- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Merhaba, öncelikle şunu diyeyim herşeyin bir zamanı var kısmet ne zamansa o zaman olacak, bence bu kadar takılmayın benim cevremde herkes evlenmıstı bende bu sekıl dusunup zamanı geldı dedım ve 21 yasında evlendim ve suanda keskelerim var hayatımda pisman degılım gerci ama yınede O zamanda evlenmek istemezdimEtrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın yarısından fazlası evli. Resmen olmuyor. Üniversitede olmadı.
Sosyal hayatım iş ev arası ama ne yapabilirim ki…
Bir ara yeterince güzel olmadığım için şanslı olmadığımı düşünüyordum. Çünkü gerçekten çok güzel olanların çok seçeneği oluyor, görücü usulü vs isteyenler oluyor. Mesela, dışarıda tanımadıkları insanlar tarafından bile tekliler alan var.
Benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey. Tabiki beni beğenenler de oldu ama anlaşamadım ya da beğenmedim. Bir de tesettürlü biri olduğum için zaten dikkat çekmiyorum.
Bir yandan da gayet sıradan insanların onlardan çok daha üstün( güzellik, statü olarak)kişilerle evlendiğini görüyorum.
Tamamen kısmet meselesi mi bilmiyorum ama artık umudum kalmadı pek. Düzgün erkekler hep evlenmiş zaten. Ben 27 yaşındayım şu an.
Herkes evlendiği için değil kendim istediğim için evlenmek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz
Çok garip gerçekten…Bu konunuza cevap yazacakmisiniz? Bilelim ki kendikendimize yazmayalim.
Çok garip gerçekten…
Beni tanımıyorsunuz ve hesap soruyor gibisiniz. Cevap vermiş oldum.
Evlilik bir başarı değildir...Etrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın yarısından fazlası evli. Resmen olmuyor. Üniversitede olmadı.
Bir ara yeterince güzel olmadığım için şanslı olmadığımı düşünüyordum. Çünkü gerçekten çok güzel olanların çok seçeneği oluyor, görücü usulü vs isteyenler oluyor. Mesela, dışarıda tanımadıkları insanlar tarafından bile tekliler alan var.
Benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey. Tabiki beni beğenenler de oldu ama anlaşamadım ya da beğenmedim. Bir de tesettürlü biri olduğum için zaten dikkat çekmiyorum.
Bir yandan da gayet sıradan insanların onlardan çok daha üstün( güzellik, statü olarak)kişilerle evlendiğini görüyorum.
Tamamen kısmet meselesi mi bilmiyorum ama artık umudum kalmadı pek. Düzgün erkekler hep evlenmiş zaten. Ben 27 yaşındayım şu an.
Herkes evlendiği için değil kendim istediğim için evlenmek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz
Evlilik bir başarı değildir...
evlenmek için evlenmeyin sürekli evlenmeyi düşünürseniz yanlış karar vermeniz olası,bir arkadaşım böyle evlendi sadece iş konusında denk olmasına baktı 1 yıl dolmadan adam maddi manevi sömürdü kızı boşanıyorlarEtrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın yarısından fazlası evli. Resmen olmuyor. Üniversitede olmadı.
27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.
Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.
Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Eski mesaj ve konularınız bunlar. Eski konunuzda size verilen tepki yerinde, yani G gunces 'e katılıyorum patronum dokunuyor diye konu açıyorsunuz, sorulara cevap vermeden başka konular açıyorsunuz. Burada üyeler size yorum yazıyor, zaman harcıyor, çok değerli insanlar var, destek olabilmek için sorular sorup anlamaya çalışıyor. Triplere girmeniz de gereksiz.Son zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
Siz olsanız ne söylerdiniz?
Hareketlerimle belli etsem de devam ediyor. Herkesin içinde ne diyebilirim bilmiyorum.
Kader ve kısmet meselesi açıkçası benim eşim benden 3 yaş küçük. Şaka gibi ama online oyunda tanıştık evlendik. Etrafımdakiyle değil benden yüzlerce km uzakta biriyle evlendim.Etrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın yarısından fazlası evli. Resmen olmuyor. Üniversitede olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?