• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap vermeli miyim

7-8 ay önce bi polisle konuştum buluşmak istedi ben reddettim sürekli yazıyordı sonra şans vereyim dedim buluşmaya karar verdik benim arabam serviste dedi benimde dolmuşla gitmem 45 dk sürecek ben hastayım biraz ama falan dedi başka bi günde müsaitliğim yoktu geleyim dedim gittiğimde çok ilgisiz davrandı sürekli etrafa baktı yarım saat oturdu sonra kalkalım dedi beni durağa bile bırakmadan gitti. Eve gittiğinde işte muhabbet edemedik sen mesafeli durdun olmaz dedi bende sürekli etrafa baktın ilk defa gördüm seni napsaydım dedim kararsızım falan dedi bende ben kararsız kalmayı hak etmiyorum güle güle dedim ondan sonra bana ara ara mesaj atmaya başladı bi kere aradı aşırı ısrar etti tekrar görüşelim hatamı telafi edeceğim affettireceğim dedi kabul etmedim bir daha da yazmadı 4 aydırda bi ilişkim var zaten bu gece saat 12 de naber diye mesaj atmış bana çok sinir oldum engelleyeceğim ama sinirimi çıkarmakta istiyorum buluşmada bana o muameleyi yaptı diye çok sinir olmuştum çünkü
Kendini bir çok sanıyor. Ne ılgı gosterecekmıssın acaba? Sen cılve fln yapmayınca seni ölü yatırım olarak gördü. Boş yapıyor. Senı begenmedı degıl kullanamayacagını anladı. Def olup gitsın pislık

Kendini bir çok sanıyor. Ne ılgı gosterecekmıssın acaba? Sen cılve fln yapmayınca seni ölü yatırım olarak gördü. Boş yapıyor. Senı begenmedı degıl kullanamayacagını anladı. Def olup gitsın pislık
Ben beğenmedi diye düşünüp kendimi kötü hissetmiştim sonra kendisi söyledi çok güzelsin hatta fazla diye dediğiniz mantıklı kullanamayacağını anladı

ben bi şekilde canımı sıkan tipler sonradan yazarlarsa engellemek yerine
mesajlarına görüldü atıp sessiz kalmayı daha çok seviyorum
eğer şu anki ilişkin için o mesaj sıkıntı çıkarmayacaksa
engellemek yerine görüldü atıp sessiz kalabilirsin bence

Sonradan çok beğendiğini söyledi ama çok hastaydım beni yanlış anladın falan dedi sen beni beğendin mi diye tutturdu sürekli sordu bence yanına yakışırım falan dedi hatta ama beğenmemişte olabilirim bilemedim
Niye bir iliskin olduğunu rahatsız etmesi gerektiğinin söylemiyorsun?

Hiç cevap vermemek daha iyi olmaz mı bilemedim söyleyecektim aslında da iletişime girmek istemedim
Sen buna cevap vereceksin bence, yaptıkları içinde ukte kalmış. Bir de konu açmandan belli. İyisi mi söyle, yanındaki insana haksızlık olmasın. Bir de muhtemelen o zaman bu kişinin görüştüğü biri vardır onla iletişimi kesince seni kendince yedekte tutmuş. Beni rahatsız etmeyin mevcut bir ilişkim var de gitsin. O onun içine oturur. Lavuk yaa.

buraya yazdığınıza göre hala aklınız poliste, buna eminim ama kanıtlayamam :)
ama adam cidden boşluktan yazıyor, inanın buna.
hiç bi erkek beğendiği bi kadın karşısında aylarca beklemez.
bence engelleyin, çünkü bugun değilse yarın muhattap olacak noktadasınız şuan.
hayatınızda biri varken yazmayın tabiki ama insan her zaman sevgilisi olduğu kişiyi yuzde yuz benimsemiyor olabiliyor onu anlıyorum. ama bu polis ilişkiniz olsun olmasın size eğlence amaçlı yaklaşıyor.

Sonradan çok beğendiğini söyledi ama çok hastaydım beni yanlış anladın falan dedi sen beni beğendin mi diye tutturdu sürekli sordu bence yanına yakışırım falan dedi hatta ama beğenmemişte olabilirim bilemedim
Ayyy ne iğrenç bir soru bu. Beğeni dış görünüşle sınırlandırılmıyor ya da yanına yakışma olayı. İç dünya ile uyumlu olmak çok önemli. Uzak durun derim sizi çok yorar ders mers vermeye çalışmayın numaranıza mesaj atmayı cevap gelmeyerek kessin.

Back
X