- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
ben tanımadığım çok kişiye iltifat etmişimdir, dışarıda, en son bir restorandaydım kuzumla birlikte tam karşı masamda çok güzel gözlü bir kadın vardı(hatta gözlerini bizim kk daki bibinin gözlerine benzettim, onunda gözleri çok güzel, ama kadınınki makyajla dah ön plana çıkmıştır), yeme işimiz bitip kalkarken kadının masasına gittim, ç"ok güzel gözleriniz var, Maşallah diyeyim nazar değmesin " dedim, kadın tebessüm etti, şaşırdı da biraz. Ben çok beğendiysem söylüyorum.Durduk yere yanına gelip de çok güzelsin denmesinden bahsetmiyoruz zaten, hani birinin yanında görür bu kız kim güzelmiş derler veya fotonu görür güzel kızmış derler vs. Otobüste metroda bile teyzeler maşallah ne güzel kızsın falan demezler mi? Bunun gibi şeyleri kast etmiştim ben.
bende koyulan avatarların sahiplerinden birşeyler taşıdığını hep farketmişimdirBir sey yazicam, sadece icimden gecenleri yani. Lutfen kimse ustune alinmasin, kiyamet kopmasin.
Profil fotoğraflarında korkunc guzel ve bakimli kadin fotograflari, resimleri olan arkadaslar cidden o fofograftakiler kadar guzel mi?
Yoksa olmak istedikleri, hissetleri mi o fotograflar?
Ya da gercek fotografimi koymuyorum ama en bu profilde gordugunuz kadar guzelim mi demek isteniyor?
Bir sey yazicam, sadece icimden gecenleri yani. Lutfen kimse ustune alinmasin, kiyamet kopmasin.
Profil fotoğraflarında korkunc guzel ve bakimli kadin fotograflari, resimleri olan arkadaslar cidden o fofograftakiler kadar guzel mi?
Ya da gercek fotografimi koymuyorum ama en bu profilde gordugunuz kadar guzelim mi demek isteniyor?
Aynen ben de söylerim o yüzden garip gelmiyor bana tanımadığım insanlardan iltifat almak. Hatta asıl o zaman iltifat olur bence, diğeri sevgi gösterisidir sadece. Ya en basiti herkesin başına gelmiştir saçınız çok güzel olmuş nerde kestirdiniz boyattınız, ya da elbiseniz çok yakışmış nerden aldınız gibi sorular. Yanılıyor muyum?ben tanımadığım çok kişiye iltifat etmişimdir, dışarıda, en son bir restorandaydım kuzumla birlikte tam karşı masamda çok güzel gözlü bir kadın vardı(hatta gözlerini bizim kk daki bibinin gözlerine benzettim, onunda gözleri çok güzel, ama kadınınki makyajla dah ön plana çıkmıştır), yeme işimiz bitip kalkarken kadının masasına gittim, ç"ok güzel gözleriniz var, Maşallah diyeyim nazar değmesin " dedim, kadın tebessüm etti, şaşırdı da biraz. Ben çok beğendiysem söylüyorum.
Bilemeyeceğim, var mıymış öyle teyzeler? Enteresanmış :)Durduk yere yanına gelip de çok güzelsin denmesinden bahsetmiyoruz zaten, hani birinin yanında görür bu kız kim güzelmiş derler veya fotonu görür güzel kızmış derler vs. Otobüste metroda bile teyzeler maşallah ne güzel kızsın falan demezler mi? Bunun gibi şeyleri kast etmiştim ben.
Bir sey yazicam, sadece icimden gecenleri yani. Lutfen kimse ustune alinmasin, kiyamet kopmasin.
Aaa gerçekten, şimdi siz diyince farkettim. Ben o profil resimlerine bile bakmıyorum çoğu kez.Bir sey yazicam, sadece icimden gecenleri yani. Lutfen kimse ustune alinmasin, kiyamet kopmasin.
Sanmıyorum ki sayıca fazla olun. Çok az insan szin gb içinden geldiği gb davranır.:) Hoş bir davranış sergilemişsiniz ama aynı zaman da o bayandan olumlu elektrik almışsınzdır da. Yoksa dengesz yada kendini beğenmiş br tip te çıkabilirde karşınıza. Düşünsenize siz iltifat ediyorsunuz, tepki şu; sorduk mu?ben tanımadığım çok kişiye iltifat etmişimdir, dışarıda, en son bir restorandaydım kuzumla birlikte tam karşı masamda çok güzel gözlü bir kadın vardı(hatta gözlerini bizim kk daki bibinin gözlerine benzettim, onunda gözleri çok güzel, ama kadınınki makyajla dah ön plana çıkmıştır), yeme işimiz bitip kalkarken kadının masasına gittim, ç"ok güzel gözleriniz var, Maşallah diyeyim nazar değmesin " dedim, kadın tebessüm etti, şaşırdı da biraz. Ben çok beğendiysem söylüyorum.
ben çok şirin konuşurum demezdi öyleSanmıyorum ki sayıca fazla olun. Çok az insan szin gb içinden geldiği gb davranır.:) Hoş bir davranış sergilemişsiniz ama aynı zaman da o bayandan olumlu elektrik almışsınzdır da. Yoksa dengesz yada kendini beğenmiş br tip te çıkabilirde karşınıza. Düşünsenize siz iltifat ediyorsunuz, tepki şu; sorduk mu?
Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.
Kim bu etrafımızdaki beğenilmeyenler peki?
Yahut her söyleneni ciddiye alıyor musunuz?
Bir ben miyim ay ne güzelsin aman ne tatlısın denmeyen acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?