iki yıllık evli biri olarak size birkaç tavsiyede bulunayım kızlar
vestel buzdolabı aldık en iyisini. ama bir hafta önce bozuldu. üstelikte koku yaptı. hiç memnun olmadık.
whirlpool çamaşır makinesi almıştık ama sesi çok çıkıyor. anneme ariston almıştım süper..
ütüde şu buhar kazanlı varya delonghi almıştık hiç memnun değilim..
elektrikli süpürgede rowenta almıştım . memnun değilim. çok sesli ve iyi çekmiyor. oysa 2000 watt.
arzum soprano aldık hemencik bozuldu..
oysa o kadar da araştırma yaptık ama çok yanlış tercihler yapmışız bence..
bencede tül konsuunca cok haklısınsarayın en iyi halılarını almıştık. bambo dan üretilmiş. ama şu bakımdan memnun değilim. çok açık renk almıştım. hemencik kirleniyor. hiç kullanmasan bile kirleniyor. yani ne iş anlamadım. beyaz koltuk takımı almıştım salona. onda da aynı sorun.. hele oturma odasına açık renk halı hiç almayın derim. hep örtü sermek zorunda kalıyoruz. tül perde konusunda da kiracıysanız en iyisine kaçmayın. biz çok para verdik tül perdeye pişmanız. mesela tüller tamam ama perdeleri şu an kullanamıyoruz bu evimizde..
kocaman mı?
normal fırın ebatında esma
sadece üst katı mini fırın alt katı normal fırın
bir de memnun olduklarımı söyliyim
king tost makinesi
bosch narenciye sıkacağı
philips lcd televizyon
beko bulaşık makinesi
luxell mini fırın
beko ekmek yapma makinesi
kenwood mikrodalga fırın
king su ısıtıcı
vestel mini tv 37 ekran mı ne
fakir miydi ne şipşak diyorlar pratik süpürge
tefal ütü
evet ya kesinlikle şans işi..
bende de ne şans varmış ama
iki yıllık evli biri olarak size birkaç tavsiyede bulunayım kızlar
vestel buzdolabı aldık en iyisini. ama bir hafta önce bozuldu. üstelikte koku yaptı. hiç memnun olmadık.
whirlpool çamaşır makinesi almıştık ama sesi çok çıkıyor. anneme ariston almıştım süper..
ütüde şu buhar kazanlı varya delonghi almıştık hiç memnun değilim..
elektrikli süpürgede rowenta almıştım . memnun değilim. çok sesli ve iyi çekmiyor. oysa 2000 watt.
arzum soprano aldık hemencik bozuldu..
oysa o kadar da araştırma yaptık ama çok yanlış tercihler yapmışız bence..
annecimin türlü emeklerle ördüğü biçok şeyi de kullanmıyorum ne yazık ki
mutfak takımları var dantel de alpaka da.. ama dolapları açtıkça tabak aldıkça filan düşüyor. masa örtüsü çabucak kirleniyor diye hiçbirini kullanmıyorum.
üç çeşit yatak odası takımını da kullanmıyorum. üstelik biri iğne oyası. dolapların üstü hep dolu zaten. fotoğraflar, abajur vs.. her seferinde dantelleri kaldır altını sil zor oluyor..
masa örtüsü var bi tane kocaman. bi tane de şementabla. onları da kullanmıyorum. masam cam çünkü. üstünü kapatmak istemiyorum.
yatak örtüsü her gün ser kaldır zor oluyor diye kaldırdım. misafir gelince örtüyorum sadece. onun haricinde battaniye örtüyorum.
biraz da çalışan bayan olmamın etkisinden kolaya kaçıyorum yani..
annecimin türlü emeklerle ördüğü biçok şeyi de kullanmıyorum ne yazık ki
mutfak takımları var dantel de alpaka da.. ama dolapları açtıkça tabak aldıkça filan düşüyor. masa örtüsü çabucak kirleniyor diye hiçbirini kullanmıyorum.
üç çeşit yatak odası takımını da kullanmıyorum. üstelik biri iğne oyası. dolapların üstü hep dolu zaten. fotoğraflar, abajur vs.. her seferinde dantelleri kaldır altını sil zor oluyor..
masa örtüsü var bi tane kocaman. bi tane de şementabla. onları da kullanmıyorum. masam cam çünkü. üstünü kapatmak istemiyorum.
yatak örtüsü her gün ser kaldır zor oluyor diye kaldırdım. misafir gelince örtüyorum sadece. onun haricinde battaniye örtüyorum.
biraz da çalışan bayan olmamın etkisinden kolaya kaçıyorum yani..
senin halılarıda beğendim ben ama sadece mutfağını değiştir demiştimhalıların güzelmiş sinay güle güle eskit ben mutfak halısını çok açık renklerde alamadım :d
sınay sakıncası yoksa babn ne bayısı
bıde halıalrınal ılgılı bısı dıycem
yatak odandakı halı varya hala satısata ve populer urunler ıcınde
salon halın cok şıkmıs
ben senın mutfaktakı o kosene zaten bayıldıgımdan halında cok yakısmıs
arkadaşım hediyemi arıyorsun
günaydınnnnnnnnnnn
nihalcim paran bereketli olsun, güle güle harca
pıtır şaka değildir bu umarım... güzel bir haber almak iyi gelecek sabah sabah
hadi hayırlı olsunnn güle güle harca paracıklarını
kurbanınıda Allah kabul etsin canım Şeniz
günaydın kıslar...
ohhh nihalim güle güle harca.çok tatlı olur ilk maaş canım.kenara atmaklada çok iyi düşünmüşsün.baştan böyle başlarsan hiç sıkışmazsın...kaydirigubbakcemile5
ben pıtırın ilk okul çocukları gibi 1 nisan şakası yapmayacağını ve bu haberin doğru olduğunu düşünüyorumbilmiyorumkismile
ve hadi pıtır iyisin diyorum.
sevindim valla kırk kere sölemişmiydin kız...Şeniz
günaydın herkeslere...
hıall ev kıraysa sakın okada para bayılma perdeye
vallahı gunah beee
nıahll ben kacırmısım paran bereketlı olsun ıns.
bıde bencede utu tefal
fırında lukex falan almayın beeee
arcelıgın modelı dusugunu alın daha ıı bız gecen mıkro dalga aldık 120 lıra
ama son model degıldı grıydı
ınegolde grıde en yuksek modelı oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?