- Konu Sahibi Mervissh91
-
konunuzu daha önce okudum son yazdıgı cevpla senin gibi duygusal düşünmediğini düşünüyorumYazmışki gitmem gerekiyor alışamadım şimdi yazmış.
Bende anladım. Yazdım bu kadar.
ayni is yerinde sen komiser o polis hmmmm....
Yazdı işte diyoki gitmem gerekiyor alışamadımGitmem gerekiyor ne ya onu eskişehirde bekleyen birileri var kesin.
Ya sen komsersin ya çok havalı! ne ezik gibi davranıyosun, yazdıysan yazdın, cevap vermedıyse vermedı. Bi topla kendini silkelen aa
Yok hak etti. Görmemi gerektirecek bir durum yok.Faceden vs cikarman cok ergenceadam 32 yasinda yahu cocukmus zaten demez mi...
Hayirlisi boyleymis
Kızlar konumu bilirsiniz. Birisi benle ilgileniyordu benden 8 yaş büyük. Hayatında kimse yok biliyorum.
Ben komser o polis.
Gel gelelim buradakilerin tavsiyesi üzerine
(Geçici görevle geldiği Eskişehir'den)
Keşke gitmesen hep burada İstanbul'da kalsan.. Yazdım.
Okudusaat 18.00 dan beri whatsaba girmedi, girmiyor. Çok çok kötüyüm..
Aynı iş yerinde çalışıyoruz. O kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben ?
Cevap bile vermedi ne aptalımağlamaktan gözlerim şişti. :'(
( Gerçek anlamda ilgileniyordu)
Ben deli gibi aşık oldum yani resmen beni bağladı kendine.. 24 yaşındayım çevreme göre çok sevilen birisiyim. ( Ama şu düştüğüm duruma bakınabartmıyorum..)
Oda 32 yaşında.
Allahım al canımı kurtuliym((
Ay beğensin.Bu sana aşk duyduğunu göstermez ki.Tmm şüphelenebilirsin.Ama geniş insanlar da var..Silmen çok kötü olmuş asıl şimdi rezil oldun.Herşeyi sordın bunu dq sorsaydun keşkeKesin aşık deyip önemsemeyecek.ilk msj la anladımla kıvırabilirdin.Arkadaş vs derdin kapatırdınSrn yolu açtın yürümedi.Silerek aşk ilan ettin.Bir süre sonra silmeliydin.Yok hak etti. Görmemi gerektirecek bir durum yok.
Evveliyatı var benim aşkla ilgili paylaştığım sözleri beğeniyordu hep.
Yok oda sınavına girdi mülakatları var rütbe almak için.komser degil komiser. sen komisersin ama polis memuruna mesaj cektin oyle mi. sen Emniyet teşkilatının isleyisini biliyor musun? ilerde sen sube muduru daire baskani hatta il emniyet muduru olursun ama o buyuk ihtimalle polis memuru olarak kalir.
Ağlıyorum şuanallahım o hareketler neydi o Zaman
Artık onu kaale alıp konuşmuycam bile yanı soru sorarsa cevap dahi vemicem. Hani 3 saat sonra verdi ya cevap ben hiç vermicem.Ay beğensin.Bu sana aşk duyduğunu göstermez ki.Tmm şüphelenebilirsin.Ama geniş insanlar da var..Silmen çok kötü olmuş asıl şimdi rezil oldun.Herşeyi sordın bunu dq sorsaydun keşkeKesin aşık deyip önemsemeyecek.
Ona aşığım yazmadım ki keşke gitmesen yazdım bu kadar.Madem itiraf edecektiniz bari yuzune soyleseydiniz de elinde yazili delil olmasaydi, niyeti bozuksa sizi rezil edebilir cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?