- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi cancangunes
-
Getirdiği para yetmeyecekse bunda tek baba da suçlu olmazEvet, bilerek yazdım. Etrafımdaki erkeklerin yüzde 95'i gibiyse babalığı eve para getirmekten öteye gitmeyecektir diye düşünüyorum.
Olur canım olur,Allah nasip ederse olmayacak şey yok.bak ben tek tüple korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şükürler olsun.bir sene beklemeye ne gerek var.millet çocuk doğuruyo beş ay sora yine hamile kalıp doğuruyor.tabiki pskolojin iyiyse hazır hissediyorsan vücut zaten iki üç aya toparlıyor.maddiyat evet önemli ama 30yaşından sora da artık borç yüzünden çocuğu ertelemek yanlış bence.nyse Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsinHAKLİSİN VALLA..
kimse borç yüzünden çocuk yapmıyor..
bu durum çok böleler..
ee bizimde borcumuz var ama düşünmüyorum borç morç.. zaten hep olur böle şeyler..
beklemiyorum hiç.. eşim de beklemiyor bende.. 3 aydir uğraşiyorum.. bebegimiz kaybettik 9 ay oldu...
bebegimiz kaybettikten sora borca girdik.. araba aldik.. herşeyi aldik..ee nabalim... daha bekleyeyim mi..
millet bi sene bekle dedi ben bebegim kaybettikten 6, ayinda biraktim korumayi.. neredeyse 1 sene olucak Allah nasip ederse olucak inşallah..
Bence tek sorun para değilKarısı 30 yaşına gelmiş olan bir Ada'm eşinin çocuk isteğine para yok diye bir gerekçeyle karşı gelmemeli bence.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ne yapıcam ikna olmuyor.Karısı 30 yaşına gelmiş olan bir Ada'm eşinin çocuk isteğine para yok diye bir gerekçeyle karşı gelmemeli bence.
Benim gördüğüm bizdeki tek sorun para maalesef. Keşke baştan konuşsaydık belki bende ona göre bi evlilik planlardımBence tek sorun para değil
Anne kadar baba da hazır olmalı
Etraf hazır olmayan anne babalar yüzünden ilgisiz büyüyen çocuklarla dolu
İkan edeyim etmesine de nasıl. Yada ikna etmeyi beklemeyeceğim.eşini ikna etmeye çalış canım çünkü inan yaş ilerledikçe maalesef ki daha da zorlaşıyor. ben de 30 yaşındayım ev alıyoruz seneye kredimiz başlayacak ama çocuk istiyoruz bizde bir şekilde yoluna koyarız çok bekleme lüksümüz maalesef ki yok. ilk aydan hamile kalan şanslı kesimden olabilirsin tabi ama düşük bir yüzde. bizdede sorun olmadığı halde 3 ay olmadı şu an başka sebeplerden dolayı temmuza kadar dikkat edeceğiz. sonra başlayacağız ama ne zaman olur bilemiyorum. yumurtalık rezervleri , eşinin sperm kalitesi herşeyi düşüyor maalesef yaş ilerledikçe. bunu senin stres yapman için demiyorum ama bizde çok çok rahat bir durumda değiliz yinede şükür. ne kadarlık borcunuz var çok mu yoruo sizi?
Eşiniz istemiyor siz bir şekilde hamile kaldınız ve çocuğunuz oldu diyelim.Eşiniz o çocukla ilgilenmek istemiyor ve evden sürekli dışarı kaçıyor,siz buna da öfkeleneceksiniz değil mi?Merhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
Hadi ikna ettin yaptin cocuguİkan edeyim etmesine de nasıl. Yada ikna etmeyi beklemeyeceğim.
ben hazirim çocuk yapmaya:)Olur canım olur,Allah nasip ederse olmayacak şey yok.bak ben tek tüple korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şükürler olsun.bir sene beklemeye ne gerek var.millet çocuk doğuruyo beş ay sora yine hamile kalıp doğuruyor.tabiki pskolojin iyiyse hazır hissediyorsan vücut zaten iki üç aya toparlıyor.maddiyat evet önemli ama 30yaşından sora da artık borç yüzünden çocuğu ertelemek yanlış bence.nyse Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Belli değil miydi borçlarBenim gördüğüm bizdeki tek sorun para maalesef. Keşke baştan konuşsaydık belki bende ona göre bi evlilik planlardım
Anne baba hazırken bileHadi ikna ettin yaptin cocugu
Adam isten eve gelecek surat bes karis cunku evde aglayan bir bebek var, ilgi bekleyen bir de kadin var
Evde oturmaktan fenalik gecireceksin, para yok araba yok disari cikabilecek misin az da olsa nefes almaya?
Canin birseyler almak isteyecek alabilecek misin?
Adamdan yardim isteyebilecek misin?seninle ve bebekle ilgilenmedignde sana cocugu sen istedin al simdi bak dediginde sinirlenmeyecek misin? İyi dusun bunlari
Adami bunaltma cocuk ha cocuk diye
Bakacak olan doguracak olan sadece sen degilsin,esin de sana yardimci olmali yoksa yapamazsin
Çocuk büyük sorumluluk iki tarafta hazır olmalı istemeli geldiğinde artık hep bizimle bir ömür nasipse yani ikna etmeyle öfkelenmeyle olmaz sonrasında bir çok konu okuyoruz erkek baba olduğunu kabullenemiyor ya da eşinden hınç alırmışcasına bir sürü sorunlar çıkartıyor bence beklemeli en azından bakarsınız 1 seneye kadar kendi ister zaten doğum süreciyle beraber 2 seneyi tamamlamış olursunuz para büyük eksiklik bebekte bence Rabbim nasip eder hayırlı zamanda inşallahMerhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?