• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarınız Bizim İçin Çok Önemli

Üzülüyorum onun adına ağlıyor sürekli peki girdiği zaman hissetmesi gerekiyo mu yani kesinlikle hisseder mi ?

Şaka mısın çocuğum? Yaş kaç arkadaşının(!) 11 mi? Yürü git işine yaa. Şey yapmayı çok iyi biliyo, girdi mi çıktı mı bilmiyor, bak şimdi!![/QUOTE]
Ne yaşadılar iyice bilmiyorum bana anlattğı bu şekilde

arkadasm nekadar sehvetli olursa olsun o oraya girdimi kesinlikle hisseder surtunmeyle kizlik zarina hicbisey olmaz arkadasiniz kezban mi adet kanamasini ayit edemiyo kizlik zarinin kani adet kanikdan farkli olur onu hissediysn zaten icgudusel olarak(kendimi haydar dumen gibi hissettm)[/QUOTE
Oda bilemediği için korkmuş int den araştrmş kırmızıydı kan diyo sonra kahverengi olmuş

ağlıyomu bide ya madem bu kadar korkuyodu hiç kalkışmasaydı o işe , baştan bu riski alıpta yapar onu yapanda , sonuçta tehlikeli neyse korkmasına gerek yok regl olmuş besbesli 1 hafta kan gelirmi ya yuhhhh artık :KK53:

girdigini hisetmedim demesin yalan soyler girdigi zaman hissediyosn kuşum hemde ne hissetmek hey yavrum hey

Bir hafta zar kanaması olmaz. Eğer zar tam olarak yırtılmadıysa sonra ki ilişkilerde de az az kan gelir. Ama dediğim gibi bu ilişki sırasında olur.
Bir hafta süren kan adet kanıdır. Hem adet olduğunu kendisi anlamalıydı. Adet sırasında parça da gelir.

Yoksa bu " benim değil bir arkadaşımın sorunu" tarzı mı

Yoksa bu " benim değil bir arkadaşımın sorunu" tarzı mı
Ben arkadşmn olayını anlatırken utana sıkıla anlattm onun isteğiyle ben yaşasam hiç anlatamzdm merak etmeyin. Şükür öyle bişey geçmedi başımdan geçmezde inş herkes kendine sonuçta

Ne dicem doktora diyor bende söyledim kendisine ama kendisi bilir içini rahatlatıcak yine kendisi
okadar ileri gidecek ne var daha yaşı küçük..şimdide uğraş uğraş dur..dr hemen söyler gitsinde içi rahat etsin..

kızlık zarından 1 hafta kan mı gelir ya.....
sürtünmeyle bozulacak bişey değil bu kızlık zarı...
Girince hissedilmeyecek bişey de değil...
Arkadasınıza söyleyin aman iyi korusun bekaretini....sevişsin sevişsin bakireyim demeye devam etsin...Lütfen zara dikkat edelim....
Zarda bir sorun yok bence devam...

bekaretini koruyarak sevişmeye devam edebilir...:KK25:

kızlık zarından 1 hafta kan mı gelir ya.....
sürtünmeyle bozulacak bişey değil bu kızlık zarı...
Girince hissedilmeyecek bişey de değil...
Arkadasınıza söyleyin aman iyi korusun bekaretini....sevişsin sevişsin bakireyim demeye devam etsin...Lütfen zara dikkat edelim....

kısaca bekaretini koruyarak sevişmeye devam edebilir...:KK25:

#güzinabla cevabı gibi olmuş ama tam olmuş :KK69:

arkadasm nekadar sehvetli olursa olsun o oraya girdimi kesinlikle hisseder surtunmeyle kizlik zarina hicbisey olmaz arkadasiniz kezban mi adet kanamasini ayit edemiyo kizlik zarinin kani adet kanikdan farkli olur onu hissediysn zaten icgudusel olarak(kendimi haydar dumen gibi hissettm)
Haydariye hocam....
sevgilim göbek deligime bosaldi
sizce hamile kalir miyim....
bu arada su alina sürme isinden haberim olaydi evlenmeden bende sürer bundan böyle benim erim benim namusumsun akilli ol adam ol aklini alirim derdim
ahh hep böyle şeyleri sonradan duyarım tühhhh

Adet kanıyla o kan bir olur mu hiç
arkadaşına cahil cahil konuşup sinirimi bozma benim demek istedim şu an

Back
X