Cevaplayın lütfen kızlarrrrr

Sancılar sıklaşsın diye beklemek istiyorum canım.

Kızlar dün akşam hastaneye gitmeden 1 gün önce rüyamda bir erkek doktor beni kontrol edip eve geri gönderiyordu.dün akşam rüyamda gördüğüm doktorun aynısıyla karşılaştım ve beni geri gönderdi.şaşırdım doğrusu...dualarınızı eksik etmeyin kızlar...

1 cm açılma ve nişan :)
haydi haydi geliyor bebiş
bence de sancılarının sıklaşmasını bekle canım
veya doktoruna sor
Allah' ım yardım etsin.. kolay doğum olsun inşallah :)

1 cm açılma ve nişan :)
haydi haydi geliyor bebiş
bence de sancılarının sıklaşmasını bekle canım
veya doktoruna sor
Allah' ım yardım etsin.. kolay doğum olsun inşallah :)

sağol canım güzel dileklerin için.sancılar sıklaşsın diye bekleyeyim diyorum...

Kızlar yine pembe renkte kan geldi ama düzenli bir sancım yok,hafif sırt ağrısı var.

sağol canım ilgin için.bu sabah ve akşam nişan geldi ama sancı yok.sancılar artsın diye bekliyorum.dün hastaneyi gittim 1 cm açık var,bekle dediler.

allah yardımcın olsun ilk doğummu bide ılık duş al sancın sıklaşır benm doğum çok şükür rahat olmuştu

Ay masallahh 😍😍😍
Minicik minicik ne guzeldir oyyy☺️

Kızlar doğum akşam oldu.sabah bebeklerin ellerinden tutup kaldırdılar.kızımın sol eli güçlü değildi.dr.röntgene gönderdi.sonuçlarda kırık ve çıkık yoktu omuzunda.ama diğer dr.röntgenin dışında bebeği görmek istediler.omuzuna,koluna baktılar,doğum zor geçtiği ve bebekte iri olduğu için incinmiştir dediler.1 hafta 10 gün sonra aynıysa getirin dediler.ve ben çok korkuyorum ya ciddi bir durum varsa,bebişimi kolunu kaldıramıyor,sadece 2-3 kez kaldırdı,parmaklarını oynatıp,elimizi sıkıyor.sütüm kaçacak üzüntüden.yarın kontrolümüz var çıkmışken başka bir hastaneye götürüp baktırcam,Allah'ım yardım et...

Sağolun kızlar ama sevincim buruk,çok korkuyorum ya kalıcı bir durum varsa?kolu öylece yanında duruyor,sadece birkaç kez kaldırdı.parmaklarını oynatıyor.incinmeden daha fazlası varsa?

Kızlar söyleyeceğiniz bişey yok mu?

tatlım doktora gittinmi ? normal mi diyor ?

Doğum yaptğım hastanede röntgen çekildi koluna bebişime.sonra o doktorlar bebeği görmek için geldi tekrar baktılar,röntgende kırık,çıkık yok ama doğum zor olduğu için incinmiş dediler 1 hafta sonra getirin dendi.ama ben bişeyi varsa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…