- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
kızlarr :) ortaboylusunuz ve 50 kilosunuz uzun tulum alıp onu kombinlemek istiyorsunuz hangi renk ve nasıl kombin edersinizz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmm.tulum giymen şart mıBir de orta boyluyum derken?
![]()
Ben moda işinden pek anlamam.Uzun boylularda daha güzel duruyor ama bu sana da yakışmayacağı anlamına gelmez.Fotosunu koysan da öyle yorum yapsak olmaz mı![]()
şimdi kendi zevkime göre söyle diyebilirim uzun tulumun pacalarını kıvırırım tulum kesinlikle siyah olur. içine beyaz geniş askılı badi giyerim.boynuma ince krem tonlarında bir şal dolarım uclarını boynumdan aşagıya doğru sarkıtırım beyaz spor ayakkabı giyerim.çantamda kesinlikle spor olur..saclarımda at kuyrugu tepeden bağlarım.eee olmassa olmazlarımdan mp3 de kulağımda muhakkak...sanada yakısacagından eminim.. havai spor genç bayan..
bu sene çizgili renkler trend miş şöyle cıvıl cıvıl yaz renkleri hiç te fena olmaz
çizgili bana yakışmazz diye düşünüyorum canım :S puantiyelii olabilir belki :)
hııı o zaman sana tulum seçenekleri sunalım biztulumm uzun boylulara daha çok yakışıyor evet :) bizde orta boyluyuz onu güzelce kombin ederek yakıştırabilirizz belkiifazla kilom yok ince de değilim, kalçamda yok tulumu en azından o yönden kaldıracağımı düşünüyorumm. altına da fazlaa uzun olmayan topukluu olabilir diye düşünüyorumm :) canım tulumu daha almadım ama almakta kararlıyım. yaa tulumdan daha güzel elbiseler var evet ama benn rahat edemem onlarda.
teşekkür ederim canım evet zevk meselesi olabiliryok canım neden yakışmasın eminim çok güzel olur... ama tabıı zevk meselesi![]()
siyah bende düşündüm ya da mor canım. şu an içinde değil de yazın diye düşünüyorum. biliyorum daha çok var ama ben anca ayarlarım![]()
hııı o zaman sana tulum seçenekleri sunalım bizSonra da kombinlemene yardımcı oluruz