Ceydanın Günlüğü

tebrik ederim canım senii,devamı da gelicektir..

7 km tempolu yürüyüşümden geldim ☺️☺️☺️ ara ara koştum da ama koşmak ne zormuş yahu gerçekten kondisyon isteyen bir şey 😔

Mustafa Kemal'in askeri.

Ne mutlu size benim için de öpün kocamaaan canım benim ya ☺️☺️☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Bugün ölçüyü biraz kaçırdım 😔 adet olacağım bir de 😔 ondan hiç bulaşmıyorum buraya 😔😔

Mustafa Kemal'in askeri.

Canlarım merhaba☺️ bu sabah adet oldum sonunda. Yediklerime de dikkat ediyorum. Adetim bittiğinde görüşmek üzere ☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Ay canım ben yeni gördüm bunu bak; ay hadi inşallah cicekli taytlarla geçecek kis bizi bekliyor Maaasallaaahhh♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ ☆★☆★♣♧♣

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım adetim su an devam ediyorum sadece yürüyüş yapmıyorum bakalım nolacak ☺️☺️☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Ne adetmis bitmedi annem sadece ben mi uc gün oluyorum o da farketmiyorum bile nirelerdesinnnnn :)

Ne adetmis bitmedi annem sadece ben mi uc gün oluyorum o da farketmiyorum bile nirelerdesinnnnn :)

Ay sorma valla başka ağrı kesici içtim bu sefer o da kesti herhalde. Bir türkü bitmiyor bıktım..

Mustafa Kemal'in askeri.

Aynen işte benim de öyle 😔

Gülcan dövme yaptırdım dövmeme bakkkk
Eki Görüntüle 1206762

Mustafa Kemal'in askeri.

Hiiiii cok asilllllll ♥♥

Ama bak ben direk ne düşündüm;

Normal kot tonlarında Yüksek bel pantolon

Üstüne göbeği açık ve omzu düşük beyaz tişört

Kocaman gozlukler kıvırcık saclar

O dovmeyle ne havali durur amaaa ayyy ceydam cok yakışmış hayirlisiyla kullan yaa cuk oturmuş ♥♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…