Cevapsiz kalan sorular..

Hayalkirikligi bazen daha cabuk toparliyor. Ben bir kadin olarak degil insan olarak da kirildim. İnsallah cok tesekkurler, umarim siz de.

Arkasından koşacak kadar sevdıgınızden emin.
Bence bı sure uzak durun deneyın.
Sevıyosa tıpış tıpış gelcek zaten.
Gelmıyosa da bahane aramıstır sızden uzaklasmak için.

Evet hafife aliyor beni galiba.

Aranızdaki kalite farkı yol açmış. Sen bu şahsa fazla gelmişsin. Kendini bişey sanmış.

Net bi şekilde tavrını koy, uzaklaş.

Onun cok hayrani var , talibi cok. O yuzden kendinden emin belki de.

Kimseyi kendinden cok sevme seni sevdigine emin olmadigin birine askindan olsende sans verme sen uzulursun ne guzel kalbin var sevmeyi bilen ona mi kaldin

Kimseyi kendinden cok sevme seni sevdigine emin olmadigin birine askindan olsende sans verme sen uzulursun ne guzel kalbin var sevmeyi bilen ona mi kaldin

Tesekkur ederim.. :) Degerimizi bilmeyene sans vermemek gerek dediginiz gibi.

Benim yaşadıklarım gibi. Ek olarak aileler de tanismisti. Meger adam benden ayrilmista haberim yokmus yazik hayallerime uzuldum sadece. Bende onu terkettim ve ilk zamanlar cok uzgun olsam da simdi mutluyum

Benim yaşadıklarım gibi. Ek olarak aileler de tanismisti. Meger adam benden ayrilmista haberim yokmus yazik hayallerime uzuldum sadece. Bende onu terkettim ve ilk zamanlar cok uzgun olsam da simdi mutluyum

Cok sevindim adiniza, bu da bana umut olsun.

Hatanız size sizin ona verdiğiniz kadar değer vermeyen birine duygularınızı açmak olmuş.
En başında belirtmişsiniz ben kadar sevmiyordu ama aşkıma saygı duyuyordu diye...Bu ilişki yürütmek için yetmiyor ne yazık ki :/

Bahane tabiki. Bunu sevgini bir kenara bırakıp mantıklı düşünürsen sende anlarsın zaten. Seven erkek gitmez, gitse de onu bu kadar kıran, ilişkiden soğutan sebebi söyler. Aynı durumu bende yaşadım. Fazla sevgi erkekleri itiyor bence. Ben böyle düşünüyorum. Ona kendinden fazla değer verdiğin zaman, her şekilde yanında olacağını hissettiği zaman, eğer onun içinde sevgi yoksa gidiyor. Sebepsizce terk edilmek çok zordur. Malesef sende bunu yaşıyorsun. Bence onu haklı görecek sebepler bulmaya çalışma, kendinde sorun arama. Kendine yapacağın en büyük kötülük bu. Bırak gitsin. Sende acını yaşa ve bitir, seni gerçekten sevecek birini bulursun umarım :)

Sadece başını okudum kusura bakma çünkü başından belli sonu ne olacağı. Sevmiyorsa zorlama derim ilerde kat kat pişmanlığını yaşarsın..

Hayalkirikligi bazen daha cabuk toparliyor. Ben bir kadin olarak degil insan olarak da kirildim. İnsallah cok tesekkurler, umarim siz de.
Bunun aslında kadını erkeği yok. Bir ilişkide pürüz varsa ve bunda hangi taraf sıkıntı yapıyorsa açıkça söylemesi gerekir bu kadında olsa yapması gerekir. Fakat sürekli kadınlar yaşıyor bu durumu elbette ki insan olarak kırılmışsınızdır. Ortada hayali bir problem ve onun ne olduğunu bulmaya çalışan biri var suçlu, değersiz hisseden...
Onca yaşanana hak etmediğini düşünen hak etmiyorsunuzda zaten.

Duygularını çok güzel anlatmışsın bence bunu aynen kopyala ve ona yolla.

Tesekkur ederim. :)
Mesaj atmami istemiyor. Yazdigim cumlelerdeki manayi alacak ruh halinde degil su an. Ben de dusunmuyorum artik ,kendi konusmak isterse konusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…