Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

neden illa taşlı tokar istiyorsun :uhm:

buda nişanımda takacağım takım :Asigim: mor renk nişanlğm bliyosnuz :) ayakkabılarımda gri olcak.. kolyemde mor ve gri taşlı o yuzden :)

bunuda daha once ben almıstım kendıme bıleklık.. kolyenın tasıda ucgen gıbı oval gelıo bunun taslarıda aynı sekılde.. bunu takabılrm yanı koluma :)

taşlı tokalara taktın heee bak forumdan bi kız nişanda taç takmış sende takabilirsin çiçek istemiosn anladk

aslııı bu kadarmı aldııı :jeyyar:

ben sen kadar leyla değildim
neyimi kime verdim iyi biliyordum
hatta bi ara bundan ötürü sinirimden başta kendimi sonra başkalarını yicektim
kaybolmayan çantama kayboldu süsü verdiler
klava:
kıs bende leyla degıldım
cdlerı ızlıyorum
kına yanıyor ben kzunm vardı seda
seda makıanyı al seda resım çek
seda kamerayı tut seda onu yap
o mont nasıl kaldı bılmıyorum ama heheheh
Sesimi duyan varmı
BEN EVLIYIM

taşlı tokalara taktın heee bak forumdan bi kız nişanda taç takmış sende takabilirsin çiçek istemiosn anladk

aslııı bu kadarmı aldııı :jeyyar:

evet taktımmm taktımm.. cıxxx taç takmam o düğüne özeell...taşlı tokalar ve minik mor çiçekli tokaların karışımından koydurtturcam saçıma
hahaha ıc camasırlarımın resmını buLamadım kız ;D sus karıstırma ortalıgı

çünkü öyle seviyorum

yanlış anlama ama bana öyle saçlar şey gibi geliyor
hani düğünlerde minik gelinler vardır ya saçları tepeye dağınık toplanır aralara mini mini tokalar takılır onları anımsatıyor
bence ya tek büyük toka yaptır elbisenin renginde mor ve grili veya canlı çiçek
yada incecik bi taç tak

ayy ne biliyim hayatım
belki karıştırıyorumdur ama böle bi resim hatırlıyom
sen değilsen bile başka birinde gördüm yani

:roflol::roflol:
Canım zaten sayfayı istemiyorum bu eski topik hangisi onu soruyorum.

Eski topiği ben niye bulamadım ki bilmiyorumkismile

sultancıgım buyur tatlım bayanssulusmile
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...la351305mlar305m305z-sohbet-b246l252m252.html

ben geldim
sonunda...
hayatimin son koyduğu fotoyu görebildim sadece
ben senin buna benzer bi fotonu hatırlıyom ama ayakkabılar elindeydi sanırım

inanmıyorum sana bu avatar neeee kaydirigubbakcemile3

herkesin zevki farklı işte.. ben tacı düğünde istiyorum nişandada takarsam düğündekinin bi ayrıcalığı kalmaz diye düşünüyorum

zaten kafamı baştan aşağı öyle tokalarla dolduracak halim yok dağınık topuz istediğim için bi kaç tane mor renkte minik tokalar ve taşlı bi iki toka eklenebilir.. bence gayette hoş olr.. tabi bide kuaföre sorucam bakaLm

buda sözLümm ona aldığımız takım ve kravatıyla bunları gycek nısanda

kardeşime aldığımız ayakkabıları deniyodu çok beyenmiş bnm olsun bnm olsun oguzda bnmkılerı gıysn dıyp durdu didim cıkkk olmasss

--- resmi sildim ------!!http://urlal.com/dqqf

Son düzenleyen: Moderatör:
aslışşş çok yakışmış enişteye takımm niye kırıonuz çocuun kalbini onun olsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…