çevremdeki insanlar

Vallahi ben de ne etsem de köye yerleşsem diye düşünüyorum. Keşke köyüm olaydı.

Şu an eşimle hayalimiz güzel denize nazır bir kasabada kendi evimizi yapıp minimal bir hayat yaşamak.
1 2 inek.
1 2 keçi
Tavuklar kazlar hindiler.
Kediler.
Bekçi bir köpek.
Minik sıpamız bahçede toprağa basa basa koşsun.
Asla bahçedeki olgunlaşmış domatesleri toplayıp salatamızı yapalım. Mis gibi deniz kokusu vs.

Ben köy severim.
Hele bir de imkanları genişse...
Güzelse.
Bence insan fıtratına en uygun yaşam bu

Ev araba parası biriktirmek derdim olmadı hiç, belki ondandır.
Konu sahibi kötü yapmış, mutsuz demiyorum. Ortada kıskanılacak bir şey yok diyorum. Her olumsuz görüşü kıskançlığa bağlamamak gerek. Bu durumda benim yakınım olsa ben üzülürüm, kıskanmam.

Üzülerek söyleyeceğim kimse siz hayvan bakıyorsunuz diye sizi kıskanmaz..bende büyük şehirden kücük ilceye geldim hayvan vs bakmıyorum buna rağmen şehri özlüyorum kücük yerde neyle kafanı dağıtabilirsin süt sağarak mı yanlıs anlasılmasın sadece kimse kıskanmıyor hatta üzülüyor halinize insanlar.. Kendimden biliyorum

Herşey para değil bence .köy hayatını tercih edemem börtü böcek içinde yaşayamam herkes yapamaz zor sartlarda oyle
herkes nerde huzurlu mutluysa orda yaşasın

Size nasıl özendiğimi anlatmam imkansız.
Büyük şehirde yaşamayı bir halt sanıyorlar. Ömrümüzü törpülüyoruz onların haberi yok.
Herşeyin organik olması bile tek başına yeterli bir sebep bence. Tebrik ederim sizi, ne de güzel uyum sağlamışsınız. Çiftlik oyunum var 7 senedir onu oynuyorum. Benim köyüm de orası

Yaza kısmet olursa ben de köye evlenicem inşallah Bu köy insandan çok hayvanı olan kedinin ve kopegın beraber buyudugu 1 tane aç hayvanı olmayan genelde yaşlı ve yazlık tutulan minimalist bir köycegız
Hayalimde hep mustakıl bır evim olsun ufak bir bahcesı oyun parkı olan bahcede tavuk ve ufak bir kecı besleyebılcegım cevredekı komsulukların cıkarsız ve hepsinin kosulsuz yardıma kosup destek olunan cocukların 90 lı yıllardaki gıbı sokakta seksek yada ip oynarken annelerin gonul rahatlıyla evinde ev isleri yapabılcegı sessiz sakin bir yaşam alanı.. Hayalimdi bu yaz gercek oluyor. Tabi ki herkes yasamak ıstedıgı alanlarda yaşasın ama konu sahibi kimsenin dedıgıne aldırma hayatına cocuklarına çalışmana devam et ve cogu insanın hayalinde ki imkanlara sahip oldugunu unutma

Başklarını boşverin herkes nasıl mutluysa öyle yaşar. Benim annemin bahçeli evi var orada yazın domates biber toplayıp konserve yaparken memnun sabah erken kalkar Bahçesinı sular. Ve kesinlikle şikayetçi degil.
Şehirde asgari ücretle çalışıp kutu gibi evde yaşamaktansa köyde olmak inan daha güzel.
Eşim ve ben biraz bu işlerden anlasaydık ben de isterdim bahçeli bir köy evinde yaşamak
Bana göre çok şanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…