- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
Yok yok bakma bacım. Her formasyonu olan pedagog sanki.Bir başka ilanda bakıcı için formasyonu olsun demiş biri şaka gibi. O da asgari ücret veriyor. Sinirden çıldırıyorum bakmıyorum artık ilanlara.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok bakma bacım. Her formasyonu olan pedagog sanki.Bir başka ilanda bakıcı için formasyonu olsun demiş biri şaka gibi. O da asgari ücret veriyor. Sinirden çıldırıyorum bakmıyorum artık ilanlara.
Yazık bir yerden duyuyorlar o da olsun bu da olsun.
Bu arada torpille ve tanıdıkla bir yerlere gelip, emek verenlerin hakkıyla işe girenlere selam ediyorum. Cidden yatacak yerinizin olduğu konusunda şüpheliyim.
Konuyla ilgisi yok ama Erzurumlu musunuz?Malesef en yakin dostum bu düşüncede. Kendisi yine muhasebeci tamam ama 2 kardeşi uni mezunu ve kasiyerligi,tezgâhtarligi veya kendi okuduklari bolum dışındaki isleri kucumsuyorlar ve çalışmıyorlar. Ne münasebet ben kasiyerlik icinmi okudum olirsa kendi bölümüm olur deyip kit kanat gecinen insanlar.
Heh İdrak simdi aklimdan gectin,yukaridaki soru sana da gelsin:)Yukarıda bir arkadaş araştırma görevlisi olamadığından bahsetmiş. 30 kişinin girdiği sınav sonucunda en az puan alanın kazandığını bilirim. Elden bir şey geliyor mu? Maalesef hayır.
Dur sen elini seye bulamaBir şey daha yazayım. Geçen gün iş ilanlarını inceliyorum. Bir hanım ablamız şöyle bir ilan vermiş.
2 yaşındaki çocuğum için bakıcı arıyorum. İlgili alandan örgün lisans mezunu, sigara kullanmayan, iyi derecede İngilizce bilen, çocuğuma özel yemek yapacak, çocuğumun banyo, özbakım, parka götürme gibi ihtiyaçlarını karşılayacak, evin rutin toparlama işini yapacak bakıcı arıyorum.
Maaş 1600 TL. Bakın iyi okuyun 1600 TL. İnanın özel mesajla ana avrat saymayı o kadar istedim ki. Elit çizgimden çıkıp adeta bir paçoza dönüşüp "senin ağzını yüzünü yırtarım kadın" demek istedim de dava açar diye vazgeçtim :)
Bu özellikleri isteyip üç kuruş para verme hakkını kendinde görüyor çünkü piyasada bu maaşı kabul eden kişiler var. Var oldukça da bu küstahlık olacak.
Heh İdrak simdi aklimdan gectin,yukaridaki soru sana da gelsin:)
Baba muhendis mi,genelde ogullarini elemanlari yapiyorlar,masa basinda kendileri,oh mis:)O kadar mı yaniben iyi kazandığını pek göremedim de, aslında şöyle oluyordur muhtemelen. Babasının işi çünkü. Babası işi tutuyor elemanlarını çalıştırıyor, bir elemanı da oğlu tabi :) oğlu olduğu için öylr çok para vermiyor sanırım
Vefat eden yengenden oyle bahsediyorsun da,dikkatimi cekmisti:)Ahshjs ben nerede dostum dedim yahu. Ama evet baba tarafı Erzurumlu :)
Boşver Milana hiç yorma kendini. En azından bizler bu kafada olmayalım ki gelecek nesiller hiç olmasın. Oğluma asla üniversite okuması için baskı yapmayacağım. Akademik kariyer istemiyor ise bir meslek kolunu seçip o konuda usta olmasını önereceğim. Yahut sporcu, sanatçı olabilir. Tamamen kendi isteği ve yeteneğine göre hayatını belirleyecek.
Derin çanak üniversitesinde kase Bilimleri bölümünü bitirince bir halt olmayacağını söyleyeceğim ona. Vereceğin zamana da, paraya da yazık diyeceğim. Gerisi kendi bileceği iş.
Valla etimle kemiğimle nefret ettim bu düzenden.
Vefat edenden yengenden oyle bahsediyorsun da,dikkatimi cekmisti:)
Allah rahmet eylesin diyeyim anmisken...
Asil sorun zaten bizim kafamizda her önüne gelen cocugunun universitede okumasini istiyor bunun icin kendini paraliyor kitaplar ozel dersler kurslar vb kapasiteyi gormek lazim lisede meslek sahibi olması en iyisi bazi cocuklarin bu arkadasiniz mesela boşa emek vermis .Bence sorun herkesin universiteye koşması boyle bi ulkede hem de..Arkadaşlar merhaba. Okuldan bir arkadaşım var. Biri önlisans, biri lisans olmak üzere 2 ünv mezunu. Fakat iş bulamadığı için tesisat, doğalgaz işi yapıyor, çocukluktan öğrendiği içim rahatça o konuda iş bulabiliyor usta konumunda çalışıyor yani.
Ben biraz şaşırdım, çok yorucu bir iş çünkü. Ben hep ilk okul mezunu, başka hiçbir iş bulamayan insanların yaptığı işler sanıyordum bu işleri.
Biz bu okul işine eğitim olayına bu kadar emek verirken, sonuçlarının böyle olması çok üzüyor beni bu aralar.
İşsiz bir ünv mezunu olarak dertleşmek istedim sadece...
Hayır mühendis değil ama babası 30 yıllık çalışanBaba muhendis mi,genelde ogullarini elemanlari yapiyorlar,masa basinda kendileri,oh mis:)
Olsun isi kapsin da kendi is kovalar,her turlu karda yani
İmza yetkisi var mi oglanin?
Ne iş yapıyorsunuz :)ben ben ben benbuna da şükür hani gerçi tüm kk beyaz yaka ama bi ben mavi yakayım
![]()
Dur sen elini seye bulama
Kadina bak,sok oldum,isvicre cakisi mi ariyor kendine,otursun kendi baksin densiz![]()
Süper,kapsın isi,beraber sirket kurarsinizHayır mühendis değil ama babası 30 yıllık çalışanİmza yetkisi var evet
Ben beyaz önlüklüyümben ben ben benbuna da şükür hani gerçi tüm kk beyaz yaka ama bi ben mavi yakayım
![]()
Ahahah Allah razı olsun bacımSüper,kapsın isi,beraber sirket kurarsiniz
Ben onayliyorum,gelip sizi KKdan istesin![]()