çevresi tarafından çok beğenilen biri olmak

Yani ben o profil fotograflarina baktigim zaman kafamda über guzel kadın canlaniyor. Oyle degilse niye kandiriyonuz la milleti?

ben tanımadığım çok kişiye iltifat etmişimdir, dışarıda, en son bir restorandaydım kuzumla birlikte tam karşı masamda çok güzel gözlü bir kadın vardı(hatta gözlerini bizim kk daki bibinin gözlerine benzettim, onunda gözleri çok güzel, ama kadınınki makyajla dah ön plana çıkmıştır), yeme işimiz bitip kalkarken kadının masasına gittim, ç"ok güzel gözleriniz var, Maşallah diyeyim nazar değmesin " dedim, kadın tebessüm etti, şaşırdı da biraz. Ben çok beğendiysem söylüyorum.

bende koyulan avatarların sahiplerinden birşeyler taşıdığını hep farketmişimdir

Benim profil fotoğrafım gerçekten çok güzel bir kadın, ben yanıt vereyim.

Bu hareketli bir gifti ve sitenin eski halinde hareketli fotoğraflar da gördüğüm için bunu seçtim ama gördüm ki yeni halinde donup kalıyor.

Yani "bu kadın kadar güzelim ya da böyle olayım" diye bir hissim yok.

Bu resim olmasaydı nette dolanmasın diye kendi resmimi koymazdım, facebook hesabıma bile koymuyorum.

Ve kadın sitesi olduğu için ilk düşünülen şey kadın fotoğrafı oluyor genelde.

Ama aklıma Ayşen Grudanın resmini profil fotoğrafı yapmak gelmezdi.

Yapmazdım demiyorum bakın, aklıma gelmezdi, yoksa neden olmasın, severim kendisini.

Aynen ben de söylerim o yüzden garip gelmiyor bana tanımadığım insanlardan iltifat almak. Hatta asıl o zaman iltifat olur bence, diğeri sevgi gösterisidir sadece. Ya en basiti herkesin başına gelmiştir saçınız çok güzel olmuş nerde kestirdiniz boyattınız, ya da elbiseniz çok yakışmış nerden aldınız gibi sorular. Yanılıyor muyum?

Bilemeyeceğim, var mıymış öyle teyzeler? Enteresanmış :)

bkz: Savunma mekanizmasını kuşanıp da gelen üye profili.

Ben de profil fotolarından çok etkileniyorum, karşımda o kişi varmış gibi hissediyorum... Mesela seni pek tınlamam, şirin çocuk işte der geçerim (şaka tabi ki)

Son düzenleme:

Ben hep bir gizemli havalara giriyorum acaba bilinçaltımda ne var

Yaa evet sosyal medyaya konulan fotograflarin bazilari gercegi yansitmiyor. Epey esmer olan bir akrabanim sosyal medyadaki fotograflarina baktigimda sut gibi beyaz bir kiz goruyorum mesela. Makyajdan da kaynaklaniyordur belki, bilemiyorum. Bana da yakin arkadaslarim cok guzelsin demezler mesela, niye desinler zaten durduk yere. Ama guzel oldugumi biliyorum. Daha dogrusu 15 kilo fazlam olmadan once guzeldim. Simdi bir adet ayi yavrusuna benziyorum. Farkindayim kendimin. Buna ragmen farkinda olmayanlara ne denir ki, ben guluyorum sadece. Ama daha once de yazmistim. Hulya avsar bile defalarca aldatildiysa bazi seylerin guzellikle alakali olmadigini idrak etmek lazim.

Aaa gerçekten, şimdi siz diyince farkettim. Ben o profil resimlerine bile bakmıyorum çoğu kez.

Sanmıyorum ki sayıca fazla olun. Çok az insan szin gb içinden geldiği gb davranır.:) Hoş bir davranış sergilemişsiniz ama aynı zaman da o bayandan olumlu elektrik almışsınzdır da. Yoksa dengesz yada kendini beğenmiş br tip te çıkabilirde karşınıza. Düşünsenize siz iltifat ediyorsunuz, tepki şu; sorduk mu?

Isguzarin Yalakalik biri iltifat ediyor bizimkiler gerçek sanıyor. Yemeyin kızlar. Benim çevremde de var. Boy 1.50 yi az geçmiş kilo 55 en boy eşit nerdeyse ama okulda ayyyyy maşallah manken gibisin diyen arkadaşta oldu. Ne yapayım ciddiye alıp ben manken olmalıyım diyip Ajanslar mi basvurayim. Göz var izan var. Ama böyle birinin söylediğini ciddiye alıp havaya giren arkadaşlarda var malesef. Gördüm biliyorum

ben çok şirin konuşurum demezdi öyle

Ben sevilen biri olsaydım acaba arkamdan dedikodum yapılır mıydı? Ne söylediklerini henüz çözemedim ama

Ya o değil de kızın biri sevgilisinin kızlar tarafından aşırı ilgi çektiğini söylemişti. Tepki gösterenler olunca da gidip kendi topiğinde tepki gösterenlere saymıştı lafları. Hıh işte! Allah öyle kafayı yaşatmasın kimseye. Amiiiiin.

ben de varım
çevrem beni hiç beğenmiyor

Çevreyi bilmem de bence bütün kadınlar kendilerini beğeniyor. Ha tamamını değil ama lokal de olsa belli bir kısmını beğeniyor yani.

dedikoducular siziiiii...:):):)

cidden beğeniliyor da olabilirler de , burda konuların içerisine sıkıştırınca itici oluyor gerçekten,
katılıyorum size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…