Çeyiz almak ne hoşmuş =) İşte çeyizleriiiiim =)

Evet canım başlarda ufak ufak aldığında rahat edersın bende hiç zamanı gelınce demedım ne gerekıyosa gordukce aldım iyi oldu ama sımdı sona buyuklerı kaldı bakalım bıtcek ınsallah..
benim de büyük olarak elektrikli mutfak eşyaları ve tencere seti kaldı en küçük şeyleri de son zamanda almayı düşünüyorum inşallah.. Allahım kolaylık versin aldığımız eşyalarla huzurlu mutlu bi yuvamız olsun :)

kuzum hayrlı olsun topigin cok iyi yapmıssn acmkla bayldm iyi gnlerde kullan hepsini insallah:) oo havlularda ceklms ben henuz cekemdm havlularımı ama cok merak edyrum su topıklerimzi susleyen dantellerımız evimizde suslcekmi acaba :))

kuzum hayrlı olsun topigin cok iyi yapmıssn acmkla bayldm iyi gnlerde kullan hepsini insallah:) oo havlularda ceklms ben henuz cekemdm havlularımı ama cok merak edyrum su topıklerimzi susleyen dantellerımız evimizde suslcekmi acaba :)

çok teşekkür ederim canım Allahın izniyle süsler evimizi hepsi
Aynen benim de ne nişan ne isteme ama alıyorum Aldıkça alasım geliyo büyük parçalar da eksiğim var benim ya
benim de büyük parçalar var küçükler de daha fazla sanki
Ne de heyecan vericidir bu isler hele ki gecelik ceyizler... biraz da utandiriyo iste
çok heyecanlı geceliklerim yok daha en son zamanda artık onlar

Mutfak eşyaların gerçekten çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…