- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Ben zaten bayadır yalnız yaşıyorum ailem yanıma yeni taşındı o yüzden evde az çok neye ihtiyaç duyabileceğimin farkındayım. Şimdiye kadar kullanmadığım hiç birşeyi evime sokmayı düşünmüyorum. Şimdi bir kaç liste yaptık annemle, il etapta dediğiniz gibi yorgan battaniye vb şeylerei almaya başlayacağız taksitle. Ben zaten bir kaç zamandır çeyiz kampanyalarını takip ediyordum öncelikle sanırım tek tek ve takım fiyatlarını karşılaştırmam lazım. Durumum çok ferah değil dikkatli davranmam lazım.
A101 Bim filan aklıma gelmemişti ıvır zıvırlar için. Çok iyi bir fikir bu. Teşekkür ederim
Bir de madame coco ve english home gibi mağazaların ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? sanki fazla kalitesiz gibiler ama tekstil ürünlerine güvenilir mi? misafir eşyaları için ya da yorgan ve yastıklar için?
Madame coco ve english home'u aksesuar dışında kalitesiz buluyorum. Yatak örtüsü de güzel oluyor english homeda ama nevresimler elek gibi... 6-7 tane alacağına 2-3 tane çift kişilik, 1 tane de tek kişilik alsan yeter. Ben fazla aldıklarımı hep anneme verdim. Nevresimde karaca home,sarev iyidir. Yastık yorgan yataş, sık sık kampanyaları oluyor. Hatta şu sıra kış bittiği için vardır yorganlarda indirim. English homeda battaniye ve yatak örtüleri indirimli bu aralar, internetten bakabilirsin
Ben yemek takımı, çatal bıçak takımı vs birer takım aldım. Misafir için ayrı almadım. Öncelikle bunlarla başlayabilirsin. Beğendiğin modelleri belirle, kampanya oldukça alırsın taksitli. Öncelik büyük parçalarda olsun mutfak alışverişinde. Küçük parçalara. Başlarsan arkası gelmiyor.
Elektriklileri en sona bırak, garantisinden ötürü. Bornozu normalde kullanmıyorsan takımını hiç alma. Havlu takımı al veya kendin uydur takım yap.
Mantık olarak en önemlileri aradan çıkar, ama kampanyaları da takip et.