Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Canim cok zor, düsüncesi bile mafeder. Ama kalan insanlar icin güclü olmamiz lazim. Biliyorum demesi kolay, ama öyle olmali. Annende böyle olmasini ister.

:lepi: kaydirigubbakcemile5 braaaaavooooooooooooo

hahahah bende çok severim nihalll benzeşioss kıs senlennn ama hamiişler yok şuan tm tm kaldirym esmy vurma öleee nann

çok canım çektiiiii

hahaha ye ekşiyi çıkar ayşeyi :roflol: :roflol: :roflol:

görümcem bana nişanda altın yerine erik takcak kız :roflol: eriğin kilosu altını geçti valla :roflol: 300 tl :roflol:

ah be esmy .. bende her gün işe giderken görüyorum o yazıyı....
içim ürperiyo...
bazen hiç aklımıza bile gelmiyo ama ölüm o kdr yaknki :sinifsinif:

oyy oyy oyyy....
ağzım dilim elim düğüm düğüm oldu...

:gitme:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
diyecek kelime bulamıyorum canımsenağlamasenağlamasenağlama

julİde
zİncİrlİkuyuda gecıyor o yazı
ordan her gectıgımde
o yazıyı pek okumamak ıstesemde
okurken bulurum kendımı
Ha dogru, dolmusla besiktasa giderken görürdüm...
Bende hep dalarim onu görünce, sonra tövbe tövbe derim icimden.

ayyy alemsin kızım senn yaa

tek tek nasıl uydurmuşun herkeseeeee

hılalım cok sukur dayanıyosun ama nasıl bı bılsen ıcımıı
bılmek ıstemezsın
bu yazdıgım sadece dusundugumun yasadıgımın bır kısmıı
notlarım var anneme yazdıgım
okusan ıcın kararır

çok kötü çokk en çokta bu kadar uzak kalınca anladım bende Allahım ne ndenir napılır böle bi durumda hiç bilmiorum ama iyiki onlarla doya doya yaşamışız bide şöle düşünelim evlatlık olanları gerçek ailelerini bile bilmiolar annelerinin kokusunu bile çekmemişler içlerine Allahım sen sabır ver yarabbim mafoldumben

çok canım çektiiiii
saolun
guclubacismile

o yazı ınsanın ıcını mahvetsede cok dogru bır yazı ama

Gülayyy sen burdamıydınnnn ben seni gittin sandıydımmm çok afedersn kuzum yaaa.Hem ben silmiştim nie alıntı yapıon kız

sen nerde oturuyon kız

Nihalimmm evet alışıyomuşsun ama hiç geçmiomuş acısı çıkmıomuş aklından herkes böle dio.Allah ım sen yaşatma yani eninde sonunda karşılaşıcağz dayanma gücü sabır versin Allah ım. Bende en çok çocuk esirgme kurumlarnda kalan çocuklara üzülürm gülayn dediği gibi evlatlık olanlara pööff ağlattınız ya beni helal olsun he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…