Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hılal bun e kızzzz
ayyyyyy çok sekermıs yaaaaaa maşallah subhanallahh

buda evlendikten sonra havalara ucan ben :roflol::roflol:

zaman geçtikçe iş hayatı ve ev hanımlığına alışamayıp hastanelik olan ben :roflol::roflol:

Son düzenleme:
çisilll ekle valla çok sevinirim

Esmyyy tşk ederim hiç beyenmeyp kıskanmadığın içinnn cnm bnm :1hug:

tşk ederimmm sevgimm :1hug: eet ya bal o ballll ballı teremyağmm diorm oda reklamı bilio ya arıı vız vız vızz dioo kurban olurum ona ben

ben şu kınada vede düğünde ayy telaşeden hiç bişiy göremedim diyenlere hiç innamıyorum...
bizde yaşadık insan herşeyide görüyor yanii...(lokumdan biliyorum)

bende lokumda biizm otobüsler geç kaldı uzak olduğu için bide köprüde çalışma vardı.
annemlerin içinde olduğu araba nikah olcak hala yok zor zahmet görüşme yapıldıda on dakika daha ertelendi.
çok kötüydü herkes ağlıyor lokum odada hiç bişiyden haberi yok tabi...
sonra neyse yetişti herkes zor bela...
işte çıktı lokumlar.
mahşer gibi kalabalık biz ailecek ayakata sağ tarafa çekilmişiz...
başladı nikah tabi beni kim tutabilir kaptım koyverdim salya sümük.
kimse beni görmüyor sanıyoum .
lokumun tam karşısında sürekli göz göze geliyoruz.
gücüm yetse gitcem alcam onu masadan...
sonra nikah oldu işte...
onlar takıdalar bütün sülale benim yanımda sen ne yaptın öle biz geline bakamadık falan nolur dikkat et üzülme o kadar falan...
çok kötüydü çok....

olsun ben hepsini görmek istiorm çisil suç muuu alsanaalsanasmile

Lahanaa gözlerm doldu valllaaaa öff çok zor oluo dimi o ann ay Allah ım napıcammm

Lahana iyi bari 10 dk ertelenmiş de yetişmişler canım, benim kuzenimin düğününde kendi kızkardeşleri kaçırdı nikahı kuaförden çıkamamışlar:)) Takıda teşrif ettiler kaydirigubbakcemile3

Ayyy insan aynı evi aynı odayı paylaştığı insanla ayrılınca zor oluyor tabii, bir de karşıya gelin gitmiş uzaklık var arada. Kıyamam ben sana :1hug: Benim de küçük kardeşim ben evden çıakrken ağlayıp durdu.

Arsi anlatma yavvv ben de vedalaşrken ne olcak bilmiyorum bayılıp kalırsam ne olcakkk hiç bi fikrim yok babam dioki kzm çok ağlarsan o zaman gitme düğünden sonra bize gel yoookkk olmazzz diormmm dio kurnazzz seni hem ağlarm hem giderim diosn babacıına yanii bende gülüorm saf saf

Arsi ben o salondan ayrılma anında hiç ağlamadım.

Bir hengame oldu taksiler geldi herkes arabaya doru ilerliyor filan. Babamı bi telaşla öptüm gerisini bilmiyorum :))))) ıyi de oldu, zırlardım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…