- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi cancangunes
-
Merhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
Merhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
Bu aşamada ikiniz de dr kontrollerinizi yapınMerhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
Ben de istemiyorum 29 oldum. Eşim de istemiyor. Acıkcası bes sene daha duralım dedik. 34-35 yaş ideal gibi geliyor bana .. Teknik olarak da mümkün ama çevremde herkes, ya olmazsa diyor. Cok gec diyor. Burası da aynı ona keza..
Ama ya olmazsa diye hazır değilken cocuk yapamayız ki.. Büyük sorumluluk bu.
Bir de yumurta rezervine vs baktır ona göre karar ver diyen var. Ne kadar garantisi var ki o testlerin? Cocuk olacağını ne kadar garanti ediyor? Ya da zor ve zahmetli testler mi? Bilgisi olandan bilgi alabilirim.
Canım testler süper çıksada kimse çocuk olacağının garantisini veremez.ama mesela arkadaşım 29 yaşında doktor,3yıl daha çocuk istemiyoruz diyordu,ama akıntı sebebi ile doktora gittiğinde arkadaşı genel muayne yapalım demiş.ve yumurta rezervi ve kalitesi çoook çok düşük çıkmış testlerde ve erken menepoz habercisi demiş.bu gidişle 3-4seneye tüp bebekte şansın çok azalır demiş ve hemen bir sene arayla tüp bebekle iki bebek yaptı.yani tabiki seninde böyle olcak demiyoruz ama erteliceksen bile şuanki durumunu bil ve ara ara kontrolünü ihmal etme biliyosun 30dan sonra kadınlar geri saymaya başlıyorlar.tabiki istediğiniz zaman yapcaksınız en önemli olanda bu ama testler hiç zor testler değil kntrolünü ol rahat rahat hazır olduğunuz zamanı bekle...Ben de istemiyorum 29 oldum. Eşim de istemiyor. Acıkcası bes sene daha duralım dedik. 34-35 yaş ideal gibi geliyor bana .. Teknik olarak da mümkün ama çevremde herkes, ya olmazsa diyor. Cok gec diyor. Burası da aynı ona keza..
Ama ya olmazsa diye hazır değilken cocuk yapamayız ki.. Büyük sorumluluk bu.
Bir de yumurta rezervine vs baktır ona göre karar ver diyen var. Ne kadar garantisi var ki o testlerin? Cocuk olacağını ne kadar garanti ediyor? Ya da zor ve zahmetli testler mi? Bilgisi olandan bilgi alabilirim.
Tesekkürler .. Peki bu testler için jinekologa hahhshahaa ben geldim ama çocuk istemiyorum. Gene de baktırayım dedim mi diyoruz :)Canım testler süper çıksada kimse çocuk olacağının garantisini veremez.ama mesela arkadaşım 29 yaşında doktor,3yıl daha çocuk istemiyoruz diyordu,ama akıntı sebebi ile doktora gittiğinde arkadaşı genel muayne yapalım demiş.ve yumurta rezervi ve kalitesi çoook çok düşük çıkmış testlerde ve erken menepoz habercisi demiş.bu gidişle 3-4seneye tüp bebekte şansın çok azalır demiş ve hemen bir sene arayla tüp bebekle iki bebek yaptı.yani tabiki seninde böyle olcak demiyoruz ama erteliceksen bile şuanki durumunu bil ve ara ara kontrolünü ihmal etme biliyosun 30dan sonra kadınlar geri saymaya başlıyorlar.tabiki istediğiniz zaman yapcaksınız en önemli olanda bu ama testler hiç zor testler değil kntrolünü ol rahat rahat hazır olduğunuz zamanı bekle...
Hayır canım açıkca söylemen yeter.çocuk düşünmüyorum ama genel muayne olmak istiyorum de.yumurta sayılarına ve kalitesine baktır özellikle.ultrason alttan ve karından yapılır.yani alttan herşey daha net göründüğü için onu tercih ederler.Tesekkürler .. Peki bu testler için jinekologa hahhshahaa ben geldim ama çocuk istemiyorum. Gene de baktırayım dedim mi diyoruz :)
Yoksa denedik olmuyor gibi bir bahane mi üretmek gerekiyor? Bir de ultrason dediğin vajinal olan mı?
bizim en rahat dönemimizde tam 8 sene çocuk olmadı. bari yatırım yapalım dedik ev aldık, o sene ilk kızıma hamile kaldım. 4 yıldır ev borcu ödüyoruz, 3. kızıma hamileyim, güya ben de çalışacaktım. zor geçinsek de evlat bambaşka, her şeye değer.Merhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
Can'ım bebeğin rızkını Allah verir.. Yerdeki karıncanın , uçan kuşun rızkını veren Allah senin yavrunun mu vermeyecek?Merhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?