- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
bence ertelemeyin derim okadr kolay deil.yas ilerledikce dahada zorlasiyor .para icin ugrasirken zamaniniz da yitiyor bence bir arastirma yapip esiniz ile konusun derimMerhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
Çocuk için iki tarafın da istekli olması lazımMerhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
canım ertelemeyin çocuk kısmetiyle gelir ben de 2.5 senedir evliyim 2 senedir bebek istiyoruz bizim de borç gırtlakta eşimde harçlık bile istemediğim zamanlar oluyor ama bebek olsun istiyorum 31 yaşındayım sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum ALLAH aratmasın zor beklemekMerhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
HAKLİSİN VALLA..O ödemeler malesef hiç birzaman bitmiyor.illa bişey çıkıyor.diyelim iki sene borçlar bitti,tam çocuk yapcaksınız ,Allah korusun maddi anlamda harcama yapmanızı gerektircek bir kaza oldu yada hastalık, onun borçları bitene kadar yine mi bekliceksiniz.hem çocuk olayı için erkek yaşı önemli deil,spermler sağlamsa 70yaşındaki adamında çocuğu olur,ama bayanlar 30dan sonra geriye saymaya başlıyor.bizde borçlar yüzünden 3sene yapmadık,sonra Allah bize iki kayıp yaşattı,borçlar gittiği gibi geri geldi.yani plan program yapılcak iş deil bu çocuk mevzusu.istemiyorsa bilemem ama maddiyat bahane edilmemeli.eşinize aynen okutun bence bu yazıyı.
Senin yerinde olsam cocuk yapmamMerhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
biz de borçlar bitsin öyle çocuk sahibi olalım dedik borçları azalttık bebeğimiz oldu şimdi ertelediğimiz zamankinden 10 kat fazla borcumuz var.Merhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
O kadar da değilHiç erteleme. Kocan hiç karışmasın. Hamile olacak, çocuk doğuracak sensin.
Evet, bilerek yazdım. Etrafımdaki erkeklerin yüzde 95'i gibiyse babalığı eve para getirmekten öteye gitmeyecektir diye düşünüyorum.O kadar da değil
O da baba olacak 'hiç karışmasın' demek ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?