Çevrenizdekiler zayıflıklarınız kullandığı oluyor mu??

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Merhaba kızlar bazen yekın çevremle derdimi ,sıkıntı paylaştığıma pişman oluyorum,İyiki siz varsınız.

O konudaki hassassiyetimi bildiklerinde zaman geliyor yüzüme vuruluyor şaka yollu

Ya da bir konuda alçakgönüllüce yaklaşayım karşı taraf üstünlük sağlıyor ezerek beni..

Ya bu yüzden mi oluyo ben şöyleyim böylemiyim acaba dedikçe üstüne geliyorlar

Bazen ummadığım insan o zayıflığımı tokat gibi indiriyor..

Biliyorum ben çok hassasım .Sanırım hayatı kuralına göre oynamak gerekiyor.GÜÇLÜ GÖRÜNMEK GEREKİYOR ANNE-BABAYA KARŞI BİLE GÜÇLÜ OLMAK LAZIM

Son düzenleme:
ben son zamanlarda dostlarımdan öyle kazıklar yedim ki dost edinmemeye karar verdim
evet, senin canını en çok en yakınındakiler acıtır..
kimisi şanslıdır, ama ben kesinlikle şanssız kesimdenim ve asla şanslı olamayacağım gibi geliyor
artık kimseye hakkımda birşey anlatmayacağım
sen de öyle yap bence..

Dünyadaki ne kadar sıradaşı ,orjinal,ideolojik insan varsa inanın beni bulur.

Bide o kadar çaba harcarım ,benimserim ki herşeye rağmen ...

Bu kadar şansızlık olmaz diyorum bazen ve de benim gibi hassas bir insana geliyor ya idare etmek ve takmamakta güçlük çekiyorum..

Bundan sonra olursa olur akışına bırakmak çok önemsememek gerekiyor galiba...

Artık kalmamış eski hayran olduğum dostluklar..

düşüncesiz ve ne dediğini bilmez insanlar herkesin hayatında malesef var
bende dayıma çok kırgınım..
bilerek ya da bilmeyerek ama 2 defa çok üzdü beni..

Şuan en çok dertli oldugum konudur benim de...
Ah o dostlar, daha dogrusu dost sandıklarımız.
Bir açık bekliyorlar sanki yüzümüze vurmak için her şeyi..
Benim de yasadıklarımdan ögrendigim bir şey varsa kimseye sır vermemek artık.

Hayatımı şöyle sıfırlayabilsem..

Ama şuan elimden birşey gelmez. Çok korkuyorum yaşamaktan artık.İnsanlardan kaçar oldum .

Hep hayalim sahil kasabasında yaşamak...

yaşın kaç canım ?
bazen hayat içinden çıkılmaz bir hal alır..
kaçmak istersin ama emin ol herşey düzelir..
iyi düşün iyi olsunn

yaşın kaç canım ?
bazen hayat içinden çıkılmaz bir hal alır..
kaçmak istersin ama emin ol herşey düzelir..
iyi düşün iyi olsunn

25 yaşındayım.
ünv ailemle aynı şehirde okudum.Bazen büyüyemediğimi düşünüyorum halen. Halen küçük kızım beni etkiliyo bu durum .
Hasas ve kırılganlıktan bir kurtulabilsem.
Sabretmekten başka çare yok.

inanır mısn bilmiyorum ama bende senin gibiyim..
biri ufacık birşey söylesin ağzının payını vereceğime oturur ağlarım..
ama bir yandan da böyle iyiyiz..
ya üzülen değil de üzen olsaydık.. o daha kötü bence :)

Bende senelerdir gözlük kullanıyorum. ve hala benimle 'dörtgööz naağbeeer' diye dalga geçenler var. Ve gözlerimin altında karalık var,genetik. Tüm ailede. 'Keşmisin sen hap mı kullaniyosun ehehe' diye laf atıp alay konusu yapanlar var. Gerçekten cok komikler. Bazen üzülüyorum bende,ve gerçekten agladigim bile oldu. Ama insanlar böyle,acımasız düşünmeden konuşuyorlar. Bize de bunlara gülüp geçip aldirmamak düşüyor:) Ve şunu soylemeliyim ki bu devirde dost falan hikaye. Bir sır verdiğinizde hoop başka birine soylerler..

Hep onu için sustum ama..
Üzüldüğüne ,ağladığını göre göre karşına geçip gülenler vAR..yapma arkadaşım niye böyle yapıyon ben sana naptım diyorurdum.Karşıma geçip gülüyordu .Nasıl bir psikolojidir anlamıyorum.Sınıf birde onu tutardı.Sözde güçlü ya ..

En azından vicdanımız rahat ,her ne kadar bu dünyada üzülsekte ...

Bu duruma ben de cok takiyorum, ne kadar takma deselerde..
Insanin guvenecegi kimse kalmamis mi bu dunyada, yoksa bana mi denk gelmiyorlar diye. Insanin icini en cok acitan da yine en yakinlari oluyor maalesef.

o kadar çok ki bu insanlar...
en iyisi hiiç umursamamak yoklarmış gibi davranmak...

Ben öğrendim artık anlatmıyorum hiç bir şeyimi anlatmıyorum buna rağmen görünen yerlerden vurmaya çalışıyorlar kilomu aldın sen diye yapıştırır herkesin ortasında yada 1 tane sivilcen çıkmış halbuki kimse farketmemiştir yüzüme bakarak açığımı arayan insanlar var sananeki kendi işine bak sen..annemle ufak bir tartışmamız olur bir konuda bazen duysalar benim annem çok iyi bana karışmaz saygı duyar bilmemne ne bu üstün çıkma savaşı anlamıyorum bazen tamam diyorum sen zayıf ol güzel ol senin ailen derslerin işin iyi olsun yeterki çık git hayatımdan...ne çok dertliymişim:))

Bu arada eskisi kadar takmıyorum bende kısasa kısas yapanlara kızardım mantıklımı yakışırmı bana diye ama baktım hayatım zehir geçiyor cevap vereceğime eve gelip ağlardım ..günlük ağlama saatlerim olmuştu:))ama artık öyle değilim kısasa kısas yapıyorum birazda çok konuşamıyorlar:))

Son düzenleme:
sizi üzen kim varsa çıkarın hayatınızdan ben öyle yaptım. memnununm şimdi hassas ve kırılganı üzülüyordum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…