- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Aynen öyle sürekli internetten bişeylere bakıyorum:)Kesinlikle bağımlılık yapıyoraldıkça alası geliyor insanın
Amin amin inşallah teşekkür ederim:)Ağzı tatlılığıyla kullan çeyizlerini canım
Aaa ust katina hic bakmadimCanim kirikkalede compedana gittin mi? Guz l şeyler var. Üst katinda kutusu eskimiş takımlara bakauim dedim harika gecelikler denk geldi 4 parça aldik. Tavsiye ederim.
cnm pasta tabakların ve cay setını ne kadara aldınMisafir yemek takımım, çatal kaşık takımım, bardak ve ikramlık setim (Kütahya Porselen)
Eki Görüntüle 1336581 Eki Görüntüle 1336583 Eki Görüntüle 1336585 Eki Görüntüle 1336586 Eki Görüntüle 1336588 Eki Görüntüle 1336589 Eki Görüntüle 1336590 Eki Görüntüle 1336591 Eki Görüntüle 1336592 Eki Görüntüle 1336597
avrupanetworking.com canımGüvenilir ic camasiri gecelik vs alabilcegim bir internet sitesi var mi kizlar?
Aa ne kadar guzelEvet canim canim kirikkaleliyim ve sben de öğretmenim :)
Canim yemek takimiyla birlikte aldim ayri degildicnm pasta tabakların ve cay setını ne kadara aldın
Tesekkur ederim hemen bakiyorumavrupanetworking.com canım
Tesekkur ederim canimcanım iyi günlerde kullan inşallah. ne çok el işi çeyizin varmış.benim tek bir dantelim yok çeyizde, kullanamam diye yaptırmayı da düşünmüyorum. ama annem havlu kenarı, yazma falan yapmış-yaptırmış. bir kaç tane de işleme seccade, kırk yama seccade var. (onlar kullanılır) diğerlerinin çoğunu evlendikten sonra yemeğe davet edenlere hediye götürmeyi düşünüyorum
pekı takımı ne kadar toplamCanim yemek takimiyla birlikte aldim ayri degildi
canım sadece lav değil bir çok desenli ürün makinede yıkanmıyor. bizim su bardaklarımız vardı, makinede bir kaç kerede desenler silindi malesefmerhaba kızlar lavın ürünlerini uzun zamandır takip diyorum almak ta istiyorum ama sitede desenli ürünlerde elde yıkayınız yazıyor bulaşık makinasına hiç mi atılmıyor yani kullanan arkadaslar varsa lütfen yazsın ceyizime alıcam tereddüt içerisinde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?