Cevap vermeyen erkek

hayatcokgarip

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
372
490
103
Diğer
Kızlar merhaba,
Çok büyük dert sayılmaz ama düşünmekten beynim yoruldu. Geçende konu açmıştım, kısaca özetleyeyim. 1,5 yıldır görüştüğüm kişiyle ilgisizliğinden dolayı ayrıldım. Bu ilgisizlik hep vardı, ama kendimi düzelticem deyip duruyordu, en son bana madem ilgisizliğimden şikayetçisin neden kendine eziyet ediyorsun, bu durumu sürdürüp psikolojini bozuyorsun dedi bana. Sonradan bana onun bitirmek istemediğini ama elinden gelenin bu oldugunu madem şikayetçiyim, kararıma saygı duyacağını söyledi. Kendi hedeflerimize konsantre olalım, arada bir hal hatır sorarız yazmıştı, bende sizden fikir almak icin buraya konu açmıştım. Her neyse, gecen gün yinede dayanamadım ve mesaj attım ona, bu davranışlarının çok içimi acıttığını,onun gibi hemen hayatıma devam edemediğimi yazdım ve hedeflerinde başarılar diledim. Kötü asla bişey yazmadım. Bana cevap vermedi, aramadıda. Ben bu mesajın pişmanlığını yaşarken, internette tesadüfen onun çoktandır aradığı bişeye denk geldim. Aylardır arıyordu ve bulunca haber etmek istedim. Aklıma o an başka bişey gelmedi ve aradığını düşündüğüm için ona haber ettim.direk konuya o aradığı şeyle ilgili girdim,hal hatır falan sormadım. O yinede bana cevap vermedi. O kadar pişmanım ki yazdığım için, kötü ayrılmadık, hatta tamam bitti bile demedik, neden cevap vermediki cok zoruma gitti! Bi teşekkür bekledim acıkcası. Bu bana ümit verecek değil, ayrılmayı seçen benim sonuçta ama bu yaptığını hazmedemiyorum.Ben normalde yapmam böyle şeyler, gururumdan hayatta yazmam derdim,şimdi kendimi kötü hissediyorum, salak, ezik gurursuz biri gibi....

Numarasini degistirmis olabilir mi?

Sanki totosu kalkmış gibi.Ders olsun sana,yapmazsın bir daha öyle iyilik kimseye.Sen insanlık yaptın.Böyle düşün üzme kendini ezik falan değilsin.

adam ilişkiniz varken bile ilgisizmiş, ilişki bittiğinde böyle davranması size garip gelmesin.
ne arayın ne de sorun.

Sanki totosu kalkmış gibi.Ders olsun sana,yapmazsın bir daha öyle iyilik kimseye.Sen insanlık yaptın.Böyle düşün üzme kendini ezik falan değilsin.
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım, amacımda gerçekten çok istediği bişey oldugundan, haber etmekti. Böyle yapması kendime olan güvenimi kaybettirdi bana

En son hak etmissin yani sende bazi seyleri zorlamayin neden bu kadar takintili davranıyorsunuz ki..

Adam begenmiyorsan kapi orada demis. Ve bitmis.

hala bu durum icin adama psikolonik baski yapman yanlis.

hic yazmamalisin, kibarca bitirmis ama bu devam edecegi anlamina gelmez.

Öyle düşünmeye çalışıyorum canım, amacımda gerçekten çok istediği bişey oldugundan, haber etmekti. Böyle yapması kendime olan güvenimi kaybettirdi bana
Güveninle alaka kurma sakın,çünkü gerçekten alakası yok.Sen ona değer verdiğin için aradığı şeyi bulmuşsun ve insanlık edip yollamışsın, o da peşinden koşuyorsun havasına girmiş ya da her ne ise işte.Sen iyi olduğun için kazanırsın ileride ama o böyle yaptığı için kimseden sevgi görmez.

En son hak etmissin yani sende bazi seyleri zorlamayin neden bu kadar takintili davranıyorsunuz ki..

Takıntı yaptıgım kendinden ziyade insan Bi teşekkür eder. Bende onun Aşkın'dan ölecek değilim. Ama haklısın hakettim ben, gururumdan ödün vermemeye devam etmeliydim

Adam begenmiyorsan kapi orada demis. Ve bitmis.

hala bu durum icin adama psikolonik baski yapman yanlis.

hic yazmamalisin, kibarca bitirmis ama bu devam edecegi anlamina gelmez.

Devam etmesini istemiyorum, acaba o ona tekrar yakınlaşma çabasına giriştiğimimi sandı? Ben sadece o konuyla ilgili yazmıştım halbuki

Teşekkür ederim canım, beni rahatlattın. Kendi kendime öyle diyordum ama arkadaşım kesin şöyle düşündü, kesin böyle düşündü deyince kendimi ezik hissettim. Yorumun için teşekkür ederim tekrar

Rica ederim.Gerçek olan bu.Ara ara hepimizin düştüğü hata bu.İnan ileride şu gereksiz konu için bu kadar üzülüp beyin hücrelerini yaktığın için kendine çok kızacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…