ya burcu haklısın ama birde yaşadığın yer ya da hevesler de var
bunlar bana sözde yapılan bohçalar ama kullanmayacağım bişey varmı hayır yok
hepsini ben seçtim ben beğendim ve maliyeti çok değildir
nişan içinde mesela benim gecelik takımımı uyguna denk getirdik aldık
aşkıma rob lu takım aldı annem aslında almıcaktık ama bi tane kızım var herşeye özeniyorum diyor
Ayyy burcu biz de hiç o toplu halde gidilen alışverişlerden yapmadık.
Daha doğrusu annemlerle çıktık sonra kayınvalidemle annem eve döndü :roflol:
Sadece elbisemi alırken kızkardeşim ve görümcem de vardı. Gençler takıldık hep :)
ama sultan sen niye değiştin avatarınııı boshayallersmile
en güzeli bencede kuzucum yaaa kaydirigubbakcemile5
birde mesela senin kayın validenlerde d. bakırlı ve ne kadar modern ve anlayışlı insanlar.
öyle gereksiz detayları teferruatlara illa takılıcaz dememişler.... a.s
demek ki il il değişiyor tarih takvimleri pashi
sende resim ekle bakim :)
pashmina
hangi, semtde oalcak canım senin nikah yer için ekstra ücret ismedilermi ?
benimde kır düğünü oalcak inşallah :asigim:
Nevresimimi değiştiriyorum yani en azından yastıkları halledeyim dedim, yorganı aşkımla ancak yapabiliriz.
Days in coloursun örgü battaniyeli takımın sercem de bana yastık kılıfları çok dandik geldi yaa, kumaşı da dandik gibi böyle ince elek gibi sanki. Bir de yıkanınca çekecek gibi duruyor :sinifsinif: İnşallah öyle olmaz
bana kapalı mekanlarda darlık basıyor ark düğünlerinde bile nezaman bitece edasıyla bakıp duruyor işkence gibi geliyor bana bizimki bir otelin bahçesinde oalcak hiç öyle böcek olayları takılmadı kafama pek olcağınıda sanmıyorum
Canım malesef yasal olarak bunu yapamıyorsun yasak. Hiçbir nikah memuru da kendini riske atmaz sanırım. Biz nikah zamanı rica ettik asla olmuyormuş.
Benim eşim öğretmen, onun başka arkadaşları da bu şekilde evlendiği için şanslıydık. Özel nikah defteri yaptırmışlar imzalamak için ve cübbe almışlar. Rica ettik cübbeyi ve defteri verdiler bize. Birini ayarladık o bilindik klişe cümlelerle nikahı kıydı
KIZLAR ev ıcın suan kredıye basvuracagız cevap beklıyoruzzzzzzz
Çok takıldım bugün buraya, hemen kalkıp biraz ders çalışayım aşkım gelmeden.
Akşama da amcamlara gidicez hasta ziyaretine.
Kendinize cici bakın
Ayyy burcu biz de hiç o toplu halde gidilen alışverişlerden yapmadık.
Daha doğrusu annemlerle çıktık sonra kayınvalidemle annem eve döndü :roflol:
Sadece elbisemi alırken kızkardeşim ve görümcem de vardı. Gençler takıldık hep :)
Offf ya amasya genelgesi dururken ben burda bohça tartışıyorum :roflol:
Kocacım da gelcek yimeği ısıtayım ben. Bugünkü yemek annemden ben sadece ısıtıcam:) Öptüm sizi
buda eski arkadaşlarım bililer kendi işlediğim tepsi nişan tepsisiydi ama kendi pcimde vardı tepsinin fotosu bunları kendi facemden çaldım yükleyebilmek için. uzaktan ama olsun alyanslarımız ve tepsim
eşin nöbetçi mi bu akşam burcişş
valla haklısın cicimvalalhi bizde hiç ama hiçç bohça mohça abtirip zuptirik hiç bir şey yapmadıkk hiçdee pişman değiliz
gerkesiz teferruatlar bunlar
iki taraflı sorun edilmeyecekse. yok efendim biz yapacaktık da istemedilerde denilmeyecekse hiç lüzmu yok. benim amcamın eşi için hatırlıyorum söz alışverişine ayrı nişana ayrı düğüne ayrı çıkmışlardı ayyy
katt kattt kıyafetler etek ceket pantolon cekert neler aldırdı kayınbalide. sonra evlendi 3. ay hamile kaldı şimdi hiç biri olmuyor yahu. birde evlenince sanki bir daha eşya alınamayacak... o eskidenmiş kız ihtiyacını söyleyemez alınanı bayramda seyranda giyer diye alırlarmış. ama şimdi devir değişti yaa
Sıkıldım kaydirigubbakcemile3
Pıtır gelir söylenir şimdi zaten ben toplasan üye olduğumdan beri 4 defa değişmişimdir. Alışırsınız buna da, tam yaz avatarı :)))
Bir de ben sana bişey sordum görmedin sanırım, hani geçen benim çeyizleri ekledin yaa orası neresi bana bi diyiver hele. Çeyizlerime bakcam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?