cevap vermedim içimde kaldı:(

Bence de bosver unut gitsin yazma bisey. Bende mesela esimin ailesiyle, akrabalariyla hic kaynasamadim. Bircde farkli kulturlerde olunca daha da zorlasiyor uyum saglamak. Esimde hep sikayet eder evlendim yalniz kaldim kimseyle gorusmuyoruz diye. Tabi onun abarttigi kadar degil bence. Ama ne bileyim akrabalari bana cok bos, samimiyetsiz geliyorlar. Hic sevemedim onlari. Sizde uyum saglayamamissiniz belli. Bosverin ya zaten cok gorusmuyormussunuz bir de laf falan soylemeyin durduk yere huzurunuz kacar.

Sakın ha sakın özel hayatları face e şuraya buraya taşımayın.Bence cevap vermemen daha iyi.Umursamadığın anlamına gelir.Tenezül edip lafını ciddiye alıp umursamadığın anlamına gelir.Ama eşinle otur konuş,o nasıl kalabalığı seviyorsa,sen de herşeyi vakitlice yapmayı sevdiğini,bekalrıktaki alşkanlıklaırn evliliktede aynen devam etmeyeceğini söyle.Ve sen nasıl saygı gösterip gidiyorsan,o da vakitlice kalkmasını bilecek.Yapmıyorsa bir daha gitmezsin anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…