İlişkiler açıklama yapmadan bitince kadınlar kendilerinde hata arayıp suçluluk hissediyor ve o suçluluğun kaynağını bulamıyor çünkü olmayan birşeyi arıyor. Aslında ayrılık değil bu acıtıyor. Lütfen kendi hayatından kopma başkasının aptal davranışını kendine dert edinme. İnşallah çok çok mutlu olursun
Arkasından koşacak kadar sevdıgınızden emin.
Bence bı sure uzak durun deneyın.
Sevıyosa tıpış tıpış gelcek zaten.
Gelmıyosa da bahane aramıstır sızden uzaklasmak için.
Aranızdaki kalite farkı yol açmış. Sen bu şahsa fazla gelmişsin. Kendini bişey sanmış.
Net bi şekilde tavrını koy, uzaklaş.
Gidene kal, kalana git denmez.
Sana kendini değersiz hissettiren herkesi hayatından çıkar.
Bitirme bahanesi
Bir şey yapmadıysanız, o da söylemiyorsa bahane bulamadı bunu uydurdu diye düşündüm ben hakkınızda hayırlısıZaten cikarmasak da kendileri gidiyorlar.
Bitti kelimesini hic kullanmadan hem de.
Bir şey yapmadıysanız, o da söylemiyorsa bahane bulamadı bunu uydurdu diye düşündüm ben hakkınızda hayırlısı
Kimseyi kendinden cok sevme seni sevdigine emin olmadigin birine askindan olsende sans verme sen uzulursun ne guzel kalbin var sevmeyi bilen ona mi kaldin
Benim yaşadıklarım gibi. Ek olarak aileler de tanismisti. Meger adam benden ayrilmista haberim yokmus yazik hayallerime uzuldum sadece. Bende onu terkettim ve ilk zamanlar cok uzgun olsam da simdi mutluyum
Bu hayatta öğrendiğim 2 şey var 1 sevmeyenle mümkün değil olmaz 2 konuyla ilgili değil zaten
Bunun aslında kadını erkeği yok. Bir ilişkide pürüz varsa ve bunda hangi taraf sıkıntı yapıyorsa açıkça söylemesi gerekir bu kadında olsa yapması gerekir. Fakat sürekli kadınlar yaşıyor bu durumu elbette ki insan olarak kırılmışsınızdır. Ortada hayali bir problem ve onun ne olduğunu bulmaya çalışan biri var suçlu, değersiz hisseden...Hayalkirikligi bazen daha cabuk toparliyor. Ben bir kadin olarak degil insan olarak da kirildim. İnsallah cok tesekkurler, umarim siz de.
Duygularını çok güzel anlatmışsın bence bunu aynen kopyala ve ona yolla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?