Kızlar size sorum olacak.ben hamileliğinin son günleri içindeyim.son adet tarihim 15 eylüldü yani 22 haziran gb doğum yapmam lazım.ama hiç sancı,nişan yok.annem iki haftadır başka şehirden geldi beni bekliyor,gitmek istiyor,üzerimde baskı hissediyorum,doğum olsun artık diyorum hayırlısıyla ama hiç sinyal yok.doğumu hızlandırmak için ne yesem ne yapsam diyorum.39+3 günlük hamileyim.çok sıkıcı bu son günler.
ya ben hic anlamam bilmem ama sanirim iliski hizlandiriyormus...bide dogumu kolaylastiriyormus normalde
benim ablam sürekli yürüyüş yapıyordu yeğenim erken doğdu ...
Hurma normal doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum, ama doktorunuza danışmadan almayın elbette.
Konu sahibi arkadasim ayni senin durumundaydim,ne kadar erken dogum yapsam o kadar iyi olacakti annemin bana daha faydali olabilmesi icin,bol hurma yedim su hac hurmasindan ve yuruyus son uc gunde cok yurudum,ben bunlari bilincli olarak yapmadim,hurmayi sevdigim icin yedim,yuruyusude annem gelmisken son eksikliklerimizi tamamlamak icin yaptim alisveris filan.cok sukur istedigim gibi de oldu. bunlarin zamani gelmis dogumu hizlandirip kolaylastirdigini soyleyebilirim.
Konu sahibi arkadasim ayni senin durumundaydim,ne kadar erken dogum yapsam o kadar iyi olacakti annemin bana daha faydali olabilmesi icin,bol hurma yedim su hac hurmasindan ve yuruyus son uc gunde cok yurudum,ben bunlari bilincli olarak yapmadim,hurmayi sevdigim icin yedim,yuruyusude annem gelmisken son eksikliklerimizi tamamlamak icin yaptim alisveris filan.cok sukur istedigim gibi de oldu. bunlarin zamani gelmis dogumu hizlandirip kolaylastirdigini soyleyebilirim.
konu sahibi doğurdu heralde:)
39 haftaliktim bende,oyle sayiyla filan yemedim canim ya,cok severim ben hani dusun masada duruyodu girip cikip yiyodum.yemekten once yemekten sonra,gece kalkip,normaldede olsun yine cok yerim yani sevdigimden,faydasida cok oldu.senin adına sevindim.annem başka şehirden gelip beklemese umursamıcam ama böyle baskı hissediyorum.annem gitmek istiyor içten içe.bir kaç sorum olacak; kaçıncı haftada doğum oldu,hurma günde kaç tane tükettin?yürüyüş hergün yarım saat yeterli mi?ben 39+3 oldum.cevaplarını bekliyorum...
benim annem de 40 haftalıktım geldi bekle bekle doğurmadım 42 hafta oldu anca o zaman geldi bebek bu sebepten annem doğum sonrası yanımda anca 15 gün falan kaldı,keşke hastaneye yattığımda gelseydi ama çok uzaktaydı bu defa da yetişemem diye korkmuştu.:)
Kızlar size sorum olacak.ben hamileliğinin son günleri içindeyim.son adet tarihim 15 eylüldü yani 22 haziran gb doğum yapmam lazım.ama hiç sancı,nişan yok.annem iki haftadır başka şehirden geldi beni bekliyor,gitmek istiyor,üzerimde baskı hissediyorum,doğum olsun artık diyorum hayırlısıyla ama hiç sinyal yok.doğumu hızlandırmak için ne yesem ne yapsam diyorum.39+3 günlük hamileyim.çok sıkıcı bu son günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?