- 2 Ağustos 2013
- 37.492
- 122.309
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
benim de büyük olarak elektrikli mutfak eşyaları ve tencere seti kaldı en küçük şeyleri de son zamanda almayı düşünüyorum inşallah.. Allahım kolaylık versin aldığımız eşyalarla huzurlu mutlu bi yuvamız olsun :)Evet canım başlarda ufak ufak aldığında rahat edersın bende hiç zamanı gelınce demedım ne gerekıyosa gordukce aldım iyi oldu ama sımdı sona buyuklerı kaldı bakalım bıtcek ınsallah..
Aynen benim de ne nişan ne isteme ama alıyorumAynen öyle daha nişan durumum bile yok ama sevdim ben bu işiçok teşekkür ederim
Utangaçlık niye ki yaaaNe de heyecan vericidir bu isler hele ki gecelik ceyizler... biraz da utandiriyo iste
sağ üste doğru bak YENİ KONU AÇ yazıyo canımYeni konu acma nasil oluyo anlatir misin :-((
Ayyyy geceliği görmedimmm üstüne niye utangaçlık yazdımm diyeceksinz kıza bakkkkkNe de heyecan vericidir bu isler hele ki gecelik ceyizler... biraz da utandiriyo iste
Dikkatli bakın pembemsi kutunun içinde.Yok valla görmüyorum kör mü oldm ne
çok teşekkür ederim canım Allahın izniyle süsler evimizi hepsikuzum hayrlı olsun topigin cok iyi yapmıssn acmkla bayldm iyi gnlerde kullan hepsini insallah:) oo havlularda ceklms ben henuz cekemdm havlularımı ama cok merak edyrum su topıklerimzi susleyen dantellerımız evimizde suslcekmi acaba :))
benim de büyük parçalar var küçükler de daha fazla sankiAynen benim de ne nişan ne isteme ama alıyorumAldıkça alasım geliyo büyük parçalar da eksiğim var benim ya
çok heyecanlı geceliklerim yok daha en son zamanda artık onlarNe de heyecan vericidir bu isler hele ki gecelik ceyizler... biraz da utandiriyo iste
Ben gecelikleri en son almayı düşünüyorum bide yanımda biri olmamalı bende utanırımNe de heyecan vericidir bu isler hele ki gecelik ceyizler... biraz da utandiriyo iste
Bağımlılık yapıyo bişey aldın mı almaya devam ediysungüle güle kullanın herşeyiniz çok güzel maşallah
Teşekkür ederim inşallah o günlerde gelir:)Mutfak eşyaların gerçekten çok güzelgüzel günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?