- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.
Kim bu etrafımızdaki beğenilmeyenler peki?
Yahut her söyleneni ciddiye alıyor musunuz?
Bir ben miyim ay ne güzelsin aman ne tatlısın denmeyen acep
Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.
birde kocaları, nişanlıları, sevgilileri çok yakışıklı dikkat çekici olanlar var.
Bence bunu yazan neden yazıyor, onu söyleyeyim, hak vereniniz olacaktır bana,toplum olarak çok şekilciyiz, birisinin eşiyle bir sorunu oldu mu hemen aklımıza tipi nasıl acaba, çok çirkin de ondan mı kocası ilgilenmiyor diye bir soru geliyordur düşüncesi ile tiplerinden bahsediyorlar, o seçeneği direk kafamızda eleyelim diye..
Yani şimdi arkadaşların, akrabaların dediği değil yabancıların dediği önemli denilmişte... Elin adamı durup dururken sana şöyle güzelsin, böyle tatlısın diyemezmez ki, yada elin kadını... derse altında başka şeyler aranır. Elbette ki yakınımız olanlar ancak iltifat edebilirler..
birde kocaları, nişanlıları, sevgilileri çok yakışıklı dikkat çekici olanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?