Cevap Vermedi.. :( Allahım ne saçma bir insanım ben ?

Gitmem gerekiyor ne ya onu eskişehirde bekleyen birileri var kesin.
Ya sen komsersin ya çok havalı! ne ezik gibi davranıyosun, yazdıysan yazdın, cevap vermedıyse vermedı. Bi topla kendini silkelen aa

Gitmem gerekiyor ne ya onu eskişehirde bekleyen birileri var kesin.
Ya sen komsersin ya çok havalı! ne ezik gibi davranıyosun, yazdıysan yazdın, cevap vermedıyse vermedı. Bi topla kendini silkelen aa
Yazdı işte diyoki gitmem gerekiyor alışamadım
Bende anladım dedim.

Yemin billah komserim yahu komiser yardımcısıyım Allah üzerine yemin ederim.

Madem itiraf edecektiniz bari yuzune soyleseydiniz de elinde yazili delil olmasaydi, niyeti bozuksa sizi rezil edebilir cunku.

komser degil komiser. sen komisersin ama polis memuruna mesaj cektin oyle mi. sen Emniyet teşkilatının isleyisini biliyor musun? ilerde sen sube muduru daire baskani hatta il emniyet muduru olursun ama o buyuk ihtimalle polis memuru olarak kalir.

Sen zaten ilani ask etmeyi dusunmuyo muydun? Mektup filan paylasmistin sanki? Demek onlari yazsan atacaktin kendini bi yerden :)) 8 yas cok degil bence gayet ideal. Esimi dusununce hic oyle koca adammis gibi davranamicam. Icinden nasil geliyorsa oyle davran icinde sana karsi bisey varsa illa cikar ortaya. sahsen ben 24 yasindayim esim 32 gayet uyumluyuz bazen benden bile cocuksu olabiliyor :)

Yok hak etti. Görmemi gerektirecek bir durum yok.
Evveliyatı var benim aşkla ilgili paylaştığım sözleri beğeniyordu hep.
Ay beğensin.Bu sana aşk duyduğunu göstermez ki.Tmm şüphelenebilirsin.Ama geniş insanlar da var..Silmen çok kötü olmuş asıl şimdi rezil oldun.Herşeyi sordın bunu dq sorsaydun keşkeKesin aşık deyip önemsemeyecek.ilk msj la anladımla kıvırabilirdin.Arkadaş vs derdin kapatırdınSrn yolu açtın yürümedi.Silerek aşk ilan ettin.Bir süre sonra silmeliydin.

Yok oda sınavına girdi mülakatları var rütbe almak için.

Ağlıyorum şuan allahım o hareketler neydi o Zaman

yahu yetiskinler gibi neden davranmiyorsunuz ki adamla yuz yuze konussaydiniz belki size aciklama yapardi ama kacabilecegi cevap vermeyecegi birsey secmissiniz ``mesaj`` dolayisiyla isine geleni soyluyor oda. Belki memleketinde sevgilisi var belki nisanlisi var, belki ailesine bakmak zorunda , belki istanbuldaki hayati sevmedi, belki gecim derdi, belki baska dertleri var, yani sizden hoslandi diye birden bire gemileri yakip tamam kaliyorum demesini bekliyordunuz. Adam gelmis 32 yasina bu yasa kadar evlenmediyse isi gucu olan bir turk erkegi kesin bir sebebi vardir onun altinda. Ve illaki kotu bir sebepte olmayabilir yani, hayatinin detaylarini bilmeden de kendi kendinize sadece fikir uretirsiniz.
Madem o kadar deger verdiniz keske acikca konussaydiniz belki oda aciklamasini yapardi ama simdi hem itiraf ettiniz hemde hicbir fikriniz yok sebepleri hakkinda (tabi onunda size ilgisi oldugunu varsayiyorum burda).

Bakin ornek vereyim esimin kuzeni var 32 yasinda yillardir calisiyor, devlette iyi bir mevkide yakin zamana kadar ciddi giden bir iliskisi bile olmus ama cocugun babasi isini batirip piyasaya borclaninca, bankaya olan kredi borcu, malina mulkune haciz gelince, cocukta mecbur babasinin tum borclarini ustlenmis simdi son 2-3 senedir o borclari odeyecegim diye resmen kendi hayatini erteliyor, evlenemiyor birini begense bile bakmiyor yani.
Demek istedigim 32 yasinda isi gucu olan bir adam evlenmediyse bir sebebi vardir, sizden gercekten hoslandi ama yaklasamadiysada sebepleri olabilir, konusmadan bilemezsiniz.

Artık onu kaale alıp konuşmuycam bile yanı soru sorarsa cevap dahi vemicem. Hani 3 saat sonra verdi ya cevap ben hiç vermicem.

Ya sen neden bu kadar ergence davranıyorsun biraz olgun davran yetişkin gibi davran yaaa bak bide aşk dolu mektup vericektin iyiki vermemişsin. Sana söyle belli et diyenlerden biride bendim, farkındamısın çok uçlardasın. Geç cevap verdiyse Nolmuş yani?

Çok güzel yazmışsın o görmezden gelmek istemiş belliki, kendi bilir keyfi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…