Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vallahi ececim zaten bohça yapılsada kyafet ayakkabı falan asla alınmayacaktı babam bu evden sen gelin olup çıkana kadar bir ihtiyacıun varsa ben alırım diyordu. banada çok garip geliyor ay hele öyle topluca giidlir. onu denersin bunu denersin. ayağına olmaz beğendiğin pahalı gelir. sırf bu yüzden tartışan kavga eden ayrılan çiftler var. allah göstermesin. haa sizde herşey yolunda gitmiş ne alaa... ama biz gerek görmedik. zaten serhat marmarisdde görevliydi i1 hafta geldi söz nişan isteme hepsini bir arada yaptık ee anneside yoktu başında ilgilenecek benim ailemde kesin suretle hiç bir şey istemedi. gittik kol kola giirp kıyagfeti birlikte seçtik ikimiz tek birde benim kızkardeşim. yüzüklerimizi yapotırdık üzerlerinin şiirlerini süpriz yazdık birbirimize göstermeden.:asigim: o bilezikleri aldı. bitti gitti. annemle evde bir sürü ikram yaptık. birde özel pasta yaptırdık masrafsız hallettik. birde düğünde falan serhat kimseden yardım almadığından 1 lira bile değerliydi öyle gereksiz alınacak şeylere lüzüm yoktu. benim çeyizimde yazmam lifim yok efendim asla giymeyeceğim patikler dolusunaa var bir bohçada olsa ne olurr olmasa ne olurr. ben zevkime görer tüm çeyizimi yapmışım zaten a.s

hatta nişana ait bir kaç kare nişan artı nikah adı altında profilimde var bakmak isteyenler için. nişan pastam nişan çiçeğimde var içinde...

Ayyy burcu biz de hiç o toplu halde gidilen alışverişlerden yapmadık.

Daha doğrusu annemlerle çıktık sonra kayınvalidemle annem eve döndü :roflol:

Sadece elbisemi alırken kızkardeşim ve görümcem de vardı. Gençler takıldık hep :)

en güzeli bencede kuzucum yaaa kaydirigubbakcemile5
birde mesela senin kayın validenlerde d. bakırlı ve ne kadar modern ve anlayışlı insanlar.
öyle gereksiz detayları teferruatlara illa takılıcaz dememişler.... a.s

ama sultan sen niye değiştin avatarınııı boshayallersmile

Sıkıldım kaydirigubbakcemile3

Pıtır gelir söylenir şimdi zaten ben toplasan üye olduğumdan beri 4 defa değişmişimdir. Alışırsınız buna da, tam yaz avatarı :)))

Bir de ben sana bişey sordum görmedin sanırım, hani geçen benim çeyizleri ekledin yaa orası neresi bana bi diyiver hele. Çeyizlerime bakcam kaydirigubbakcemile3

Evet canım aynen öyle, hep senle oğlum nasıl istiyorsanız öyle olsun dediler.

Önemli olan sizin içinize sinsin kızım der hep kayınvalidem. Allah razı olsun ondan hep destekledir ve her şeye de bi defa olcak istediğiniz olsun dediler

Offf ya amasya genelgesi dururken ben burda bohça tartışıyorum :roflol:

Kocacım da gelcek yimeği ısıtayım ben. Bugünkü yemek annemden ben sadece ısıtıcam:) Öptüm sizi

demek ki il il değişiyor tarih takvimleri pashi
sende resim ekle bakim :)

çekeyim eklerim bi ara ervaaaa

pashmina

hangi, semtde oalcak canım senin nikah yer için ekstra ücret ismedilermi ?

tatlım ist. küçükçekmece

hayır standart nikah, hiçi olcak çünküü

benimde kır düğünü oalcak inşallah :asigim:

benimkide açık hava olcakkk

içim daralır o kadar kalabalıkla vallaa gelemem sıkıntıya temmuz sıcağında efil efill

gerçi üstü kapalı yanlar açık dream

kış düğünü olsa tıkayım insanları kapalı mekana ama gerenkk yokk tepiş tıpış 500 kişiyi

4 duvar arasına sokmayaa

ayy bendede morlusu var

merakla bekliom yıkamanı sulfoşş

olmaz tabiii

yaaa ne börtü böceğii

ben ziraatçiyim o yeşilikler yazın ilaçlanıooo

sabah akşamm rahat ol keyfini çıkar yaz gecesi düğünün

süperr sulfoşumm

KIZLAR ev ıcın suan kredıye basvuracagız cevap beklıyoruzzzzzzz

esmiiii canım hayırlı uğurlu olur inş canımm

güzel haberlerinle gel yarın

Çok takıldım bugün buraya, hemen kalkıp biraz ders çalışayım aşkım gelmeden.

Akşama da amcamlara gidicez hasta ziyaretine.

Kendinize cici bakın

ya ben seni çok yakın buluyorum kendimee

tanışıp kanka olasım var senlee sulfoşşş

bende zor ders çalışıom bu ara

kafama girmiiooo yaaa

unutup duruom sulfoşş

benim babamda burcunun dediği gibi dedii

senin hiçbirşeye ijtiyacın yok sakın kimseden birşey isteme dedi,

gerçi karşı taraftaa hep sorduu siz nasıl derseniz nasıl uygunsa dedim, benim herşeyim var gerek yok desemde bohça yapmadan olmaz dediler

büyükler gelmedi karışan görüşen olmadıı

az olsun kaliteli olsun dedim niaşnlıma daa

gönlümüzden geçeni aldıkk sonuçtaa

kıyafetler,takılar, gecelikler, piajamalarrr , ayakkabılar işte ne gördüyseniz bir günde hallediverdikk sulfoş bizde

buda eski arkadaşlarım bililer kendi işlediğim tepsi nişan tepsisiydi ama kendi pcimde vardı tepsinin fotosu bunları kendi facemden çaldım yükleyebilmek için. uzaktan ama olsun alyanslarımız ve tepsim

Offf ya amasya genelgesi dururken ben burda bohça tartışıyorum :roflol:

Kocacım da gelcek yimeği ısıtayım ben. Bugünkü yemek annemden ben sadece ısıtıcam:) Öptüm sizi

anamm ne kadar hızlısınız biz daha 1.dünya savaşındayız

yarın bitircezz sulfoşş

bu akşam türkçr çalışcamm inşş

buda eski arkadaşlarım bililer kendi işlediğim tepsi nişan tepsisiydi ama kendi pcimde vardı tepsinin fotosu bunları kendi facemden çaldım yükleyebilmek için. uzaktan ama olsun alyanslarımız ve tepsim

inanmıycan ama ben yeni gördümm burcişkoo

çıtır çıtır renkli cicili bicili olmuş böylee yaa

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

annemler bende o yüzden gıremedım pek
nasılsınız

valla haklısın cicim

ay yok çok biğendim

of bizim bugün 5. ayımız
bi kerecik konuşamadık telefonla(
patronu gelcekti herhal çok yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…