mm sanırım netten ladım ben
farkmı varrrrrrrr
girmiyor bi süredir canım...
bu aralar hani bazen olur ya canı istemiyormuş...
Dünn doğum günümdüü tekrar dan doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerr opuyorumnanaktan
Harika bir doğum günü geçirdim...
opuyorumnanaktanbeta beta
opuyorumnanaktanbeta ne kadar güzel((
ben kıyameti koparmıştım ilk başta çişim var dolandırıyor beni diye :)
ee oraya girdin pasta kestin herkese sarıldın pasta kestin çişe ne zaman gittin :roflol::roflol:
vov kaya maya almış demek resim isterizzzzzzzzz aklinialirimsmile
güle güle kullan tüm cicilerin arkadaşım
tekrardan mutlu yıllar
Oooo canım süper bi gün geçirmişsin. En kötü günün böyle olsun inş.
İnsanın hoşuna gidiyor yaaa sürprizler ne olursa olsun.
Bir de foto isteriz
Aminnn inşallahh lahanamm opuyorumnanaktan
tatlım ne güzel olmuş...
mutluluğun daim olsun inş...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbetaaaaaaaaaaaaa
ne kadar hoş olmuş yahuuuu
juli gelmişşşş:lepi:
Dünn doğum günümdüü tekrar dan doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerr opuyorumnanaktan
Harika bir doğum günü geçirdim...
Biliyorsunuz annemlere gitmiştimm annem ve ablamın süpriziyle karşılaştım bana hediyeler almışlar öpüştük koklaştıkk...opuyorumnanaktan
Sonra kuaföre gittim süslendim püslendim sonra annemlere çıktım yine eşim gelene kadar annemlerde oturdum eşim geldi aldı beni beraber yemeğe gittikk opuyorumnanaktan
Eşim yolda sürekli bana baktı aşkımm ne güzel olmuşunn iyiki doğdunn iyiki varsınn diyip diyip durdu opuyorumnanaktan
Bana hediye alamamış ben bi ayakkabı beğenmiştimm sensiz almadım ayağına olmaz diye gel onu alalım dedi..Gittik almaya kalmamış haftasonu başka mağazadan getirtecekler..
Neysem sonra ordan çıktık yemek yemeğe gittik..Yemeğimizi mumlar eşliğinde yedikk opuyorumnanaktan
Sonra aşkitom azcuk dolaşalımm başka bi yere bakmak istersen başka ayakkabıcıya bakalım dedi bi yere daha gittikk...Ordada beğenemedim bişi neysem yürüyoruz ama benimkini sürekli birileri arıyor iş telefonundan buda sadece tamam hıhı ok evet evet diyorr
bende iş telefonu olduğu için bişe çakmadım ama eli sürekli telefonda bişeyler yazıyor..
Hayırdır sorunma var dedim bi kapı varda sorunluymuş o uğraştırıyor bizi dedi bende hee diyip sustum bilmiyorumkismile (benim koçiş otomatik kapı sektöründe kaydirigubbakcemile3)
Neysem yürürken beni yolda bi çişş tuttu afedersinizz kaydirigubbakcemile3 Bi sıkıştım bi sıkıştımm ohaoldumsmile
Aşkımda yürüyelim azcık daha geçer dedi peki dedim sonra dedim hava soğuk hadi evimize gidelimm kaydirigubbakcemile3
neysem bunun yine eli telefonda neysem dolmuşa bindik bu arada ben feci sıkıştımm kaydirigubbakcemile3
Eve geldik yürüyoruz bu beni uzun yollardan götürüyor dedim aşkım ben sıkıştım sen beni uzun yoldan götürüyosun :umursamaz:
Neysem apartmanın önüne geldik baktım oturma odasında loş bi ışık yanıyor aaa dedim ben holün lambasını açıkmı bıraktım acabaa dedimm bilmiyorumkismile aşkımda olabilir dedi hızlı hızlı o benden önce çıktı sıkıştım ya kapıyı açacak neyse ben hiç uyanmadım çünkü kapının önünde hiç ayakkabı yoktu başkalarına aitt bilmiyorumkismile
kapıyı açtı oturma odasından ışık geliyoo kapısını açtı gel önce buraya bi gir dedi bi girdimm herkess birden iyiki doğdunn Betaaa iyiki doğdunn Betaaaa
Benn şok oldumm çok duygulandımm mafoldumben
CAnım kocacımm üniden arkadaşlarımı liseden arkadaşlarımı kendi arkdaşlarını kuzenlerimizi eltilerimi hepsi eve toplamışş pastamız yapılmışş üstünde düğün fotomuzz ayy çok kötüü oldumm çok şaşırdımmm :kedi: çok mutluu oldummm opuyorumnanaktan
Hemen kocacığımın boynuna sarıldımm Şeniz
Pastamızı kestik herkese hoşgeldin dedimm ya evime gelmeyen arkadaşlarımı bile bir araya toplamışş benn bu kocayıı sevmeyimde kimii seveyimm yaaa mafoldumben
Bana porlanddan kaya maya serisinin tamamını almışş.Bi body beğenmiştim onu almışş bide ayakkabı almaya çalışıyorr :kedi:
Arkadaşlarımda saolsunlar anlaşmışlar gibi hep uyumlu uyumlu hediyeler almışş çok mutluydumm dünn çokkk hemdeee opuyorumnanaktan
Azcukk uzunn olduu ama affedinn beniii olumunekankayizsmile
Sürcü lisan ettiysemm affolaa laelaelaelaelae
esma kredi mi onaylandı cnm
oha beta kocaya bak ohaoldumsmile
benimki hayatta anlamaz böle şeylerden beceriksiz alsanaalsanasmile
juliiiimmmm nabersn canımmm :1hug:
juli bize resim ekle :lepi:
juli bize resim ekle :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?