çevresi tarafından çok beğenilen biri olmak

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.
Kim bu etrafımızdaki beğenilmeyenler peki?
Yahut her söyleneni ciddiye alıyor musunuz?
Bir ben miyim ay ne güzelsin aman ne tatlısın denmeyen acep

Hahahah. Guzel konu, ben Allah affetsin anket yapilacak olsa yuzde 90 cok cirkin cikacak arkadaslarima bile guzel diyebiliyorum. Aliskanliktan dolayi gozume o kadar da cirkin gelmiyorlar cunku. Bunu cok ciddiye alirlarsa ben cok guzelim diye dolasirlar tabi... gerci ben ciddi soyluyorum da gercek o olmayabiliyor. Amaaan huyu guzel olsun.

Bilemedim şimdi ben onu

"çevrem tarafından çok beğenilen biriyim, bu benim düşüncem değil herkes söyler bunu, çok güzelim demiyorum ama herkes çok güzelsin diyor , yolda önümü kesip bile çok güzelsin diyorlar, mankenler bile çok güzelsin diyor düşün artık" böyle diyolar dimi kk da konu açanların önemli bir kısmı(kendimden bahsediyorum sandınız dimiiiii), ama ben gerçekten çok güzelim şaka şaka yaa, kocem beğensin yeter....

Son düzenleme:
Karakteri hoşuma giden insanın görüntüsü de gözüme hoş gelir. Hepimiz için böyledir diye düşünüyorum, bizi tanıyan seven insanlar ay ne çirkinsin demez zaten. Önemli olan çevrenden değil tanımadığın insanlardan iltifat alabilmek bence.

bı arkadasım vardı hergun cok güzelsin derdi çok begenırdı benı bı ara baktım bişi demıyor hayırdır bı problem mı var soğuksun dedım cevap olarak ben hergun sana cok guzelsın gıydıklerın yakısmıs falan dıyorum sen bana demıyosun dedı :) o an anladım ki insanlar aslında saol sen daha guzelsın daha tatlısın denilmesı ıcın ıltıfat edıolar :) :)

Bence bunu yazan neden yazıyor, onu söyleyeyim, hak vereniniz olacaktır bana,toplum olarak çok şekilciyiz, birisinin eşiyle bir sorunu oldu mu hemen aklımıza tipi nasıl acaba, çok çirkin de ondan mı kocası ilgilenmiyor diye bir soru geliyordur düşüncesi ile tiplerinden bahsediyorlar, o seçeneği direk kafamızda eleyelim diye..

bana hiçbir arkadaşım güzelsin hoşsun ya da falanca iyi huylusun demedi. fakat ben en çirkinlerine bile içini rahatlatmak için motive etmek için zaman zaman övgüler yağdırırım. buraya "çok beğenilen alımlı bi kadınım" yazanları pek ciddiye alamıyorum açıkçası.

Bence kesinlikle KK üyeleri tarafından biraz daha ılımlı yaklaşılması için yazılmış
"Suç bende olamaz ben iyi biriyim" gibisinden, o yüzden pek ciddiye almıyorum, benim nefret ettiğim bir insan çevre tarafından çokça sevilebilir falan filan.

aksine girdiğim her ortamda ayyy önceleri cok gıcık bir tip gibi duruyordun ısınamamıştım sonraları cok sevdim seni gibi cümlelerle karşılaşıyorum sanki ben ilk görüşte beni sev diye ölüp bitmiştim

Valla durup durup ben güzel miyim, nasıl biriyim diyen bir arkadaşa sahiptim. Ne diyeyim ya hu, özgüvensiz, karamsar, bakımsız ve şişman olmaya adaysın falan mı? Yalan söylüyordum tabi
Ayrıca çevrem tarafından hiç geri bildirim almadım, dötümü yırtsam da almam herhalde. Görmüyorlar anam beni

''kişi kendinden bilir işi ''
kendimizi sevelimm yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…