- 15 Haziran 2016
- 418
- 491
- 18
Simdii bu olayi yasamis daha dogrusu yasatmis biri olarak söyleyeceklerim var. Aynen dediginiz gibi onun beni sevdigi kadar kendisini sevemedigim bir erkek arkadasim vardi ve coook uzun yillar sürdü iliskimiz. Birlikte büyüdük gibi.. o bana cok asikti ben yalnizca seviyordum heyecan yoktu, tutku yoktu ne derseniz adina iste.. evlilik konusurduk, ailesiyle tanistim birgün olaylar hizlanmaya basladi derken paattt ben askın ne oldugunu baska birinde hissetmeye basladim. Onu aldatmadim ama asla. Bu duygular yogunlasmaya baslayinca icimde cocuga abuk sabuk yalanlar söyleyerek uzaklastim ondan onu da kendimden nefret ettirmek icin elimden geleni yaptim. Öyle de oldu.. gelelim bugüne ben o aski hissettigim adamla evliyim su an. Diger adama gelince orasi vicdanimda bir yara, hala yalniz. Benden sonra kimseye evlilik düsüncesiyle bakamadi.. diyecegim o ki ask yoksa olmaz, sizi görünce heyecanlanmiyorsa olmaz, dokundugunda titremiyorsa olmaz.. birakin kendi haline sonrasinda daha cok üzülebilirsiniz.