Çeyiz almak ne hoşmuş =) İşte çeyizleriiiiim =)

Canim kirikkalede compedana gittin mi? Guz l şeyler var. Üst katinda kutusu eskimiş takımlara bakauim dedim harika gecelikler denk geldi 4 parça aldik. Tavsiye ederim.

canım iyi günlerde kullan inşallah. ne çok el işi çeyizin varmış. benim tek bir dantelim yok çeyizde, kullanamam diye yaptırmayı da düşünmüyorum. ama annem havlu kenarı, yazma falan yapmış-yaptırmış. bir kaç tane de işleme seccade, kırk yama seccade var. (onlar kullanılır) diğerlerinin çoğunu evlendikten sonra yemeğe davet edenlere hediye götürmeyi düşünüyorum

Tesekkur ederim canim daha bu bi kismi havlu ve lif disinda pek dantel orgu kullanmam bende. Annem de zamaninda yapmis iste

emeğe saygı madem yapılmış gönül koymasın ara ara serer kullanırsın canım.

merhaba kızlar lavın ürünlerini uzun zamandır takip diyorum almak ta istiyorum ama sitede desenli ürünlerde elde yıkayınız yazıyor bulaşık makinasına hiç mi atılmıyor yani kullanan arkadaslar varsa lütfen yazsın ceyizime alıcam tereddüt içerisinde kaldım

canım sadece lav değil bir çok desenli ürün makinede yıkanmıyor. bizim su bardaklarımız vardı, makinede bir kaç kerede desenler silindi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…