evet cnmmm bosch alıcazz
ya 6000 e baglasak bence ınox ve bossh ıyıı gelıoo bana ama bılmem kı
ayy cucuyuda bilirmişşşşopuyorumnanaktan
:1hug:
bunlar benım tencerem
aam duduklusu eski tip
teflnm buna beznıyor ama cok guzel fıstık yesili rengı bundan degıl
yakından sen daha iyi bilirsin tabii canım, bi de kaynanana sor sen o bişi demezse olmaz sırnaşık şey
wouuw iyi almışsınız.burda bakıorum mobilyları iflan herkes uygun fiyata almış.biz pazarlık yapamamışıs galiba.
beyaz eşyaları vestel aldık bizde.bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabını 4 bintlye aldık.lcd ekran tv hediye ettiler.
ya kızlar bomba bişi oldu sölemicektim ama rezil olma pahasına dicem hahahahahah komik çünkü siz de gülün
sinay sorana kadar farkında değildim
senin tek kişilik yatakların nereye gitti dedi
ve ben 1 odamı çekmeyi unutmuşum hiç farkında bile değilim daha antrem var ahahahahahahhahahahha
sizin korkunuzdan sabahın köründe foto çektim bekliyonuz die napayımDD
ya kızlar bomba bişi oldu sölemicektim ama rezil olma pahasına dicem hahahahahah komik çünkü siz de gülün
ve ben 1 odamı çekmeyi unutmuşum hiç farkında bile değilim daha antrem var ahahahahahahhahahahha
canım peşin olunca ve iyi pazarlıkla inerler herhalde
zaten inox olunca fiyatlar aşağı yukarı böyleeyvahedigeldismile
bilmemmi balım benim
çok tatlı oda ablası gibiopuyorumnanaktan
banyom için aldığım mumluklar
yine banyom için aldığım sabun sepeti (henüz içine koycağım minik kokulu sabunları almadım
geçen hafta ikeadan aldıklarım. Hala bi hunim yoktu nihayet yeşilini getirmişlerdi kaptım hemen. Baharatlıkları da susam, çörekotu, türk kahvem ve tarçınım ortalıkta onlar için aldım. Bi sürü var ama yetmiyor :))))) aslında birşey daha almıştım ama çekmeyi unutmuşum dahaki sefere
sulfata misafir gelir de borcamsız olur mu :roflol: Bu da geçen pazar gelen misafirlerden birinin hediyesi
oturma odam için aldığımız objemiz. Ben kadın ve erkek figürü alıyordum ama aşkım bunu beğendi. Ben, o, ve bebişimiz :asigim:
üst kattaki komşumun bana khave içmeye geldiği gün getirdiği hediye. çok beğendim
dün gelen misafirlerimizden birinin getirdiği hediye, aşkım ve bana özel almış
bu da diğerinin getirdiği hediye
bunu da kuzenim almıştı, iki tane mumlu servislerden oldu. Hatta kuzenim getiridğinde keşke beyaz olsaydı yemek takımımla tam uyumlu olur diyordum ki beyazı da dün geldi zaten :dance:
bu da geçen gün aldığım kapı süsüm. Kapıda kalp içinde gelin damatlı süsüm var biliyosunuz bu da 5 liraydı alayım arada değiştiririm diye düşündüm
buda benim düdüklüm.ilk kullanışta nasıl kapatılır bilemedim.normal tencere gibi kullanmıştım.1 saat yemek pişmesini beklemiştim.
Hisar mavi ay.
[ımg]http://www.netsiparis.com/urunresim/bolum35/18491031005.jpg[/ımg]
ben bu kzıın eklediklerini neden dört gözle bekliyorum çünkü hepsi çok güzel oluyor ondan...
Banyon için sepetine...
Objene
kuzenin hediyesine ve diğer beyazına bayıldım .
çok zarifler güle güle kullan canım...
:asigim::asigim: Mutfağımı yeşil yapacaktım hep.sadece plastiklerim yesil oldu.çok güzel gözüküyo alttaki yeşiller.
ben bu kzıın eklediklerini neden dört gözle bekliyorum çünkü hepsi çok güzel oluyor ondan...
Banyon için sepetine...
Objene
kuzenin hediyesine ve diğer beyazına bayıldım .
çok zarifler güle güle kullan canım...
aa benimde bundan sanırım hisarın seti içinde almıştım..
Nasıl kullanımı kolay mı bana da ilk bakışta zor gelmişti...
bunlar teflon tencere setim maas
bunun lilası çelik tencere setim korkmaz
düdüklü tencere yenilerden ama
evkurdan aldım canım
ama setti işte bunlar
çelik tencere teflon tencere yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıçak takımı günlük çatal bıçak takımı tost makinası mutfak robotu
hepsi birdi 4-5 ay oluyo 1700 liraya almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?