- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Haklisin zaten annem mutlaka serer geldikceemeğe saygımadem yapılmış gönül koymasın ara ara serer kullanırsın canım.
Yemek takimi ikram seti catal kasik takimi bardak seti 458 liraya aldim canimpekı takımı ne kadar toplam
Ben o yuzden renkli tercih etmiyorum. Teyzemin gelini yeni evli ve bardaklarin rengi gitmeye baslamis. Yemek takimlarinda bile bu risk varken bardaklarda kesin vardir.merhaba kızlar lavın ürünlerini uzun zamandır takip diyorum almak ta istiyorum ama sitede desenli ürünlerde elde yıkayınız yazıyor bulaşık makinasına hiç mi atılmıyor yani kullanan arkadaslar varsa lütfen yazsın ceyizime alıcam tereddüt içerisinde kaldım
Amiin cok tesekkur ederim.ay ne tatlı olmuş hepsi..çehiz sergisi açmışsın bizlere..güle güle kullan canım..ağız tadıyla kullan hepsini..
Cok tesekkur ederim insallah hepimiz cok mutlu oluruz agiz tadiyla kullanirizmaşallah hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
amin canım inşallahCok tesekkur ederim insallah hepimiz cok mutlu oluruz agiz tadiyla kullaniriz
Cok tesekkur ederimnihayet çiçeksiz vintagesiz bir çeyiz tebrik ederim:) inanın vintage zehirlenmesi yaşıyorum bende geçen sene evimi vintage ve pembe çiçek ağırlıklı yaptım ama pişmanım heryerde herkeste görmekten:) sizin çeyiz gayet sade olmuş hoşuma gttii hayırlı gunlerde kullanın:)
Amin insallah cok tesekkur ederimALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah
Bende yemek takımımı çok beğenerek aldım.. Gerçekten çok güzel ve heyecanlı.. Çok teşekkür ederimKütahya porselen haikaymış. Çeyiz hazırlığının heyecanı bi başkadır. Mutlu olun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?