra sınav var birde üni bittikten sonra başvuru yapıp pomeme giriyorsun 6 ay eğitimden sonra oluyorsun üniversite 4 ne sınavına girdin komiser yardımcısı olabildin tamamen meraktan soruyorum 2 kuzenim polis benim kardeşimde merak saldı üni okuyor oda o sınava başvursun.Üni son sınıftayken sınava girdim mülakatlara geçtim 1 yıl okudum komiser yardımcısı olarak başladım canım yalan değil yani :) buradakiler imkansız sanıyor :)
hakkaten bende anlamadım..Bir şey soracam da yanlış anlamayın benim bildiğim lise bittikten sonra sınav var birde üni bittikten sonra başvuru yapıp pomeme giriyorsun 6 ay eğitimden sonra oluyorsun üniversite 4 ne sınavına girdin komiser yardımcısı olabildin tamamen meraktan soruyorum 2 kuzenim polis benim kardeşimde merak saldı üni okuyor oda o sınava başvursun.
Bence utanicak hicte bisey yok uzulme. Sen icinden geleni yazmissin hemde sonucta cokta bisey yok o mesajda aksine cevirebilirsin dostca yazmis gibi kivirirdim ben olsam bi sekilde hic uzulme bence.Kızlar konumu bilirsiniz. Birisi benle ilgileniyordu benden 8 yaş büyük. Hayatında kimse yok biliyorum.
Ben komser o polis.
Gel gelelim buradakilerin tavsiyesi üzerine
(Geçici görevle geldiği Eskişehir'den)
Keşke gitmesen hep burada İstanbul'da kalsan.. Yazdım.
Okudusaat 18.00 dan beri whatsaba girmedi, girmiyor. Çok çok kötüyüm..
Aynı iş yerinde çalışıyoruz. O kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben ?
Cevap bile vermedi ne aptalımağlamaktan gözlerim şişti. :'(
( Gerçek anlamda ilgileniyordu)
Ben deli gibi aşık oldum yani resmen beni bağladı kendine.. 24 yaşındayım çevreme göre çok sevilen birisiyim. ( Ama şu düştüğüm duruma bakınabartmıyorum..)
Oda 32 yaşında.
Allahım al canımı kurtuliym((
hakkaten bende anlamadım..
Bende polis cocuguyum kalirsa ne olucak ki aşk statüler üzerine mi kurulmalı..aşik olunacak insani makamina mevki e gore secmeli..komser degil komiser. sen komisersin ama polis memuruna mesaj cektin oyle mi. sen Emniyet teşkilatının isleyisini biliyor musun? ilerde sen sube muduru daire baskani hatta il emniyet muduru olursun ama o buyuk ihtimalle polis memuru olarak kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?