Cevaplayın lütfen kızlarrrrr

Iri bebeklerde normal doğumlarda brakial pleksus zedelenmesi olabiliyor. Büyük ihtimalle gecicidir ama gidişatın nasil olabileceği hususunda cok net bi bilgim yok. Maalesef tombik bebeklerde bu tip sıkıntılar gorulebiliyor.

canım sakın üzülüp kendini strese sokma bebişinin sana ve sütüne ihtiyacı var. stres yapıp de sütünü kesme. bebişine yazık allahın izniyle her şey oluruna girer. sen merak etme...

dünden beri ölü gibiyim,sevinemedim bile.yarın dr götürcem.doğumda başının çıktığını sonra gerisinin çıkarken beklediğini hatırlıyorum galiba o sırada zorlanmıştır.sinirleri hasar görmüşse kalıcı bişeyse kolunu hareketsiz görünce düşünmeden edemiyor.

amber88 ıyıkı varsın gerçekten, iyilik meleği gibi, bebişli tüm konularda iç rahatlatıyorsun:) teşekkür etmek istedim:)

konu sahıbı anne de degılım saglıkcı da ama soyle geldı aklıma, kolunda bısey olmus olsa ultrasonda gebelık donemınızde gorulurdu dıye dusunuyorum, kırık cıkık olsa da rontgende cıkardı dıye dusunuyorum, bence rahat olun ve dr.unuza guvenın derim.

bu arada konunuzu da takıp edıyordum, hayırlı olsun bebişiniz

Şimdi senin için baktım. Bu vakalar kendiliginden de iyilesme gosterebiliyormus. Bu iyiye isaret. Kendiliginden iyilesme gorulmeyenlerde de cesitli tani ve tedavi yontemleri ve egzersiz uygulanabiliyormus. Insallah bi sıkıntı kalmaz bebeginde bebek deyince benim icimde bir seyler kopuyorkac kilo dogdu bebeğin doktorun kesi yapti mi?

Bu arada sonradan akla gelen bir edit:brakial pleksus zedelenmesi sinirleri ilgilendiren bir durum. Ve doğumda olusan bir durum. Dogum oncesi usglerde de dogum sonrasi rontgenlerde de cikmaz. Modyad in iletisine binaen yazdim.

Son düzenleme:

Benim de bebeğim var. O yüzden gebelerin vr doğum yapmış annelerin endiselerini empati kurarak anlayabiliyorum. İsim geregi de bebekleri seviyorum karsilarina gecip o masum hallerini izlemeye bayılıyorum. Gerçi dış etkenler beni isimden soguttu ama:) oyle iste

anladım dedıgınızı amber , ben konu sahıbının aklına acaba bır engel mı var doğustan dıye endıselenmıs olabılecegını dusu
nmustum ondan olsa cıkardı demıstım, sanırım cok karıstı hersey,gun yorgunlugu diyelim:)

tabi sizin bahsettiğiniz apayrı birşeymiş.

umarım bir sey cıkmaz ve gecıcı bır durumdur, çok uzuldum gecmıs olsun.

Son düzenleme:

Canim öncelikle Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, zaten cok extrem birşey olsa bilinirdi..benim kaynim şimdi 21 yaşında 5.5 kilo doğmuş kolunu doğumda zorlamislar baya damarı ezmisler ve bileği şuanda kullanamıyor ne denir bunda bilmiyorum. .ama düşün 20 sene evvel hemen bu şekilde birşeydi anlamıslar seninki elini filan sıkıyormus..çok üzülüyorum ona ben gencecik çocuk ve doktor hatası ebe yani. .9 ay özel doktora gitmişler birde başka şehire doktor doğuma girmemiş heryerde olur demiş bunlarda kendi şehirlerinde olmuşlar

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canım sakın üzülüp kendini strese sokma bebişinin sana ve sütüne ihtiyacı var. stres yapıp de sütünü kesme. bebişine yazık allahın izniyle her şey oluruna girer. sen merak etme...

hamilelikte hiç bir problem yoktu,doğumda olduğunu düşünüyorum.bebeğim 4 kilo 100 gr.bana sezaryen yapılmalıydı ama inatla doğurttular sonuç bu durum yarın dr gideceğim ALLAHIM yardım etsin.sağolun çok sağolun siz de.

Canim öyle düşünme sezaryen olmaliydim zorla dogurttular diye. Bebegin atiyorum 3.5 kilo dogardi ama senin kemik yapin buna musaade etmiyorsa yine bu olurdu. Ben de senin gibi tam 4100 gr dogurdum oglumu. Benim doktorum da seninki gibi normalciydi.

çok sağol canım.yarın bakalım dr ne diyecek?bir rahatlasam.

çok sağol canım.yarın bakalım dr ne diyecek?bir rahatlasam.

Elini sıkıyormus demek ki kaslarını hareket ettiriyor ayrıca ilk gün kesin bilirlerdi canım. .Yarın iyi haberler alırsın yaz canım ..ağlıyor mu peki ağrısı var mı acaba kuzumun

aslında öyle düşünmemeliyim ama bebişi böyle görünce düşünüyorum istemeden.

inşallah.yüreĞim parça parça.evet ellerini oynatıyor,dirseği büküp,kolunu kaldıramıyor.biz elinini kaldırınca canı yanmıyor.ağlamıyor.

pardon birşey merak etme nişan diye bahsettiğiniz kan mıdır? ne demektir?

inşallah.yüreĞim parça parça.evet ellerini oynatıyor,dirseği büküp,kolunu kaldıramıyor.biz elinini kaldırınca canı yanmıyor.ağlamıyor.

İnşallah birsey yoktur..bilmiyorum ki hangi doktor hastane iyidir. .birde doğumdan önce dedikleri kiloda mi doğdu..röntgende çıkmamış o yüzden ben rahatım inşallah öyledir başka bir doktora daha götürün bakış açısı farklı olur. .ya da tip Fakültesi filan varsa oraya götür Allahım inşallah birseyi yoktur üzme kendini. .

Canim hayirli uğurlu olsun meleğin allah anali babalı büyütsun. Inşallah hic birsey cikmaz icimede oyle doğuyor sana bol bol dua edecem bu gece daha gebe olduğumdan kabul olur inşallah:) aklima takıldı neden sezeryan yaptirmadn benm doktorum 3800den sonra kesinlikle normal yapmam demişti. Maşallah bebek iriymis keşke sezeryan deseydin. Ama rotgende cikmamis bise korkma bu sefer sutun kesilir allah korusun. Allah sağlık versin sanada bebeginede canim. Darisi bana 40hafta oldu doğmuyor kızım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…