• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarınız Bizim İçin Çok Önemli

benim anlamadığım zedelenme de kan mı geliyor? ya da bozulmuş olmuyor mu zedelenince de:S

[QUOTnmeyraufuk, post: 36856692, member: 514690"]Bence kesin bozuldu KESİN!![/QUOTE]
Kesin derken :110:

Şu telaşa bak yaa, bu ilk deneyim!! Ama şu işe bak ki kendini kaybediyor o anda, öyle ki girdi mi girmedi hissetmiyor bile!! Madem bunu yaşayacak kadar yaş büyümüş, girmiş mi girmemiş mi, gelen adet kanı mı başka türlü bişey mi bunlar nasıl bilinmiyor da böyle bir telaşa düşülüyor acaba.

tecrubem yok ama insan adetini nasil bilmez ya? gununden falan bahsetmiyorum. hic agrisi sizisi hicbi belirtisini yasamiyordur belki ama o kan adet kani mi degil mi insan bunu gercekten nasil anlayamaz. acaba adet olunca sadece benden mi kurban kesilmis gibi kan geliyor. :/ o nasil bir zar ki o kadar kan gelsin.

Sürtünmeyle zar yırtılmaz arkadasın kendini kandırmasın adet görmüştür zira bir hafta kizlik zarı kanaması olmaz.

Eger zar bozulmasindan bir hafta adet gibi kan geldiyse, arkadasiniz Guiness Rekorlar kitabina girmek icin basvura bilir.... Hem girdimi girmedimi ilk iliski yasayan biri kesinlikle anlar, sarhosmuymus ki neler yaptiklarini bilmiyor? Sürtmeyle tam iliskiyi ayirt edemiyorsa vay haline...bilincsizce ne diye kalkisirsiniz bu islere...:ssz:

cevaba hazırlıklı değilsin anladığım kadarıyla. E 1 hafta boyunca kanamış bozulmasın mı yani. Garanti![/QUOTE]
Üzülüyorum onun adına ağlıyor sürekli peki girdiği zaman hissetmesi gerekiyo mu yani kesinlikle hisseder mi ?

Zar yirtildiysa araliklarla kan gelebilir birkac gun boyunca ama yine ilişki esnasinda.
durduk yere gelmez yani.
bir de damla damla olur, öyle girdigi bile hissedilemeyen bir sey yüzünden fosur fosur kan gelmez merak etmesin.
regl olmustur o.

cevaba hazırlıklı değilsin anladığım kadarıyla. E 1 hafta boyunca kanamış bozulmasın mı yani. Garanti!
Üzülüyorum onun adına ağlıyor sürekli peki girdiği zaman hissetmesi gerekiyo mu yani kesinlikle hisseder mi ?[/QUOTE]

Şaka mısın çocuğum? Yaş kaç arkadaşının(!) 11 mi? Yürü git işine yaa. Şey yapmayı çok iyi biliyo, girdi mi çıktı mı bilmiyor, bak şimdi!!

arkadasm nekadar sehvetli olursa olsun o oraya girdimi kesinlikle hisseder surtunmeyle kizlik zarina hicbisey olmaz arkadasiniz kezban mi adet kanamasini ayit edemiyo kizlik zarinin kani adet kanikdan farkli olur onu hissediysn zaten icgudusel olarak(kendimi haydar dumen gibi hissettm)

Back
X